Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Į stebėjimo kameromis aplipdytus Egipto kurortus vykti rusai galės jau greitai?

Oro susisiekimas iš Rusijos su Egiptu gali būti atkurtas jau šį pavasarį. Kaip teigė gazeta.ru šaltiniai, nors oficialus sprendimas šiuo klausimu Maskvoje dar nepriimtas, tačiau kategoriško „ne“ tarp Rusijos valdžios atstovų jau negirdėti.
Šarm aš Šeichas
Šarm aš Šeichas / 123rf.com nuotr.

Egipte taip pat vis garsiau kalbama, kad šalis vėl bus atverta turistams iš Rusijos pirmąjį šių metų pusmetį.

Kaip teigė Egipto civilinės aviacijos ministras Hussamas Kamalis, šiuo metu vyksta derybos su Maskva dėl oro transporto atnaujinimo.

„Rusijos pusė pasiruošusi sugrąžinti oro bendrovių reisus“, – pažymėjo ministras.

Visai neseniai Rusijos transporto ministras Maksimas Sokolovas tikino, jog skrydžiai į Egiptą bus atnaujinti, kai tik Kairas įvykdys visus saugumo reikalavimus ir rekomendacijas iš Maskvos pusės.

Savo ruožtu Egipto turizmo ministras Hishamas Zaazas tikina, kad į saugumo stiprinimą, pavyzdžiui įrengiant vaizdo stebėjimo kameras, vien tik turistų pamėgtuose šalies kurortuose jau investuoti 32 mln. dolerių.

Rusija skrydžius į Egiptą uždraudė praėjusių metų lapkritį, po to, kai 2015 m. spalio 31 d. virš Sinajaus pusiasalio sprogo kompanijos „Kogalymavia“ lėktuvas su 224 žmonėmis, skridusiais iš Šarm aš Šeicho į Sankt Peterburgą. Katastrofos priežastimi tapo teroristinis aktas. Bomba į lėktuvą buvo įnešta Šarm aš Šeicho oro uoste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius