Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kitų metų pavasarį Ukmergės gatvėje iškils dar vienas prekybos parkas „DomusPro“

Pirmadienį Ukmergės ir Bieliūnų gatvių sankirtoje buvo įkasta simbolinė kapsulė. Čia kitų metų pavasarį iškils pirmoji prekybos parko „DomusPro“ dalis, projektas bus baigtas iki 2014 m. pabaigos. Kiek investuota į projektą, jo plėtotojai „TK Development“ ir Danijos investuotojų BPT valdomas fondas „BPT Baltic Opportunity Fund“ neatskleidė.
DomusPro vizualas
DomusPro vizualas

„Pradėjome vystyti ir statyti seniai lauktą prekybos parką ir šią duobę užpildysime gražiu statiniu. Statybos vyksta laiku, statinys dienos šviesą išvys kitų metų pavasarį“, – kalbėjo projektą plėtojančios bendrovės „TK Development“ direktorius Rapolas Latvys. Pabaigus pirmąjį statybų etapą, bus atidaryta 7,5 tūkst. kvadratinių metrų teritorija.

Artūras Zuokas pajuokavo, kad Vilniuje tiek daug statybų, jog  jis nespėja kasti simbolinių kapsulių.

Didžiausias prekybos centro nuomininkas bus parduotuvė „Rimi“, kuri užims 5 tūkst. kvadratinių metrų visų patalpų ploto.

„Šis projektas yra mūsų plėtros strategijos Vilniuje ir Lietuvoje dalis. Neturime čia parduotuvių, bet žinome, kad čia yra dalis mūsų esamų ir būsimų klientų“, – sakė „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius Peras Dalas.

Atidarymo renginyje dalyvavęs Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas pajuokavo, kad Vilniuje tiek daug statybų, jog  jis nespėja kasti simbolinių kapsulių: „Šių statybų pradžia tai dar vienas ženklas, kad Vilnius kyla ir kad į miestą plaukia investicijos. Turiu pripažinti, kad beveik nebespėju įkasinėti kapsulių arba kitų ženklų, kurie pažymi statybų pradžią. Kiekvienas toks objektas reiškia naujų darbo vietų atsiradimą, naujus mokesčius į valstybės ir Vilniaus miesto biudžetą."

Jau yra pasirašytos daugelis prekybos parko nuomos sutarčių, „DomusPro“ patalpų užimtumas šiuo metu siekia virš 80 procentų.

„DomusPro“ – tai Ukmergės ir Bieliūnų gatvių sankirtoje įsikursiantis beveik 12 tūkst. kvadratinių metrų prekybos parkas.

Pabaigus visas statybas bus sukurta apie 200 darbo vietų, o 12 tūkst. kv. m. prekybos parke įsikurs 25 parduotuvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius