-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bendrovės išleidžia šimtus tūkstančių litų, kad tik jas pastebėtumėte

Pernai skaitmeninės rinkodaros įmonės „Sem.lt“ klientai į reklamą „Google“ paieškoje („Google Adwords“) ir optimizavimą paieškos sistemoms (SEO) investavo dvigubai daugiau nei ankstesniais metais. Įmonės atstovai daro prielaidą, kad daug Lietuvos įmonių skiria vis daugiau lėšų tokiai rinkodarai.
Sekretorė
Bendrovės išleidžia šimtus tūkstančių litų, kad tik jas pastebėtumėte / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 Reklama Rinkodara

Pernai „Sem.lt“ gavo 1,676 mln. Lt pajamų. Palyginti su 2012 metais, jos augo dvigubai. Bendrovės pranešime žiniasklaidai rašoma, kad vienas į tokią rinkodarą investuotas litas leido uždirbti 200 Lt.

Augančias investicijas į  SEO ir reklamą „Google“ paieškoje Andrius Senkus, „Sem.lt“ vadovas, sieja su apskritai rinkoje augančiomis investicijomis į rinkodarą internete ir didėjančiu verslininkų supratimu apie naudą verslui, kurią atneša optimizavimas paieškos sistemoms: „Didžiausia šios srities investicijų grąža – rezultato ilgalaikiškumas. Net ir sustabdžius optimizavimo veiklą, apsilankymai svetainėje nenutrūksta dar ilgą laiką, o jeigu konkurentai nieko nedaro – gali tęstis ir keletą metų. Be to, tikslinei auditorijai pasiekti reikalingas biudžetas yra mažesnis, palyginti su tradicinėmis rinkodaros priemonėmis“.

Pasak „SEM.LT“ SEO projektų vadovės Rasos Urbonaitės, investicijų persiskirstymas tarp paslaugų vyksta ir pačiame internetinės rinkodaros viduje. „Dar prieš penkerius metus beveik visos investicijos buvo skiriamos mokamų raktažodžių „Google Adwords“ pirkimui, – pastebi specialistė. – Šiandien, įvertinusios investicijų grąžą, vis daugiau įmonių didina ir ilgalaikei organinei paieškai (SEO) skirtą biudžetą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius