Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistra žaisti: Naujausi įrenginiai tiems, kurie negali gyventi be žaidimų

Žurnalo „ELEKTROLIFE“ rubrika: Žaidimai
PlayStation VR
PlayStation VR / Gamintojo nuotr.

PlayStation 4 – visos namų pramogos viename

Gamintojo nuotr./PlayStation 4
Gamintojo nuotr./PlayStation 4

Nors nuo PlayStation 4 starto jau prabėgo ketveri metai, tai tebėra vienas geriausių pasirinkimų ieškantiems visaverčio namų pramogų įrenginio. Ir nesvarbu, ar gyvenate gausioje šeimoje, kurios kiekvienas narys turi savų poreikių, ar esate po nuomojamus butus klajojantis vienišius. Žaidimų konsolė gerokai pigesnė nei asmeninis kompiuteris, bet naujausius žaidimus televizoriaus ekrane atkuria išties puikiai, o kur dar visos kitos pramogos! Tai ne tik žaidimų įrenginys, bet ir multimedijos centras, vienas kokybiškiausių Blu-Ray grotuvų rinkoje, puikiai suderinamas su 3D filmais. Taip pat į įrenginį galite atsisiųsti „Youtube“ ar „Twitch“ programėles interneto transliacijoms peržiūrėti. PlayStation 4 taip pat suderinama su socialiniais tinklais – lengvai rasite žaidžiančius draugus ir vienu mygtuko paspaudimu pasidalinsite žaidimų akimirkomis. PlayStation 4 – tobulas kainos ir kokybės santykis, platus žaidimų pasirinkimas kiekvienam skoniui, išskirtinė mokamų paslaugų kokybė ir įperkamas virtualiosios realybės sprendimas. Šiandien pasaulyje parduota beveik 50 milijonų šių įrenginių!

PlayStation 4 Slim – ieškantiems pramogų centro

Gamintojo nuotr./PlayStation 4 Slim
Gamintojo nuotr./PlayStation 4 Slim

Mažesnė ir pigesnė konsolė tikrai atkurs visus jai skirtus žaidimus, tačiau, be abejo, jos resursai senka greičiau, tad laikui bėgant patys moderniausi žaidimai gali išsiskirti kiek prastesne kadrų kaita. Antra vertus, tokie žaidimai kaip FIFA ar NBA 2K, taip pat šokių ar pramogų žaidimai šeimai tikrai veiks nepriekaištingai.

PlayStation 4 Pro sukurtas tiems, kurie žaidžia daug ir iš žaidimų ketina išspausti viską

Šis įrenginys beveik dvigubai galingesnis nei originalioji konsolė, jo skaičiavimo galia siekia 4,2 teraflopo. Gamintojai žada, kad ši ekstra galia bus panaudota virtualios realybės potyriams bei siekiant atkurti kai kurių žaidimų vaizdą 4K raiška.

PlayStation VR – tiems, kurie nori ne tik žaisti žaidimus ekrane, bet ir į juos „įeiti“

Gamintojo nuotr./PlayStation VR
Gamintojo nuotr./PlayStation VR

Po puikių „Oculus“ VR ir „HTC Vive“ startų žaidėjai negaili liaupsių tam, ką patyrė. Kad ir kaip ten būtų, ši virtualiosios realybės karta tebėra pirmoji. Asmeniniam kompiuteriui skirti įrenginiai brangūs, jų kainos siekia apie 800 eurų, o norint juos naudoti teks investuoti dar bent 1000 eurų asmeninio kompiuterio pirkimui. Akivaizdu, kad PlayStation VR sprendimas, net jei šiuo metu neturite konsolės, jums kainuos bent dvigubai pigiau. Virtualiosios realybės pramogos tiesiogine žodžio prasme atskiria žaidėją nuo realybės ir permeta jį į kitą erdvę. Spėjusieji išmėginti šią pramogą teigia, kad pojūčiai primena teleportaciją – spustelėjai mygtuką ir jau esi kosmose!

Daugiau žurnalo „Elektrolife“ straipsnių skaitykite www.elektrolife.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius