-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįprasti skelbimai sukėlė internautų susidomėjimą

„Į „e-Carmen“ bilietą gruodžio 14-ai dienai keičiu originalų „Radiotechnika Arija“ patefoną! Puikiai veikiantis ir beveik antikvaras“; Į „e-Carmen“ bilietą gruodžio 14-ai dienai keičiu didelę, neapdirbtą, Kubos paplūdimyje rastą jūros kriauklę!“, – tokie ir panašūs Skelbiu.lt skelbimai, iliustruoti dramatiškomis nuotraukomis, kelia internautų susidomėjimą.
e-Carmen skelbimas
e-Carmen skelbimas / Skelbiu.lt

Skelbimų portale Skelbiu.lt paskelbti neįprasti skelbimai sulaukė nemažai

peržiūrų. Kai kurie portalo lankytojai stebėjosi, iš kur toks poreikis bilietams. „Negi taip norisi į koncertą?“, klausė Kęstas. „O kas čia darosi su ta opera, ji čia kažkokia labai gera? Nes paskaičiau aprašymą, labai keista – ir klasika, ir elektroninė muzika... Nors skamba įdomiai“, rašė Ugnė.

Skelbimus rasite paspaudę nuorodas: čia, čia ir čia.

Pasiteiravus, kas vyksta ir iš kur toks ažiotažas, Skelbiu.lt atstovai teigė, kad šie neįprasti skelbimai – dalis operos „e-Carmen“ komunikacijos. „Bendradarbiaujame su operos kūrėjais ir taip prisidedame prie kultūros populiarinimo. Originaliai interpretuotai ir perkurtai Georgeso Bizet operai pasirinktas ir kūrybiškas pristatymas. Tai ne pirmas kartas, kai daiktą, paslaugą ar renginį reklamuodami žmonės įdeda kūrybiškai pateiktus skelbimus – išskirtiniai skelbimai neretai sulaukia didelio portalo lankytojų ar jų draugų susidomėjimo. Kokių kūrybiškų skelbimų pasitaiko, galite matyti Skelbiu.lt feisbuko paskyroje“, – teigia portalo Skelbiu.lt atstovė Monika Jončaitė.

Tai ir ne pirmas originalus operos pristatymas elektroninėje erdvėje. Prieš kurį laiką operos kūrėjai buvo sukūrę operos herojams anketas pažinčių socialiniame tinkle „Tinder“. Pagrindinė tokių pristatymų mintis – pasakoti žmonėms apie „e-Carmen“ ten, kur jie bendrauja, kur kyla ir siaučia aistros – elektroninėje erdvėje.

„Rudens pabaigoje įgyvendinome originalią idėją: pagrindiniams „e-Carmen“ personažams – Karmen, Michaelai, Chose ir Eskamilio – sukūrėme „Tinder“ anketas su nuotraukomis ir intriguojančiais, užkabinančiais prisistatymais. Profiliai iki šiol aktyvūs, sulaukėme daug susidomėjimo iš intrigą pagavusių žmonių. Šioje pažinčių platformoje operos personažai bendrauja, flirtuoja, kviečia susitikti gruodžio 14 dieną renginyje ir įvertinti jų pasirodymą ant scenos. Įdomu tai, jog gavome ne vieną patvirtinimą iš susidomėjusių žmonių, jog būtinai nusipirks bilietus ir ateis į operą“, – pasakojo Ieva Čepaitė, komunikacijos įmonės „Bosanova“ projektų vadovė.

Elektroninė opera „e-Carmen“ – režisierės Dalios Ibelhauptaitės ir elektroninės muzikos kūrėjo Marijaus Adomaičio („Ten Walls“) bendras darbas. Gruodžio 14 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje populiari ir visiems gerai žinoma opera „Carmen“ suskambės kitaip – be įprasto didelės sudėties simfoninio orkestro ir choro. Bus pakeista kūrinio struktūra ir skambesys, tačiau išliks pagrindinis siužetas ir atpažįstamos melodijos. Šį eksperimentinį scenos kūrinį gyvai atliks operos solistai ir elektroninės muzikos atlikėjai.

„Visiškai perkurti dviejų valandų stambios formos muzikinį kūrinį – gigantiškas uždavinys. Reikia įsigilinti į kiekvieną muzikinę detalę, adaptuoti siužetą. Laiko sąnaudos labai didelės, jeigu sieki maksimaliai naujo rezultato“, – anksčiau yra sakiusi D.Ibelhauptaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius