Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

FOTOKONKURSAS: laimėk dažus „Sadolin EasyCare“ savo namams ir daugybę kitų prizų!

Žiūrite į namie supančias sienas, ir galvojate, kad jau laikas atsinaujinti? Pažymėkite šį pavasarį pokyčiais – atgaivinkite namų sienas su „Sadolin EasyCare”. O tai padaryti labai paprasta!
„Sadolin EasyCare“ fotokonkursas
„Sadolin EasyCare“ fotokonkursas / Organizatorių nuotr.

„Sadolin“ skelbia fotokonkursą ir kviečia nufotografuoti sieną, kuriai labiausiai reikia atnaujinimo. Juk sienos mato visko: pirmuosius vaikų bandymus tapti jaunaisiais mikelandželais, nepavykusius kulinarinius triukus, netikėtus smagius žaidimus kamuoliu... O gal tiesiog ilgą laiką gyvenate pilkame kambaryje, o šį pavasarį pagaliau norėtumėte jį perdažyti ryškia spalva?

„Sadolin EasyCare“ sienų dažai pagaminti nešvarumus atstumiančios technologijos pagrindu. Dažuose esantis vaškas neleidžia nešvarumams įsigerti į dažytą paviršių, o dėl hidrofobinių dažų savybių skystis ant paviršiaus subėga į lašelius ir yra lengvai nuvalomas. Dažų sluoksnis yra 10 kartų patvaresnis palyginti su įprastais dažais, todėl net ir intensyviai valant nepažeisite spalvos ar blizgesio. Jų įsigyti galite visose didžiosiose statybinių medžiagų parduotuvėse.

Nieko nelaukite – siųskite nuotraukas ir dalyvaukite fotokonkurse, kurio nugalėtojai laimės „Sadolin EasyCare“ dažus sienų dažymui ir daugybę kitų prizų!

Konkurso taisyklės:

  • Nufotografuokite sieną, kuriai labiausiai reikėtų atnaujinimo ir siųskite ją adresu fotokonkursas@15min.lt iki gegužės 12 d. (imtinai).
  • Laiške parašykite savo vardą, pavardę, miestą ir telefono numerį (portale skelbsime tik vardą ir miestą, kuriame gyvenate). Laišką pavadinkite „Sadolin konkursas“.
  • Trumpai parašykite, kas jums svarbiausia renkantis sienų dažus.
  • Pasistenkite pateikti kokybiškas, tinkamo dydžio, geros rezoliucijos nuotraukas. Rekomenduojamas nuotraukos dydis turėtų būti ne mažesnis nei 2 Mb.
  • Vienam asmeniui galima siųsti iki 3 skirtingų nuotraukų.

Konkurso eiga ir nugalėtojų skelbimas

  • Iki gegužės 12 d. (penktadienio) laukiame nuotraukų adresu fotokonkursas@15min.lt.
  • Gegužės 13 d. skelbsime fotokonkurso „Atnaujink namų sienas su „Sadolin EasyCare“ antrąjį etapą – balsavimą. Skaitytojai išrinks savo favoritus.
  • Konkurso nugalėtojai skelbiami 15min portalo rubrikoje „Kvadratinis metras“ 2017 metų gegužės 21 dieną.

Konkurso prizai

  • Daugiausiai balsų surinkusių 5 nuotraukų autoriai gaus po 10 litrų pasirinktos spalvos „Sadolin” dažų „EasyCare”.
  • Sekantys daugiausiai balsų surinkusių 5 nuotraukų autoriai gaus po 2,5 litrus pasirinktos spalvos „Sadolin” dažų „EasyCare”.
  • Dalyvių taip pat laukia specialūs „Sadolin EasyCare“ papildomi prizai – 10 vnt. džemperių, 20 vnt. liemenių, 30 vnt. marškinėlių, 30 vnt. šalikų ir lipnių užrašų lapelių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius