Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalifornijoje bekildamas „Boeing 777“ pametė padangą – štai kaip atrodė automobiliai, ant kurių ji užkrito

Ketvirtadienio popietę JAV laiku į Los Andželo tarptautinį oro uostą buvo nukreiptas oro bendrovės „United Airlines“ lėktuvas, nuo kurio netrukus po pakilimo iš San Fransisko tarptautinio oro uosto atsiskyrė padanga, praneša naujienų tinklapis nbclosangeles.com.
Incidento stopkadras
Incidento stopkadras / „Scanpix“/AP nuotr.

Lėktuvas skrido į Japoniją.

Oro linijos naujienų portalui patvirtino, kad „United Airlines“ priklausantis lėktuvas „Boeing 777-200“, kuriuo skrido 235 keleiviai, 10 skrydžio palydovų ir 4 pilotai, prarado vieną padangą.

„Lėktuvas 777-200 turi po šešias padangas ant abiejų pagrindinių važiuoklės atramų. Lėktuvas suprojektuotas taip, kad galėtų saugiai nusileisti ir su trūkstamomis ar pažeistomis padangomis“, – sakoma oro linijų bendrovės atstovo pareiškime.

AP/„Scanpix“ nuotr./Apgadintas automobilis
AP/„Scanpix“ nuotr./Apgadintas automobilis

Los Andželo ugniagesių departamentas patvirtino, kad lėktuvas saugiai nusileido Los Andželo oro uoste apie 13.30 val. po to, kai skrydžio įgulos nariai pranešė apie važiuoklės problemą.

San Fransisko tarptautinio oro uosto pareigūnai dingusią padangą rado netoliese esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje.

„Scanpix“/AP nuotr./Incidento vietoje
„Scanpix“/AP nuotr./Incidento vietoje

Padanga apgadino kelias transporto priemones. Kol darbuotojai šalino nuolaužas, kilimo ir tūpimo takas buvo trumpam uždarytas, nepadarant didesnės įtakos oro uosto veiklai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius