-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Artūro Zuoko itin mėgstamą nekilnojamojo turto parodą Kanuose „MIPIM“ skraidins „Air Lituanica“

Kovo 11–14 dienomis Prancūzijos Kanuose vyksiančią nekilnojamojo turto ir investicijų parodą „MIPIM 2013“ galima bus pasiekti tiesiogiai iš Vilniaus. Tokią galimybę siūlo „Air Lituanica“. Ši paroda ne vienerius metus itin mėgstama Vilniaus mero Artūro Zuoko – nors pastaraisiais metais sostinė parodoje neturėjo didžiulių stendų, tačiau meras tvirtino, kad paroda yra puiki vieta geriems kontaktams užmegzti.
Nekilnojamojo turto paroda MIPIM Kanuose
Nekilnojamojo turto paroda MIPIM Kanuose / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Air Lituanica“ paskelbė, kad specialiai lietuviams organizuoja skrydį į 25-ą kartą vyksiančią tarptautinę nekilnojamojo turto ir investicijų parodą „MIPIM 2013“ Kanuose kovo 11–14 dienomis.

„MIPIM“ kasmet suburia įvairių sektorių viso pasaulio nekilnojamojo turto rinkos žaidėjus ir sudaro galimybę susipažinti investuotojų ieškantiems projektų vystytojams bei įdomių projektų ieškantiems investuotojams. Parodoje savo nekilnojamojo turto, investicinius projektus prisistato įmonės, organizacijos, miestai, valstybės. 

Parodos plotas užima daugiau nei 40 tūkst. kv. m, dalyvauja apie 2 tūkst. įmonių iš daugiau nei 80-ies šalių. Parodoje apsilanko apie 20 tūkst. dalyvių, iš kurių apie 3 tūkst. yra aukščiausio lygio vadovai ir akcininkai, apie 4,3 tūkst. – potencialūs investuotojai.

„Susisiekimas su Prancūzijos pietryčių regionu – Nica – yra pakankamai sudėtingas, nes tiesioginio skrydžio iš Vilniaus nėra. Tad lietuviai, norėdami nuskristi į nekilnojamojo turto parodą, rinkdavosi jungiamuosius skrydžius, kurie yra pakankamai brangūs, arba derindavo skrydį ir kelionę traukiniu ar automobiliu“, – teigė „Air Lituanica“ komercijos direktorius Simonas Bartkus. 

S.Bartkus taip pat pridūrė, kad šiais metais MIPIM dalyvaus net kelios Lietuvos savivaldybės ir verslininkai, kurių iniciatyva ir buvo nuspręsta pasiūlyti vienetinį skrydį į Nicą ir atgal parodos metu.

Išvykimas iš Vilniaus oro uosto į Nicą – kovo 11 d. 7:30 val., atvykimas į Nicą 9:30 val. Grįžimas iš Nicos Côte d'Azur oro uosto –  kovo 14 d. 11:25 val., atvykimas į Vilnių 15:10 val.

Vilnius dar nėra paskelbęs, koks bus jo dalyvavimas šių metų „MIPIM“ parodoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius