Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 12

Lietuviai skundžiasi, kad „Facebook“ masiškai trina įrašus: ekspertas paaiškino, kas tai gali lemti

Pastaruoju metu viešojoje erdvėje pasipylė socialinio tinklo „Facebook“ vartotojų skundų dėl, jų nuomone, nepagrįstai trinamų įrašų. Pavyzdžiui, neigiamo dėmesio iš „Meta“ sulaukė įrašai, kuriuose dalintasi žiniomis apie pradėjusią veikti naują platformą ar užduoti neutralūs klausimai. Ekspertas sako, kad ši problema nėra nauja, o ją dar paaštrino darbuotojų skaičiaus mažinimas socialiniuose tinkluose.
Meta
Meta / 123RF.com nuotr.

Ne vienas feisbuko vartotojas pastaruoju metu skundėsi, kad rutininiai jų įrašai yra šalinami, o dėl ko – neaišku. Pavyzdžiui, viena vartotoja rašė, kad feisbukas pašalino jos įrašą apie pradėjusią veikti mokymų socialiniams darbuotojams platformą. Įraše taip pat buvo pasidalinta nuoroda į sutelktinio rėmimo platformą „Contribee“.

Su panašia problema susidūrė ir visuomenininkas Danielius Lupshitzas. Vyras dalijosi, kad feisbukas pašalino jo įrašą, kuriame jis dėkojo „Avia Solutions Group“ už tai, kad įmonė suorganizavo skrydį iš Izraelio į Lietuvą ir parskraidino jo sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius