-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuviškas standartas“ – galime didžiuotis savo produktais

Lietuviškas standartas“ – šių žodžių reikšmę žino kiekvienas, Lietuva savo produktais garsėja ne tik vietinėje rinkoje, bet ir užsienyje. Dar kartą įsitikinti gaminių įvairove bus galima parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“ Kaune. „Apie lietuvišką standartą esame girdėję ne kartą, tikrai galime didžiuotis vietinių produktų kokybe. Todėl labai svarbu informuoti žmones, kad yra tikrai gausus produktų pasirinkimas ir kiekvienas vartotojas gali pasirinkti tai, kas šviežia, skanų ir kokybišką. Galime tikrai pasikliauti savo kraštu“, – kalbėjo žemės ūkio ministrė Virginija Baltraitienė. Žemės ūkio ministerija dalyvauja parodoje, kur ne tik pristatys geriausius produktus, bet ir papasakos apie sveikos mitybos ypatumus.
Rudens gėrybės
Rudens gėrybės / Fotolia nuotr.

Taip pat ketinama siekti rekordo – iš lietuviškų vaisių ir daržovių bus sukomponuotas verpstės formos „Vienybės medis“. Vienybės medis bus pagamintas iš lietuviškų daržo augalų. Lietuvių ūkiuose buvo kruopščiai parinkta kiekviena daržovė ir salotų lapai tam, kad savo forma ir spalvomis atspindėtų tautinius raštus. Ant specialiai pagamintos 4 m aukščio verpstės formos konstrukcijos bus formuojami lietuvių tautai gerai atpažįstami žemės, gyvybės, amžinybės ir vienybės simboliai.

Šeštoji paroda „Rinkis prekę lietuvišką“ vyks spalio 10 – 12 dienomis Kauno „Žalgirio“ arenoje. Čia produkcijos naujienas pristatys apie 140 dalyvių, tai yra 15 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Pagrindinis parodos tikslas – lankytojams parodyti Lietuvoje gaminamus produktus, skatinant jų vartojimą bei padėti vietiniams gamintojams išplėsti savo eksporto rinkas.

Paroda vyks spalio 10 – 12 d. Kaune, Žalgirio arenoje. Parodos atidarymas  – 10 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius