Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„iOS 17.4“ – žaidimą keičiantis „iPhone“ atnaujinimas: štai svarbiausi pokyčiai

Jau netrukus pasirodys „iPhone“, skelbia „Forbes“. „Apple“ rengia naują „iOS 17.4“ atnaujinimą, kuriame „iPhone“ (ir „iPad“) Europoje bus padaryta svarbių pakeitimų. Kai kurie didžiausi atnaujinimai bus atnaujinti tik Europos Sąjungos gyventojams, tačiau „iOS 17.4“ yra ir daug funkcijų, kuriomis galima naudotis visame pasaulyje, nurodo Macrumors.com.
„iPhone“ telefonas
„iPhone“ telefonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 „Apple“ iPhone

Anot „Forbes“, į atnaujinimą įtraukti nauji emodžiai, paprastesnis būdas patikrinti akumuliatoriaus veikimo trukmę, atnaujinta puiki pavogto įrenginio apsaugos funkcija, taip pat laukia dideli pokyčiai ES vartotojams.

Nauji emodžiai

Į „iOS 17.4 beta versiją įtraukti nauji emodžiai: kalkės, valgomas rudas grybas, feniksas, nutrūkusi grandinė, vertikalus galvos purtymas (kaip „taip“) ir horizontalus galvos purtymas (galvos purtymas „ne“).

„iPhone 15“ akumuliatoriaus būklė

„Apple“ „iOS 17.4“ pakeitė baterijos sąsają „iPhone 15“ modelių nustatymų programoje. Šiuose įrenginiuose dabar rodoma „Battery Health“ (akumuliatoriaus būklė) su rodmenimis, pavyzdžiui, „Normalus“, kad būtų galima greitai sužinoti „iPhone“ akumuliatoriaus būseną.

Bakstelėjus į akumuliatoriaus būklės rodmenis, bus nurodytas akumuliatoriaus ciklų skaičius, pagaminimo data ir pirmojo naudojimo data. Anksčiau ši informacija buvo paslėpta „Settings“ programos skyriuje „General“ > „About“.

TOPO centro nuotr./„iPhone 13“ pristatymas „Apple shop“ salonuose Vilniuje ir Kaune
TOPO centro nuotr./„iPhone 13“ pristatymas „Apple shop“ salonuose Vilniuje ir Kaune

Be to, „Apple“ atnaujino informaciją apie akumuliatoriaus palaikymą, nes bendrovė pakartotinai atliko bandymus ir nustatė, kad „iPhone 15“ akumuliatorius gali išlaikyti 80 proc. savo pradinės talpos po 1000 pilnų įkrovimo ciklų.

Apsauga, jei įrenginys būtų pavogtas

„Stolen Device Protection“ yra saugos funkcija, apsauganti jus tokiais retais atvejais, kai kas nors pavagia jūsų „iPhone“ ir žino jūsų kodą. Kai ši funkcija įjungta, atliekant tam tikrus veiksmus reikia autentifikuotis naudojant „Face ID“ arba „Touch ID“, o konfidencialesnės operacijos atliekamos naudojant „Security Delay“.

Programėlės „Nustatymai“ skyriuje „Pavogto įrenginio apsauga“ dabar yra galimybė reikalauti, kad „Security Delay“ būtų taikomas visada arba tik tada, kai esate toli nuo pažįstamų vietų.

Pokyčiai ES

„Apple“, siekdama laikytis Skaitmeninių rinkų įstatymo, įgyvendino svarbius „App Store“ ir programėlių veikimo Europos Sąjungoje pakeitimus. Šie pakeitimai įtraukti į „iOS 17.4“, tačiau taikomi tik Europos Sąjungos šalims.

Tai – pagrindiniai atnaujinimai, tačiau jų bus daugiau.

Nurodoma, kad "Apple“ išleis „iOS 17.4“ atnaujinimą kovo mėnesį, greičiausiai pirmąją mėnesio savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius