-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijai neįtiko trys Lietuvos vežėjų įmonės

Rusijos muitininkai neseniai paskelbė neva nusižengusių bendrovių sąrašą, į kurį pateko ir trys Lietuvos įmonės – „Jutiškis“, „Autografas“ ir „Transekspedicija“. Tiesa, apie sankcijas bendrovėms kol kas dar nekalbama, tačiau Nacionalinė vežėjų automobiliais asociacija „Linava“ baiminasi sankcijų visiems šalies vežėjams, ketvirtadienį rašo „Lietuvos rytas“.
Avarijos vietoje prie Kauno
Vilkikas / Aliaus Koroliovo nuotr.

Turėjome problemų Rusijoje – mūsų pažeidimas minimalus, menkas. Tiesiog pažeista „tranzito procedūra“, – teigė „Jutiškio“ vadovas Sigvaldas Atamanavičius. Daugiau pasakoti jis nenorėjo, nes teigė, kad iki šiol tariamasi su rusais.

„Linavos“ prezidentas Algimantas Kondrusevičius teigė matęs šį Rusijos muitinės sudarytą sąrašą, tačiau iki šiol negavęs jokio oficialaus dokumento.

„Rusai mėgsta įvairias nemalonias staigmenas. Žinoma, dūmų be ugnies vargu ar būna – greičiausiai rado kokių nors formalių pažeidimų ir dabar mėgina prikibti“, – sakė asociacijos vadovas. Pasak jo, labiausiai baiminamasi, kad dėl kelių pažeidimų nebūtų nuspręsta suimti į nagus visų Lietuvos vežėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius