-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Butas Vilniaus centre – su namo privalumais

Dažnai sakoma – butas su namo privalumais. Bet kaip taip atrodo realybėje? Lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt įdėtas skelbimas apie parduodamą butą Vilniaus centre, kuris gali būti puikus tokio posakio įkūnijimas.
Keturių kambarių butas Vilniaus Mindaugo gatvėje
Keturių kambarių butas Vilniaus Mindaugo gatvėje / Aruodas.lt

Mindaugo gatvėje naujos statybos keturaukštyje esantis keturių kambarių

butas yra viršutiniame aukšte. Beveik 100 kv. m butas yra lyg dviejų aukštų namas: pirmame aukšte – gyvenamosios patalpos, antrame – miegamieji, taigi užtenka vietos ir poilsiui, ir kasdieninėms reikmėms. Toks funkcinis sprendimas dažnai būna dviejų aukštų individualiuose namuose.

Pirmame buto aukšte dominuoja per aukštą išsidėsčiusi svetainė, sujungta su virtuve. Antrame aukšte – trys miegamieji. Kad gyventojai nesistumdytų pečiais, įrengti du vonios kambariai – vienas su dušu, kitas su vonia. Erdvių būstų gyventojai turi prabangą įsirengti pagalbines patalpas ir šio buto savininkai šia galimybe pasinaudojo – erdvioje, beveik 9 kv. m, drabužinėje nugula daiktai.

Daugiau informacijos apie butą, jo kainą ir nuotraukas, rasite paspaudę nuorodą.

Įrenginėdami butą savininkai pasirinko nepretenzingą šiuolaikinį modernų stilių, kuriame vyrauja šviesių tonų apdaila ir baldai. Šiek tiek ryškesnis akcentas – svetainėje kabantis laikrodis su aukso spalvos rėmu – puikiai paryškina bendrą dvasią.

Buto-namo gyventojai gali naudotis visais centro teikiamais privalumais: tankių viešojo transporto stotelių tinklu, prekybos centrų artumu, švietimo įstaigomis. Didelis pliusas ir tai, kad namas turi uždarą vidinį kiemą, kuriame įrengta vaikų žaidimo aikštelė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius