-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Ozo tvenkinio – 350 naujų butų

Vilniuje, prie Ozo parko iki 2018 metų bus pastatyti dar keturi daugiabučiai ir pasiūlyta 350 naujų butų. Į juos nekilnojamojo turto projektų plėtros bendrovė „Realco“ investuos 18 mln. eurų, skelbiama pranešime spaudai.
„Ozo namų“ gyvenvietė
„Ozo namų“ gyvenvietė

Bendrovė „Ozo parko“ gyvenvietėje suprojektavo keturis penkiaaukščius daugiabučius B energetinio naudingumo klasės. Butai bus 1–4 kambarių, o jų plotas sudarys nuo 38 iki 78 kv. metrų. Vidutinė kvadratinio metro kaina yra 1580 eurų.

Butai bus su balkonais, suprojektuotos uždaros vaikų žaidimo aikštelės. Pirmojo aukšto butuose numatytos terasos. Po namais suplanuoti sandėliukai ir stovėjimo vietos automobiliams.

Kvartalas padalytas į tris zonas. Vienoje jų – prekybos centras „Ozas“, „Vichy“ vandens parkas, „Siemens“ arena. Kitoje – gyvenamieji namai ir verslo centrai. Šalia yra Ozo (keturių tvenkinių) parkas.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ozo parko daugiabučiai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ozo parko daugiabučiai

„Realco“ į daugiabučių namų statybą, gyvenvietės infrastruktūrą ir šalia esančio 9 ha ploto Ozo parko sutvarkymą iš viso investavo 110 mln. eurų. Šiuo metu bendrovė Vilniaus Šnipiškių rajone taip pat plėtoja „Linkmenų ežerų“ gyvenvietę ir netrukus pradės statyti daugiabučių kvartalą Siesikų gatvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius