-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje duris atvėrė restoranas „Kino studija“

Blogas oras gausiai į naujo restorano „Kino studija“ atidarymą susirinkusiems svečiams nesugadino nuotaikos. Restoranas duris atvėrė Antakalnyje, prekybos centro IKI pašonėje, visai netoli tos vietos, kur ilgą laiką buvo įsikūrusi Lietuvos kino studija. Todėl ir pavadinimas, ir interjeras asocijuojasi su kažkada čia gyvavusia kino dvasia.
Restorano „Kino studija“ atidarymas. Organizatorių nuotr.
Restorano „Kino studija“ atidarymas. Organizatorių nuotr.

Į atidarymą atskubėjo būrys restorano svečių, šeimininkų draugai ir verslo partneriai, apsilankė ir „Eurovizijos“ dalyvis Vaidas Baumila su savo kolegomis. Nors erdvioje lauko terasoje nebuvo vasariškai šilta, visi smagiai leido laiką mėgaudamiesi puikiais gėrimais bei specialiai šiai progai restorano šefės paruoštais patiekalais: ypatinga marinuota anties krūtinėle su ilgai vyne virta kriauše; ančių kepenėlių paštetu su sezamais ir spanguolėmis bei burgundiško raudonojo vyno drebučiais; lengvai keptais tunais su apelsinų ir imbierų padažu ir imbierų žele, desertais: kreminiu juodojo šokolado pyragu ir, be abejo, panakota su šviežiomis braškėmis.

Lauko terasoje, svečiai vaišinosi ką tik ant žarijų paruoštais patiekalais, kuriuos savaitgaliais restoranas „Kino studija“ pasiūlys visiems savo svečiams. Pušų paunksmėje, visai netoli nuo sostinės centro, tikrai smagu pasijusti kaip iškyloje.

Restorano meniu orientuotas į europietišką virtuvę, leis kiekvienam surasti savo mėgstamą valgį, o šefė kasdien ruoš vis naują patiekalą, prie kurio svečiams pasiūlys labiausiai tinkantį vyną ar viskį.

Restoranas vienu metu gali aptarnauti iki 80 svečių viduje ir dar iki 60 lauko terasoje. Kaimynams antakalniečiams tikrai turėtų patikti restorane ramiai praleisti vakarą ar atšvęsti šventę draugų kompanijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius