-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdos ir robotai

Ar robotas gali iškepti kalėdų pyragą? Taip! Jis gali ir išsiurbti kambarius, kol jūs išdidžiai lakuositės nagus, ir išlyginti bei sulankstyti marškinius, kol tvarkysite degančius verslo reikalus.
Saulius Urbonavičius-Samas
Saulius Urbonavičius-Samas / Algio Kriščiūno nuotr.

Rinkoje pasirodė naujas ketvirtinis žurnalas „Elektrolife“, kuris atvers duris į robotų ir naujausių išradimų pasaulį. Sveiki atvykę į technologijų rojų! „Elektrolife“ – tai žingsnis į ateitį. Tai jūsų gidas beprotišku greičiu evoliucionuojančioje elektrotechnikos epochoje.

Atsinaujinęs „Elektrolife“ žurnalas pasirodo ypatingu metu – kai kvepia kalėdomis ir geromis permainomis. Žiemos numeris supažindins skaitytojus su moderniausiomis tendencijomis, kurios padės išsirinkti svajonių prietaisus nuo kompiuterių iki kavos aparatų, greičiau tvarkytis buityje, smagiau leisti laisvalaikį gamtoje ar dovanoti artimiesiems tobulas dovanas. Pramogautojams žurnalas parengė geriausių žaidimų penketuką, VR akinių apžvalgą – išskirtinės kokybės prietaisai į jūsų kambarį akimirksniu perkels audringas NBA varžybas. Technologijų pagalba vis daugiau malonumų galime patirti savo jaukiuose būstuose – tai ypač aktualu žiemą, kai už lango siaučia pūga.

Algio Kriščiūno nuotr./„Elektrolife“
Algio Kriščiūno nuotr./„Elektrolife“

Šventinio žurnalo veidu tapęs TV laidų prodiuseris bei „X faktoriaus“ teisėjas Saulius Urbonavičius sako: „būti scenoje – džiaugsmas, o būti namuose – tikroji laimė.“ Naujame būste Saulius įsikūrė ne tik su žmona bei dukryte, bet ir robotu, kuris preciziškai išvalo visas grindis, taip dovanodamas šeimininkams kelias laisvas valandas. Gera, kai savo rūpesčiais ir darbais galite pasidalinti su ypatingais prietaisais. Pavyzdžiui, sveikuoliška orkaitė jūsų pamėgtus patiekalus keps garų pagalba, o į svečius užsukę draugai nustebs, kai įjungsite šventinę TV programą – nes ji pasirodys toje vietoje, kur, atrodo, ką tik nebuvo televizoriaus! Nes jūsų svetainėje karaliauja pasaulinė sensacija – ore pranykstantis permatomas televizorius.

Algio Kriščiūno nuotr./Linas Adomaitis
Algio Kriščiūno nuotr./Linas Adomaitis

Žiemos numerio „Elektrolife“ redaktorius, žinomas žurnalistas Giedrius Drukteinis pasakoja apie ypatingą žurnalo idėją: „Elektrolife“ žurnalas – naujas būdas susipažinti su technologijomis ir padėti nepasiklysti, kai į parduotuvę atėjus rintis televizoriaus nuo gausos apsvaigsta galva. Žurnalai apie technologijas dažnai turi vieną trūkumą – visa informacija „pernelyg technologiška“. Palyginimui pridurčiau, kad tai tas pats, kaip teikti plačiam skaitytojų ratui informaciją apie jų naminių gyvūnėlių DNR, kraujo sudėtį, neuronų darbą smegenyse ir panašiai. Lyg ir svarbu, lyg ir teisybė, tačiau paprastam žmogui, ne specialistui, tokios informacijos praktinė reikšmė lygi nuliui.

Asmeninio archyvo nuotr./Orijus Gasanovas
Asmeninio archyvo nuotr./Orijus Gasanovas

Kurdami šį žurnalą nutarėme pažintį su technologijomis pateikti per žmonių istorijas bei patirtį. Įspūdinga „Philips“ įkūrėjo Konosuke Matsushita legenda paliudys, kad geros idėjos gali gimti ir gatvėje ar tarnaujant svetimiems. O Marijonas Mikutavičius žmogiškai prisipažins: taip, jis kraustosi iš proto dėl žaidimų ir geriausiai atsipalaiduoja prie kompo... Mūsų šventinis patarimas jums – įkinkykite techniką į darbą, kad turėtumėte daugiau laisvo laiko sau! Kaip jį leisti, vėlgi patars „Elektrolife“ – slidinėjimo malonumas bus dvigubas, jei sugebėsite jį užfiksuoti, o kaip fotografuoti mobiliaisiais telefonais pamokys vienų gražiausių instagramo nuotraukų autorius žurnalistas Orijus Gasanovas.

Algio Kriščiūno nuotr./Žydrūnas Savickas
Algio Kriščiūno nuotr./Žydrūnas Savickas

Šiame „Elektrolife“ numeryje rasite daug pažįstamų veidų ir išvysite, kokie jie buityje, kokie jų namai bei žmogiški rūpesčiai. Kodėl Linas Adomaitis vėl nusipirko patefoną, o stipriausiam pasaulio žmogui Žydrūnui Savickui nepatinka barzda? Kas išrado kavos aparatą? Už kiekvieno sudėtingiausio kompiuterio ar našiausios skalbyklės visada rasite žmogų – tokį pat kaip mes visi“.

Kalėdiniame „Elektrolife“ numeryje jūsų laukia konkursai su vertingais prizais – kad šventės būtų dar smagesnės, o tobulas dovanų gidas siūlo geriausias dovanas ne tik namų šeimininkams, bet ir jų mažiesiems princams bei princesėms.

Kalėdinis numeris – visose „Elektromarkt“ parduotuvėse. Elektroninės versijos ieškokite www.elektrolife.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius