Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gerų darbų metas: labdaros fondas kviečia padėti sunkiai besiverčiančioms šeimoms

VšĮ „Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems“ – labdaros organizacija, gyvuojanti jau beveik du metus. Jos nariai padeda sunkiai finansiškai besiverčiančioms šeimoms, neįgaliesiems, senjorams bei įvairioms pagalbos prašančioms institucijoms.
Mama ir vaikai
Mama ir vaikai / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Labdara

Labdaros fondas dirba su skurdžiai gyvenančioms daugiavaikėms šeimoms ir vienišais senjorais. Kiekvieną savaitę jiems dovanoja drabužių ar buitinių priemonių. Per pastaruosius metus šeimoms buvo išvežtos tonos siuntų. Organizacija remia mažas pajamas gaunančius, tačiau ne tik socialiai remtinus žmones. Tai – ir jaunos šeimos, vienišos mamos ir kiti, kurie sukasi kaip gali, tačiau vis tik pritrūksta lėšų. Viena iš svarbiausių sąlygų norint gauti paramą – nepiknaudžiauti alkoholiu.

Didelis dėmesys skiriamas ir neįgaliesiems, ypač Vilniaus mieste. Labdaros fondas jiems dovanoja baldus, buitinę techniką, drabužėlius, knygas, mokymosi reikmenis, dažus, žaislus, rengia šventes bei pramogas, vienam neįgaliam berniukui net padėjo suremontuoti būstą.

Organizacija teikia paramą ne tik šeimoms, bet ir įvairioms įstaigoms. Aprūpina avalyne ir drabužiais Lietuvos sutrikusio vystymosi kūdikių namus, taip pat dovanoja jiems žaislus, sauskelnes, skanumynus ir kitus reikalingus daiktus.

Fondo veikla neapsiriboja vienu, pagalba sunkiai besiverčiančioms šeimos ar įstaigoms teikiama įvairiuose Lietuvos miestuose. Organizacija aktyviai remia Lietuvos sutrikusio vystymosi kūdikių namus, Vilniaus neįgaliųjų dienos centrą, Vilniaus verkių mokyklą daugiafunkcį centrą, Šnipiškių seniūniją, Fabijoniškių socialinių paslaugų namus, Vilniaus krašto žmonių su negalią sąjungą, Vilniaus miesto socialinės paramos centrą, Šiaulių logopedinę mokyklą, Vilniaus, Kauno, Panevėžio, Mažeikių miestuose ir rajonuose skurdžiai gyvenančias daugiavaikes šeimas bei senjorus.

Artėjant gražiausioms metų šventėms VšĮ „Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems“ kolektyvas kreipiasi į visus geros valios žmones. Organizacija kviečia visus, neabejingus kitų skurdui, prisidėti prie Kalėdinės Gerumo akcijos ir padėti tęsti kilnius darbus.

Rekvizitai:

VšĮ „Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems“, įmonės kodas: 303573887, AB Swedbank b/k 73000, banko sąskaita: LT267300010142143000, PayPal: info@gerumoranka.eu, paskirtyje: (Kalėdinėms dovanėlėms)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius