-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Emirates“ dėl sumažėjusios paklausos mažina skrydžių į JAV skaičių

Didžiausia Artimuosiuose Rytuose aviakompanija „Emirates“ trečiadienį pranešė mažinsianti skrydžių į Jungtines Valstijas skaičių, nes sugriežtinta vizų tvarka ir papildomos saugumo priemonės, kurių ėmėsi JAV prezidento Donaldo Trumpo administracija, sumažino skrydžių paklausą.
„Emirates“ lėktuvas
„Emirates“ lėktuvas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dubajuje įsikūrusi oro linijų bendrovė pranešė, kad nuo kito mėnesio mažau skraidysianti į penkis JAV mietus – Los Andželą, Bostoną, Orlandą, Sietlą ir Ford Loderdeilą.

„Tai yra komercinis sprendimas reaguojant į sumažėjusią kelionių į JAV paklausą, – sakė bendrovės atstovas. – Neseniai JAV valdžios priimti sprendimai dėl vizų išdavimo, griežtesnių saugumo priemonių bei elektroninių prietaisų turėjimo lėktuvo salone draudimas turėjo tiesioginės įtakos vartotojų susidomėjimui ir kelionių į JAV paklausai.“

Keliautojus itin papiktino JAV draudimas į lėktuvų salonus įsinešti didesnių už išmaniuosius telefonus elektroninių prietaisų, daugiausia reisuose iš Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos šalių.

Prieš tai D.Trumpo administracija kelis kartus mėgino uždrausti į šalį atvykti pabėgėliams bei šešių musulmoniškų šalių piliečiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius