Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Parkingo vietą šalia Palangos oro uosto jau galima rezervuoti internetu

Palangos oro uostas, atsižvelgdamas į keleivių pageidavimus, sukūrė internetinę automobilių stovėjimo vietų rezervacijos sistemą. Ją galima išbandyti oro uosto interneto svetainėje. Nuo šiol, dar prieš vykdami į oro uostą, keleiviai gali iš anksto užsisakyti automobilio stovėjimo vietą ir už ją sumokėti, rašoma „Lietuvos oro uostų“ pranešime spaudai.
Palangos oro uostas
Palangos oro uostas / „Lietuvos oro uostų“ nuotr.

Naudodamiesi internetine sistema keleiviai gali suplanuoti, kurioje aikštelėje paliks automobilį ir kiek laiko joje užtruks. Norint atlikti užsakymą, Palangos oro uosto interneto svetainėje reikia suvesti automobilio valstybinį registracijos numerį, planuojamą automobilio stovėjimo laiką bei savo vardą ir pavardę. Pasikeitus planams, tiek numerį, tiek patį užsakymą galima koreguoti ar atšaukti.

„Oro uostas keičiasi – šiemet pradėjome tvarkyti automobilių stovėjimo aikšteles, kad jos atitiktų keleivių poreikius. Viena iš didžiųjų naujienų – internetinė vietų rezervacijos ir stovėjimo apmokėjimo sistema – jau veikia. Ji leidžia automobilio stovėjimu pasirūpinti greitai, patogiai ir iš anksto, o sutaupytą laiką skirti malonesniems kelionės rūpesčiams,“ – sakė Palangos oro uosto direktorius Marius Gelžinis.

Anot jo, rezervacinėje sistemoje keleiviai gali tikėtis ir nuolaidų ar dovanų.

Rezervavus vietą automobilių stovėjimo aikštelėje ir už ją sumokėjus, į oro uostą vežtis jokių užsakymą patvirtinančių bilietų nereikia. Aikštelėse veikia automatinė numerių atpažinimo sistema, kuri įleis automobilį į užsakytą aikštelę.

Automobilio vietą internetu galima užsisakyti Palangos oro uosto ilgalaikio stovėjimo aikštelėse. Vietos užsakymo laikotarpis – nuo paros iki kelių mėnesių. Nuolaidos taikomos besirūpinantiems stovėjimu iš anksto – t.y. prieš mėnesį ir anksčiau, taip pat lojaliems klientams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius