Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„FlyBE“ ir „Air Lituanica“ bendradarbiavimas – kol kas tik kalbos

Oro linijų „Air Lituanica“ iniciatorius Vilniaus meras Artūras Zuokas praėjusią savaitę pareiškė radęs strateginį partnerį – Jungtinės Karalystės bendrovę „FlyBE“. Tačiau ši bendrovė teigia, kad kol kas su „Air Lituanica“ tiksliai nieko nesutarta. Tuo metu A.Zuokas tebeplanuoja, kad bendrovės lėktuvai į orą pakils jau birželį.
„Air Lituanica“ lėktuvas
„Air Lituanica“ lėktuvas

„FlyBE“ diskutuoja su daug regionų dėl komercinio bendradarbiavimo. Taip pat diskutuojama ir su Lietuvos atstovais. Tačiau jokių išvadų dar nepadarėme, taip pat nenustatytas ir galutinio sutarimo laikas“, – atsakyme 15min.lt rašo „FlyBE“ atstovai.

Kol kas „Air Lituanica“ neturi nei oro vežėjo pažymėjimo, nei licencijos komercinei veiklai vykdyti.

Kol kas daugiausia pinigų oro vežėjui skyrė savivaldybė – nutarė didinti įstatinį kapitalą iki 5 mln. Lt. Dar apie 2 mln. Lt „Air Lituanica“ skiria Lietuvos įmonės. Tiesa, pinigai kol kas nėra pervesti.

„FlyBE“ yra didžiausia nepriklausoma regioninė oro bendrovė Europoje, per metus skraidinanti apie 8 mln. keleivių, grupės apyvarta siekia 2,7 mlrd. Lt.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius