-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ministras Pirmininkas įvertino milijonines investicijas Birštono kurorte

2016 m. birželio 10 d. Ministro Pirmininko Algirdo Butkevičiaus delegacija lankėsi Birštone, kur apžiūrėjo ir įvertino atnaujintus „Birštono mineraliniai vandenys“ (BMV) gamyklos įrengimus bei naujai atsidarantį moderniausią Lietuvoje „Vytautas mineral SPA“ kompleksą. Tai – didžiulių investicijų pareikalavę projektai: į „Vytautas“ ir „Birutė“ mineralinio vandens gamyklos atnaujinimą neseniai investuota 4 mln. eurų, į „Vytautas mineral SPA“ pastatymą – daugiau nei 10 mln. eurų.
Ministras Pirmininkas įvertino milijonines  investicijas Birštono kurorte
Ministras Pirmininkas įvertino milijonines investicijas Birštono kurorte / Projekto partnerio nuotr.

„Tai – investicijos į Birštono kurorto ir visos Lietuvos garsinimą, pasaulyje esame vertinami dėl mūsų gamtos gelmėse esančio natūralaus mineralinio vandens. Ministro Pirmininko delegacija turėjo progą ne tik apžiūrėti modernią, aukščiausius Europos standartus atitinkančią įrangą, bet ir įvertinti jos pranašumus – paragauti pagal naują technologiją išgaunamo natūralaus mineralinio vandens. Be to, supažindinome premjerą A. Butkevičių su terapiniu mineralinio vandens poveikiu – būtent tuo ir bus paremta „Vytautas mineral SPA“ procedūrų nauda. Mineralinį vandenį lankytojai ne tik gers, jis bus naudojamas kvėpavimo procedūroms, maudynėms ir kt. – taip užtikrinamas maksimalus naudingų medžiagų pasisavinimas“, – pasakojo BMV valdybos pirmininkas Norbertas Pranckus.

Projekto partnerio nuotr./Ministras Pirmininkas įvertino milijonines  investicijas Birštono kurorte
Projekto partnerio nuotr./Ministras Pirmininkas įvertino milijonines investicijas Birštono kurorte

Nuolat augant „Vytautas“ ir „Birutė“ vandens eksportui, kartu ir gamybos apimtims, aukščiausios kokybės užtikrinimui buvo įdiegta naujausia įranga. Modernios įrangos pagalba efektyviau išsaugomos natūralios mineralinio vandens savybės ir naudingi mineralai. Dabar išpilstymas vyksta uždarame cikle ir vanduo yra visiškai apsaugotas nuo sąlyčio su oru bei žalingo aplinkos poveikio, šios technologijos dėka buvo sukurtas ir unikalus produktas – negazuotas vanduo „Birutė“, išlaikantis natūralias mineralines medžiagas.

„Vytautas mineral SPA“ – moderniausias ir vienas didžiausių SPA kompleksų visoje Lietuvoje. Čia sukurta 160 naujų darbo vietų, o komplekse vienu metu ilsėtis galės net iki 350 žmonių. Grožio bei sveikatinimo procedūros bus paremtos mediciniškai ištirtu ir oficialiai pripažintu terapiniu mineralinio vandens „Vytautas“ poveikiu. SPA centras įkurtas nuostabios Lietuvos gamtos apsuptyje – valstybės saugomo regioninio Nemuno kilpų parko teritorijoje, Birštono kurorte.

„Vytautas – tai daugiausiai mineralinių medžiagų Baltijos šalyse turintis, pirmasis ir seniausias lietuviškas mineralinis vanduo, gaminamas nuo 1924 m. Šiandien produkciją eksportuojame į 17 pasaulio valstybių, tačiau rinkos nuolat auga. Privalome ne tik neprarasti, bet ir gerinti kokybę, užtikrinti vandens natūralumą, teigiamų jo savybių išlaikymą, tad turime investuoti į naujausias technologijas. Tuo tarpu „Vytautas mineral SPA“ leis žmones supažindinti su unikaliomis gydomosiomis Birštono gelmėse esančio vandens savybėmis. Atpalaiduojanti gamtos apsuptis, sveikatą ir kūną stiprinančios procedūros... Puikus būdas parodyti, jog Lietuva gali tapti gydomojo poilsio kryptimi ir užsienio gyventojams, tiesa?“, – sakė N. Pranckus.

Apie UAB „Birštono mineraliniai vandenys ir Ko“

„Birštono mineraliniai vandenys ir Ko“ — seniausia mineralinio vandens gamintoja Lietuvoje, nuo 1924 metų užsiimanti mineralinio vandens gavyba ir jo išpilstymu. Bendrovei priklauso natūralaus mineralinio vandens „Vytautas“, „Birutė“ ir „Akvilė“ prekiniai ženklai.
Tai moderni įmonė, kuri ne tik puoselėja senas vandens gavybos tradicijas, bet ir naudoja pažangias technologijas, taiko griežtus kokybės kontrolės metodus. Dėl puikaus skonio ir oficialiai patvirtintos naudos sveikatai bendrovės produkcija vertinama ir eksportuojama į 17 valstybių — Lenkiją, Latviją, Estiją, Rusiją, Baltarusiją, Angliją, Airiją, Vokietiją, Daniją, Belgiją, Izraelį, Kiprą, Uzbekistaną, JAV, Kiniją ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius