-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje tik vieną dieną vyks rekordinių nuolaidų išpardavimas

Mėgstantys atrodyti gražiai ir stilingai tikrai žino, kad šiuo metų laiku prasideda geriausi išpardavimai. Bet kada tinkamiausias metas, kuomet didžiausios nuolaidos? Bene didžiausias išpardavimas vyks tik vasario 11 d. Vilniuje.
Prekių asortimentas / „Parko Outlet“ nuotr.
„Parkas outlet“

Unikalią išpardavimų dieną organizuoja sostinėje įsikūręs daugelį parduotuvių ir restoranų subūręs „Ogmios miestas”. Būtent vasario 11 d. bene visos parduotuvės, įsikūrusios „Ogmios mieste” taikys nuolaidas nuo -20 % visoms prekėms.

„Prekybos centre „Outlet Park” daugelyje darbužių parduotuvių bus taikoma -20% papildoma nuolaida, t.y. jeigu prekė jau su -40%, tai tik per išpardavimų dieną už ją mokėsite -60% pigiau”, – sakė „Ogmios miesto” atstovai.

„Outlet Park” įsikūręs „Ogmios mieste” garsėja itin prabangiais ir gerai žinomais prekės ženklais. Čia veikia daugiau nei 80 firminių parduotuvių ir paslaugų įmonių. Tarp jų – didžiausių Lietuvos ir kaimyninių šalių prekybos tinklų parduotuvės: „Pierre Cardin” ir „Robert Kalinkin“ taikys nuo -50% visoms prekėms, „United Colors Of Benetton” ir „Julia Janus“ net -20% papildomą nuolaidą viskam.

Išskirtinis prekybos centras išpardavimo dieną rengia rekordines nuolaidas ir ieškantiems batų bei sportinės aprangos. Ypatingus pasiūlymus teiks batų parduotuvės „ECCO“ ir „Salamander“. Sporto prekių su specialiais pasiūlymais bus galima įsigyti „Sportland“ parduotuvėje, kur žiemines striukes bus galima įsigyti su -60% nuolaida , o britų prekės ženklas „Trespass“ taikys net -66% nuolaidą visoms prekėms, kokybės sinonimu tapęs „DEVOLD“ pasiūlys -30% papildomą nuolaidą visoms prekėms, išpardavimų dienoje taip pat dalyvaus ir „hummel“.

Vaikams prekių su nuolaida rasite „Assorti“, „OXOX”, „LT vaikas” ir dizainerės Dianos Vapsvės įkurtoje „Modi du”, taip pat parduotuvėse „ Sterntaler”, „Angelo kids” bei „Baby city”.

Gurmanus ir mėgstančius unikalias prekes iš užsienio turėtų nudžiuginti atostogomis ir Turkija kvepianti vieta „Eastanbul”. Tik išskirtinai geros kokybės produktais iš Viduržemio regiono šalių prekiaujanti parduotuvė suteiks -20% nuolaidą visoms prekėms. Tokią pat nuolaidą siūlys ir „Thomas Phillips”, o perkantiems „Assorti.lt”, 20% nuo išleistos sumos grįš į kortelę.

Kad po parduotuves netektų vaikščioti gurgiančiu skrandžiu, skaniai užkąsti kviečia jau pamėgti restoranai „Cuba studija”, „Jurgis ir drakonas”, „Vero Cafe”, „Thierry kepykla”, „Sushi express”, „Grill London”, „Peri Peri”, „Drama Burger” bei naujai duris atvėrę „Vaflių namai” bei „Las pasta”.

Ieškantiems naujų baldų savo būstui, siūlome atkreipti dėmesį į Interjero alėjos pasiūlymus – „Magrės baldai“ taikys -20% baldams iš ekspozicijos ir sandėlio. Nuolaidų rasite ir viename geriausių specializuotų šviestuvų salonų Lietuvoje „Ekoliumenas”.

Negana to, nuolaidas siūlys ir statybos ir apdailos prekių parduotuvės – kokybiškos vonios kambario įrangos ir šildymo įrangos parduotuvė „Tausana”, sienų darngomis prekiaujanti „Laivira tapetai”, viską, ko reikia vonios kambariui siūlanti „Semerita” bei Lietuvoje ir Norvegijoje pagamintas grindis pardavinėjanti „Gerų grindų išparduotuvė”.

Aplankyti išpardavimą vertėtų ir ieškantiems prekių automobiliams, mat įvairiomis mašinų dalimis ir reikmenimis prekiaujantys „Alterna auto” taip pat siūlys -20 % visoms prekėms. Nuolaidų rasite ir mašinų dalimis prekiaujančioje „Girilis” o štai „Evelkas” siūlys -25% nuolaidą serviso paslaugoms.

Atvykusius apsipirkti „Ogmios mieste“ nebereikės sukti galvos, kur pastatyti automobilio, nes visiems vietos užteks naujame, beveik tūkstantį stovėjimo vietų talpinančiame parkinge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius