Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujoje Palangos koncertų salėje šią vasarą nugriaudės įspūdingi koncertai

Šią vasarą Palangoje bus kur kas karščiau nei įprasta. Šių metų gruodžio mėnesį duris palangiškiams ir miesto svečiams atvėrusi naujutėlaitė Palangos koncertų salė vasarą žada tapti pagrindiniu poilsiautojų traukos objektu.
Naujoje Palangos koncertų salėje šią vasarą nugriaudės įspūdingi koncertai
Naujoje Palangos koncertų salėje šią vasarą nugriaudės įspūdingi koncertai / Organizatorių nuotr.

Dideliais renginiais iki šiol negalėjęs pasigirti naujausias Palangos miesto statinys šilčiausiu sezono laikotarpiu lankytojus pakvies į Lietuvoje ir užsienyje gerai žinomų atlikėjų bei grupių pasirodymus. Į Lietuvos kurortą liepos ir rugpjūčio mėnesiais su savo koncertinėmis programomis atvyks tokie scenos grandai kaip Gytis Paškevičius, Stasas Michailovas ir Kazachstane savo kūrybinę veiklą pradėjusi, o vėliau Rusijoje ir visoje Europoje išgarsėjusi grupė A‘Studio.

Ne vieno prestižinio Rusijos muzikos apdovanojimo sulaukusi grupė, kurios pagrindinė vokalistė gruzinų kilmės gražuolė Katie Topuria į sceną sugrįžta praėjusią vasarą tapus mama, Palangos koncertų salės mikrofonus išbandys pirmoji – liepos 20-ą dieną. Pop muzikos stilių propaguojančios grupės gerbėjai koncerte turės galimybę išgirsti ne tik legendiniais hitais jau tapusias dainas, tokias kaip „Uletaju“ (liet. „Išskrendu“), „Takže kak vse“ (liet. „Tokie kaip visi“), bet ir šviežiausius jos kūrinius.

Palangos poilsiautojai turės ir kitų kokybiškų alternatyvų – rusiškai muzikai neabejingi klausytojai galės rinktis vieno populiariausių rusų atlikėjo Staso Michailovo koncertą, tuo tarpu lietuviškos muzikos klasikos mylėtojų dėmesio lauks už profesionalumą ir atsidavimą savo pasirodymams tūkstančių gerbėjų vertinamas Gytis Paškevičius. Pastarieji koncertai naujoje Palangos koncertų salėje nuaidės pirmomis rugpjūčio savaitėmis – atitinkamai rugpjūčio 3-ą ir rugpjūčio 13 dienomis.

Šių grandiozinių renginių organizatorius teigia, jog sudėtingiausia šiame procese buvo įkalbinti norimus pasikviesti atlikėjus, kurių koncertiniai turai dažniausiai būna suplanuoti mažiausiai prieš pusmetį.

„Idėja surengti šiuos didelius koncertus naujoje Palangos koncertų salėje galima sakyti kilo spontaniškai. Pamanėme, kad Palangos poilsiautojai bus išsiilgę kokybiškų renginių, nes pastaraisiais metais tiesiog nebuvo tam realiai tinkamos vietos. Atsidarius šiam naujam dėmesį traukiančiam objektui atsirado ir svarių argumentų, kuriuos galėjome pateikti kalbinamiems atlikėjams. Žinoma, buvo labai svarbu su visais norimais atlikėjais sukontaktuoti kiek įmanoma anksčiau, nes jų darbų grafikai dažniausiai būna užpildyti jau gerokai prieš pusmetį, o ypač vasarą. Ne ką mažiau svarbu buvo akcentuoti ir tai, kad mes, renginio organizatoriai, prisiimsime atsakomybę už aukščiausią kokybę atitinkančių techninių reikalavimų išpildymą – garso kokybę, šviesų efektus ir kitus vizualizacijos sprendimus. Esame laimingi, kad su visais numatytais atlikėjais ir grupėmis pavyko pasiekti susitarimus ir suderinti koncertų datas“, - sklandžiai vykusiu organizavimo procesu džiaugėsi organizatoriai.

Jis taip pat tiki, jog ne paskutinį vaidmenį šią vasarą turėtų suvaidinti ir Palangos salės naujumo efektas.

„Salė vis dar kvepia dažais, daugelis jos dar nėra matę iš vidaus, o tai turėtų sužadinti smalsumą joje apsilankyti. Sąlygos, kurias sudaro naujoji salė tiek atlikėjams, tiek ir žiūrovams atitinka aukščiausio lygio standartus, todėl neabejojame, kad šie dėmesio verti renginiai tikrai praplės kokybiškų pramogų Palangoje ieškančių poilsiautojų sąrašą“, - sakė renginių organizavimo įmonės „RMV“ direktorius.

„Mėgstantiems atostogas planuotis iš anksto, skubame pranešti, kad bilietus į šiuos renginius jau galima įsigyti platintojo „Ticketmarket“ internetinėje svetainėje ir visoje Lietuvoje veikiančiuose Lietuvos pašto „Paypost“ skyriuose. Tradiciškai, perkant anksčiau, bilietus bus galima įsigyti pigiau“, - norinčius sutaupyti paskubėti ragino organizatorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius