Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiosios Britanijos „Wahanda“ Vilniuje atidarė naują būstinę

2015 m. lapkričio 26 d., Londonas-Vilnius. Didžiausia Europos internetinė grožio paslaugų užsakymo sistema „Wahanda“ Vilniuje ketvirtadienį atvėrė naują būstinę.
„Wahanda“ vadovas ir įkūrėjas Lopo Champalimaudas
„Wahanda“ vadovas ir įkūrėjas Lopo Champalimaudas

„Vilnius „Wahanda“ grupei yra ypatingai svarbus – čia kuriamas mūsų produktas. Kitąmet Lietuvos rinka mums taps dar svarbesnė – ketinama pasiūlyti rezervacijos paslaugas Lietuvoje. Pirmiausia paslaugas pasiūlysime grožio salonams, o vėliau – ir vartotojams“, – sakė Vilniuje naujos būstinės atidaryme dalyvavęs „Wahanda“ vadovas ir įkūrėjas Lopo Champalimaudas.

Iki „Lemon Labs“ įsigijimo sausį „Wahanda“ Vilniuje turėjo kelis darbuotojus, jie dirbo skirtinguose biuruose. Nuo šiol visi darbuotojai įsikurs naujose patalpose Basanavičiaus gatvėje. Naujoje būstinėje Vilniuje dirbs „Wahanda“ grupės technologijų sprendimų, produkto kūrimo ir dizaino paslaugų specialistai.

Paslaugas Lietuvoje „Wahanda“ žada pasiūlyti kitų metų pirmąjį pusmetį, tačiau detalių apie jas kol kas neatskleidžia.

Būstinė Vilniuje yra atsakinga už produktų plėtrą, taip pat mobiliųjų aplikacijų kūrimą. Vilnius yra vienas iš trijų grupės technologijų centrų, čia kuriami visi IT sprendimai – vartotojams skirtas portalas, kuriame galima užsisakyti grožio paslaugas ir salonams skirta verslo valdymo sistema.

„Wahanda“ biurus turi aštuoniuose miestuose (Londone, Amsterdame, Berlyne, Paryžiuje, Milane, Barcelonoje, Vienoje ir Vilniuje) ir paslaugas teikia 10-tyje Europos šalių.

„Lemon Labs“ įsigijimas buvo antrasis „Wahanda“ plėtros etapas Lietuvoje – pirmoji „Wahanda“ investicija Lietuvoje buvo 2012 metais, kai buvo įsigyta salonų valdymo sistema „Salonium“.

„Wahanda“, kurios būstinė yra įsikūrusi Londone, Europoje turi daugiau nei 400 darbuotojų. „Wahanda“ sistema leidžia vartotojams akimirksniu rezervuoti paslaugas daugiau nei 20 tūkst. SPA ir grožio salonų Europoje. Įmonę 2008 metais įkūrė Lopo Champalimaud.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius