-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl Mažeikiuose įvykdyto pagrobimo pričiupti nusikaltėliai klimpsta giliau – aptikta galimai narkotinių medžiagų

Sausio 19-osios vakare Telšių apskrities vyriausiojo policija gavo pranešimą apie Mažeikiuose į „Mercedes“ markės automobilį prievarta įsodintą ir nežinoma kryptimi išvežtą 25-erių vyrą. Netrukus automobilis buvo pastebėtas, jaunas vyras išlaisvintas, o 3 įtariamieji sulaikyti. Atlikus sulaikytųjų namuose kratas – atskleistos ir kitos, galimai vykdomos nusikalstamos veikos.
Sulaikyti narkotikai
Sulaikyti narkotikai / Telšių apkrities VPK nuotr.

Sulaikius ir į areštinę uždarius tris asmenis (Mažeikių gyventojai, gimę 1982 m. ir 1977 m. bei Šeduvos gyventojas, gimęs 1994 m.), paaiškėjo, kad į automobilį įsisodinę vyrą ir jo atžvilgiu naudoję psichologinį bei fizinį smurtą, įtariamieji reikalavo, jog šis pasirašytų skolos vekselį.

Dėl turto prievartavimo, visų trijų atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto prievartavimo.

1982 m. gimęs asmuo suimtas 2 mėnesiams, 1994 m. gimęs asmuo – dešimčiai dienų, o trečiajam įtariamajam skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Kilus įtarimams, kad trijulės auka tapęs mažeikiškis – galimai ne pirmas nukentėjęs asmuo, Mažeikiuose gyvenančių įtariamųjų namuose atliktos kratos.

Gyvenamosiose patalpose rastas, kaip įtariama, priverstinai pasirašytas skolos lapelis, taip pat du paketai, kuriuose – galimai narkotinės ar psichotropinės medžiagos. Viename iš paketų aptiktos žalsvos spalvos tabletės (bendras svoris – 1 kg), o kitame – galimai augalinės kilmės narkotinė medžiaga. Radinys perduotas ekspertams, po kurių išvados bus sprendžiamas klausimas dėl asmenų patraukimo baudžiamojon atsakomybėn už disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Turima duomenų, kad sulaikytų asmenų galimai nukentėjo ir daugiau piliečių, todėl pareigūnai ragina apie tai informuoti policijos pareigūnus, tel. (8 444) 60343 arba bendruoju pagalbos centro tel. 112.

Vyksta tolesnis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius