-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tvarkomės ir valgį gaminame dar paprasčiau: kas naujo buitinės technikos pasaulyje?

Vis sparčiau tobulėjančios technologijos mus skatina ieškoti patogumo buityje – maistą norime pagaminti greičiau, skaniau, įdėti dar mažiau pastangų, o su namuose besikaupiančiomis dulkėmis kovoti siekiame dar efektyviau. Kartais net norime, kad buitinių prietaisų garsai neerzintų mūsų namiškių, ypač miegančių mažamečių vaikų, o netikėtai užklupus svečiams – namai spindėtų jau po keliolikos minučių. Kokios buitinės technikos naujienos gali padėti palengvinti mūsų kasdienybę?
„Masterpiece Collection“
„Masterpiece Collection“ / Projekto partnerio nuotr.

1. „Masterpiece Collection“ – funkcionalumas ir subtilus dizainas virtuvei

Ar kada nors pagalvojote, kuo įprastas maistas skiriasi nuo puikaus? Pirmas juos skiriantis dalykas – produktai, o antras – virtuvės įranga. „Electrolux“ naujiena – profesionalų virtuvės rinkinys kiekvieno namams. „Beveik pusė „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintų restoranų Europoje naudoja „Electrolux“ prietaisus. Entuziastingoms namų šeimininkėms „Masterpiece Collection“ rinkinys suteiks galimybę išlaisvinti kulinarinę fantaziją, sukurti profesionalams prilygstančius maisto šedevrus ir namiškius nustebinti dar neregėtais gaminiais bei jų skoniais, o profesionalams tai – ilgaamžis ir patikimas virtuvės pagalbininkas“, – teigė „Electrolux“ atstovas Laurynas Skruibis. Rinkinį sudaro trintuvas, kokteilinė ir virtuvinis kombainas. „Masterpiece Immersion Blender“ trintuvo 700 W galios „Turbo Boost“ variklis, „TruFlow“ titano ašmenys garantuoja tolygią maisto produktų cirkuliaciją ir maišymą, taip pat ši funkcija padės produktus susmulkinti ypač kruopščiai. Kokteilinė su graduotu indu „Masterpiece Blender“ išsiskiria inovatyvia „PowerTilt“ technologija, kuri dėl pasvirusio kampo gaminiui suteikia itin vientisą tekstūrą. Virtuvinis kombainas „Masterpiece Food Processor“ greitai ir preciziškai išsprendžia net sunkiausias užduotis. Prietaisas puikiai tiks ieškantiems minimalistinio dizaino – aliuminio korpusas suteikia estetikos, subtilumo ir yra ilgaamžis.

2. Dulkių siurblių – šluotų stereotipus laužantis „Ergorapido“

Projekto partnerio nuotr./Dulkių siurblys-šluota „Ergorapido“
Projekto partnerio nuotr./Dulkių siurblys-šluota „Ergorapido“

Mėgstantiems mažomis pastangomis palaikyti nuolatinę tvarką, užkirsti kelią nešvarumų kaupimuisi namuose ir taip išvengti didžiojo tvarkymosi, vienas patogiausių sprendimų – dulkių siurblys – šluota. Dabar šie belaidžiai siurbliai – dar pažangesni.

Mažiau vargo?

Grindų valymas neturėtų būti ta veikla, kuri kelia stresą ir kiekvieną minutę vis labiau vargina. Belaidis koto tipo dulkių siurblys išlaisvina poreikius – nuo šiol nebereikia vargti ir gaišti laiko kiekviename kambaryje ieškant maitinimo lizdo. Be to, siurblys tinka ne tik grindims valyti – tereikia nuimti siurblio rankinį įrenginį, jį įjungti ir siurblį galima naudoti vietoj šluostės – nuvalyti dulkes nuo lentynų, stalo paviršiaus ar tiesiog patogiai išsiurbti apmušalus. „Ergorapido“ vadinamas siurbliu „du viename“ – juo patogu valyti bet kur namuose, jį ir laikyti patogu – galima pastatyti tiesiog už durų ir jis netrukdys, o kai kurie mėgaujasi siurblio dizainu ir naudoja jį kaip interjero detalę, – sakė L.Skruibis. – Naujausi siurbliai – šluotos su ličio baterija veikia bene du kartus ilgiau nei nikelio akumuliatorius, siurbliu patogiau ir lengviau naudotis – akumuliatorių paprasta pakeisti ir galima itin greitai įkrauti.“

Projekto partnerio nuotr./„Ergorapido“
Projekto partnerio nuotr./„Ergorapido“

Ar tikrai efektyviai valo?

Anot L.Skruibio, su „Ergorapido“ siurbliu – šluota be vargo švariai išvalysite net pačius atokiausius ir ankščiausius namų kampelius. „Šis siurblys turi 180 laipsnių pasukamą antgalio galvutę, todėl yra itin manevringas ir ergonomiškas. O nauji didesni galiniai ratai suteikia daugiau manevringumo valant trumpo plauko kilimus, minkštus paviršius ir paklotus“, – sakė L.Skruibis. O štai motorizuotas šepetys gerai išvalo ant grindų esančius grūdus, trupinius, surenka nešvarumus ir naminių gyvūnų plaukus ar net sunkesnes daleles – kukurūzų sėklas, grūdus ir smėlį. Prietaisas pravers kiekvieną dieną.

3. „UltraSilencer Zen“ – toks tylus, kad jūsų neprižadins

Ar niekada neteko susidurti su problema, kuomet negalite užsiimti siurbimu namuose, nes miega jūsų mažametis vaikas, o galbūt siurblio garsas erzina kurį nors jūsų namiškių? Greičiausiai teko ir tai nėra nieko nuostabaus. Naujausios „Electrolux“ apklausos duomenimis, vienas labiausiai erzinančių garsų buityje yra dulkių siurblio skleidžiamas garsas – taip teigia net 60 proc. apklaustųjų. Alternatyvos neturintis prietaisas – siurblys – patobulėjo taip, kad jo garsas nebeerzins net pačios jautriausios ausies: „UltraSilencer Zen“ – dulkių siurblys, kurio skleidžiamas garsas – tik 58 dB, o tai prilygsta įprastam pokalbiui.

Projekto partnerio nuotr./„Electrolux UltraSilencer Zen“
Projekto partnerio nuotr./„Electrolux UltraSilencer Zen“

Kokiomis savybėmis išsiskiria naujieji „UltraSilencer“ gaminiai?

Dėl inovatyvių funkcijų lengvai manevruosite po atokiausius namų kampelius ir be vargo išvalysite net itin kietas grindis. Minkšti prietaiso ratukai slopina triukšmą ir saugo grindis, o minkšti bamperiai padeda nesubraižyti baldų bei sienų. Bet štai svarbiausia – dėl „Silent Zen System“ funkcijos siurblys nebevargins triukšmingu veikimu. Šis prietaisas nesutrikdys net saldžiausio miego. Pailsėję, išsimiegoję ir patenkinti namiškiai, kurių nuotaikos nesugadino jokie ausiai nemalonūs technikos garsai ir švara tviskantys namai, – kas dar garantuos namų šilumą?

Daugiau žurnalo „Elektrolife“ straipsnių skaitykite www.elektrolife.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius