Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

R.Karbauskis ir S.Skvernelis: jie specialiai Jums meluoja!

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis ir sąrašo lyderis Saulius Skvernelis dar kartą atsakingai pareiškia: LVŽS neveda jokių išankstinių derybų ir nėra sudarę jokių susitarimų dėl porinkiminių koalicijų. Nei su konservatoriais, nei su socialdemokratais, nei su kitomis politinėmis jėgomis.
Saulius Skvernelis ir Ramūnas Karbauskis
Saulius Skvernelis ir Ramūnas Karbauskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Siekiama, kad žmonės, nusivylę valdžioje ne kartą buvusiomis partijomis, nebalsuotų už Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą.

Gandus apie neva LVŽS sutartą koaliciją su konservatoriais skleidžia socialdemokratai, o apie neva LVŽS susitarimą su socialdemokratais – konservatoriai. Taip siekiama, kad žmonės, nusivylę valdžioje ne kartą buvusiomis partijomis, nebalsuotų už Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą, kuri gali sugriauti dešimtmečiais nusistovėjusį socialdemokratų ir konservatorių dominavimą.

Darome rimtą prielaidą, jog socialdemokratai su konservatoriais patys jau yra sutarę dėl koalicijos, kuriai pamaišyti gali tik Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pergalė artėjančiuose Seimo rinkimuose. Tokią mintį pagrindžia viešojoje erdvėje sklindanti informacija apie Premjero A.Butkevičiaus įtakos mažėjimą socialdemokratų partijoje ir galimą A. Kubiliaus lyderystę derybose dėl porinkiminių koalicijų.

LVŽS siekia: laimėti Seimo rinkimus, suformuoti profesionalų Vyriausybę ir pagaliau įgyvendinti Lietuvoje realius, visų laukiamus pokyčius. Negalime leisti pasikartoti „auksinių šaukštelių“ istorijoms, naktinėms mokesčių reformoms, emigraciją skatinančių darbo kodeksų priėmimams...

LVŽS siekia: laimėti Seimo rinkimus, suformuoti profesionalų Vyriausybę ir pagaliau įgyvendinti Lietuvoje realius, visų laukiamus pokyčius.

Nesileiskite apgaudinėjami. Pasidalinkite mūsų žinia su artimaisiais, draugais, kaimynais. Balsuokite už Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą ir jos kandidatus.

Esame pasiruošę prisiimti atsakomybę ir pateisinti Jūsų pasitikėjimą. Bus nelengva, bet mums tai – ne eksperimentas, ne pabandymas, o garbės reikalas.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš LVŽS rinkimų kampanijos sąskaitos.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius