Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Balsuok už „Vilkyškių pieninės” kefyro ketvirtojo turnyro etapo dalyvius

Ar kada pagalvojai, kad kefyrą gertum ne tik dėl jo naudos kūnui ir sielai, bet ir dėl sportinio azarto? O jei dar už tai būtum apdovanotas? „Vilkyškių pieninė” ir „15min.lt” kviečia dalyvauti kefyro turnyre ir laimėti stilingą futbolo stalą „Garlando G-500 Pure White“ į savo biurą.
Garlando G-500 Pure White
Garlando G-500 Pure White

Praėjusią savaitę į finalinį etapą išėjo geriausią rezultatą pelnęs kolektyvas „NRD“, o publikos simpatijas laimėjo „Atomic Garden“ komanda.

Gruodžio 17 - 22 dienomis visos į finalinį etapą išėjusios komandos varžysis dėl pagrindinio prizo.

Ketvirtajame etape rungėsi net 13 kolektyvų!

Jaunimo komanda „ESN KTU“ pasiryžusi atremti „Kefyro iššūkį“ į mūšį atvyko strategiškai pasiruošusi. Sutartinai laikydami už buteliuko kamštelių visi komandos nariai laukė varžybų starto. Komandinis pasiruošimas pasiteisino – 3300 ml kefyro „ESN KTU“ įveikė per 8,79 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | ESN KTU

Išvien moteriškas „H&M” kolektyvas, pasipuošęs dailiais lankeliais, taip pat narsiai atrėmė „Kefyro iššūkį“. Viena kitą šūksniais ir plojimais palaikydamos merginos 3300 ml kefyro įveikė per 46 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | H&M

„Intersurgical“ komanda nusprendė „Kefyro iššūkį“ atremti sporto salėje. 10 vyrukų, viens prieš kitą sustojusiu palei centrinę aikštės liniją, kefyrą gėrė komandiškai – vadovaudamiesi specialiomis kefyro gėrimo „taisyklėmis“. Galutinis rezultatas – 3300 ml kefyro / 12,09 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | Intersurgical

„Elfų dirbtuvėlėse“ dirbantis, šventiškai nusiteikęs „Klaipėdos lakštutės“ kolektyvas, pasidabinęs Kalėdiškomis kepuraitėmis, kartu su (kolektyve dirbančiu) „Kalėdų seneliu“ narsiai atrėmė „Kefyro iššūkį“. 3300 ml kefyro komanda išgėrė per 16 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | Klaipėdos lakštutė

Vilkyškių kefyro turnyre taip pat sudalyvavo ir „Lietuvos tranzito“ komanda. Godžiai gėrę kefyrą , 10 komandos narių 3300 ml kefyro įveikė per 19 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | Lietuvos tranzitas

Jaunoji merginų komanda „MFK Blizgės“, kaip ir sportiškai nusiteikę bendražygiai „Intersurgical“, susirinkusi sporto salėje „Kefyro iššūkį“ priėmė su didžiuliu entuziazmu. Pasičiupusios po 330 ml kefyro pakuotę, mergaitės 10 vnt. kefyro pakuočių išgėrė per 35 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | MFK Blizgės

Į „Kefyro konferenciją“ susirinkę „Radisson Blu“ komandos dalyviai „Kefyro iššūkį“ priėmė neįtikėtinai rafinuotai. Po rimtų kefyro konferencijų, vyko tikra kefyro degustacija. Renginys, prilygęs tikram kefyro mačui, truko 14,06 s. Per tiek laiko buvo išgerta mažiausiai 3300 ml kefyro!

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | Radisson Blu

„Sanistal“ komandos vyriškiai į „Kefyro iššūkį“ pažiūrėjo rimtai ir ūkiškai. Biuro patalpose susirinkusi komanda be didesnių degustacijų 3300 ml kefyro „patvarkė“ per 18,40 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | Sanistal

Energingai bei karingai nusiteikęs „Tempus Trans“ kolektyvas „Kefyro iššūkį“ nusprendė priimti biuro laisvalaikio patalpose. Žaismingoje aplinkoje taip pat žaismingai nusiteikę komandos dalyviai 3300 ml kefyro išgėrė per 10 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | Tempus Trans

Neseniai žiemos sezoną atidaręs „Vilniaus miesto sporto centras“ sudalyvavo Vilkyškių kefyro „lauko“ turnyre: susirinkę ant sniego, kalno papėdėje komandos nariai 3300 m. kefyro išgėrė per 21 s. Įveikus „Kefyro iššūkį“ komanda nusprendė įveikti ir čiuožimo nuo kalno iššūkį!

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | Vilniaus miesto sporto centras

Pasigaminęs milžinišką kefyro buteliuko imitaciją, kolektyvas „VITA BALTIC International“ pasiruošė nuo galvos iki kojų: išraiškingą raudoną sofą, čiužinius, į kuriuos, po kefyro „injekcijos“ galima „įgriūti“ bei specialią rūbų atributiką. Išradingasis kolektyvas 3300 ml kefyro įveikė per 13 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | VITA BALTIC International

Rimtasis „Skandinaviska“ bankininkų kolektyvas nė kiek nepabūgo „Kefyro iššūkio“. Ko ne vienu ypu išgėrę po 330 ml kefyro komandos nariai finišavo rezultatu – 3300 ml / 14 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | Skandinaviska

Linksmai nusiteikę, bronzine spalva išsidabinę veidą ir „savaip“ kostiumuoti išradingieji „Minordijos“ komandos nariai „Kefyro iššūkį“ priėmė savo gamybinėse patalpose. Jų rezultatas – 3300 ml kefyro / 6,68 s.

Rezultatyvumu pasižymėjusi „Minordijos“ komanda keliauja į kitą etapą, kuriame kovos su kitais, geriausiai pasirodžiusiais kolektyvais, dėl pagrindinio prizo – futbolo stalo „Garlando G-500 Pure White“ savo biurui. 

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | Minordija

Balsuok už labiausiai patikusią komandą iki šių metų gruodžio 16 dienos:

Žaidimo dalyviai – Lietuvos įmonės, kuriose dirba ne mažiau nei 10 darbuotojų. Pagrindinė žaidimo užduotis – kuo greičiau ir išradingiau išgerti 10 „Vilkyškių pieninės” 0,33 l talpos kefyro pakuočių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius