-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agyness Deyn – gražuolė, diktuojanti madą

Garsi, ryški, talentinga, ambicinga, neįsipainiojusi į skandalus, atsakinga darbe ir be galo miela - visos šios tarp žinomų gražuolių retai pasitaikančios charakterio savybės būdingos vienai iš žinomiausių topmodelių Agyness Deyn.
Foto naujienai: Agyness Deyn – gražuolė, diktuojanti madą
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 2 Mada Grožis

Vardas, pavardė: Laura Hollins.

Gimimo data, vieta: 1983 02 16, Didysis Mančesteris, Anglija.

Šeima, kurioje gimė: Agyness mama viena užaugino tris vaikus.

Meilės nuotykiai: ketverius metus manekenė draugavo su grupės „The Paddingtons“ nariu Joshu Hubbardu (28), Joshu Hartnettu ( 30), buvo susižadėjusi su grupės „Strokes“ gitaristu Albertu Hammondu (29), šiuo metu draugauja su roko muzikantu Alexanderiu Greenwaldu (29).

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pasiekimai: populiariausias Britanijos dizaineris Cristopheris Keinas mano, kad visas mados pasaulis priklauso Deyn; ji reklamuoja „Anna Sui“, „Blugirl“, „Burberry“, „Cacharel“, „Gianfranco Ferre“, „Giorgio Armani“ ir kitus prekinius ženklus; viena iš populiariausių manekenių ir viena iš stilingiausių moterų pasaulyje.


Garsi, ryški, talentinga, ambicinga, neįsipainiojusi į skandalus, atsakinga darbe ir be galo miela - visos šios tarp žinomų gražuolių retai pasitaikančios charakterio savybės būdingos vienai iš žinomiausių topmodelių Agyness Deyn.


Gimusi tinkamoje vietoje


Gimusi ūksmingame Anglijos krašte be subtilaus stiliaus pojūčio, būdingo tik  milžiniškų madų žurnalų redaktoriams, ši mergina yra ekscentriškos (šiais laikais labai paklausios) išvaizdos ir pavydėtino intelekto. Be to, jai pasisekė dėl svarbiausio - atsidurti (tiksliau - gimti) reikiamoje vietoje - pačiame progresyviosios mados industrijos epicentre - Anglijoje. Visa tai pernelyg gerai skamba, kad būtų tiesa: juk laimėti jacpot Las Vegase teoriškai įmanoma, tačiau šansas - vienas iš milijono.

Ir ta sėkmė nusišypsojo Agyness: trumpaplaukė blondinė užaugo kuklias pajamas gaunančioje šeimoje. Nuo mažumės mergaitė svajojo apie modelio karjerą. Kartą mama apsilankė pas numerologijos specialistą, iš kurio sužinojo apie dukters ateitį. Kalbama, jog  būtent numerologas patarė Laurai pasikeisti vardą į Agyness, o pavardę - į Deyn. Kad galėtų motinai padėti finansiškai, keturiolikmetė Agyness įsidarbino prekybos centre, o po poros metų paliko gimtuosius namus ir išvažiavo į Londoną.


Nepraleido progos


Prakauli paauglė suvokė, kad išvaizda ji labai išsiskiria iš paauglių, o įkyrūs aplinkinių raginimai išbandyti jėgas modelių pasaulyje tai tik patvirtino.

Londone mergaitė iš provincijos neilgai dirbo padavėja: jau po kelių mėnesių ji atėjo į peržiūrą modelių agentūroje „Models 1“ ir iš karto gavo darbą. Netrukus vienas po kito ją fotografavo populiarūs ir madingi žurnalai, tarp jų ir „Vogue“ bei kitos žinomų ženklų reklaminės kompanijos.

Įžūli šukuosena, berniukiškas liesumas ir absoliučiai neįprastas manekenei pankrokiškas įvaizdis patiko daugeliui svarbiausių mados verslo atstovų. Agyness akimirksniu tapo podiumų favorite, o dizaineriai dėl naujai iškeptos žvaigždės kovojo, kad būtent ši mergina dalyvautų jų kolekcijų pristatymuose. Šiandien dukart pražingsniavusi podiumu Deyn gauna 20 000 svarų sterlingų.


Agyness stilius


„Kartais man pačiai įdomu, kaip aš čia patekau. Manau, kad man tiesiog pasisekė“, - apie savo populiarumą kalbėjo Agyness. Mergina šiek tiek pasikuklino. Tai, kad ji manekenė - tik nedidelė Agyness populiarumo priežasties dalis. Pagrindinis spaudos atstovų dėmesys nuolat krypsta į jos aprangą ir virtuozišką daiktų derinimą: bohemos vakarėliuose ar aukštuomenės susibūrimuose ir netgi kasdieniame gyvenime Agyness visuomet išsiskiria subtiliu skoniu ir ryškiu, individualiu stiliumi. Ekstravagantiškus, prabangius drabužius ji derina su, atrodytų, visiškai tarpusavyje nederančiais daiktais - kelnės su ryškiomis petnešomis, nenusakomo dydžio vyriški marškiniai, papuošti viduramžių sege, vintage skrybėlė-cilindras ir lakuoti vyriški batai derinami su keistomis įvairių spalvų žirneliais margintomis kojinėmis. Dar pridėkite ekstravagantišką šukuoseną - visišką priešingybę įprastai ilgiems manekenių plaukams - visa tai savamokslės stilistės Agyness Deyn stiliaus „perliukai“.


Madingi leidiniai nuolat stebi šviesiaplaukės apsirengimo stilių. Vieni mados žinovai mano, kad jos stilius - švelni gotika, kiti tvirtina - tai pankrokas, o Deyn nepritaria nė vieno iš jų nuomonei. Šios manekenės atsiradimas mados versle tarsi įnešė į jį šviežio oro. Juk ne tiek daug manekenių rizikuoja taikyti ne išpuoselėtą ir saldų įvaizdį, bet keistoką, manekenėms neįprastą panko stilių. Agyness surizikavo ir neprašovė pro šalį. Pasak merginos, jai tinka tik toks įvaizdis ir visiškai nenori nieko keisti: „Visuomet buvau šiek tiek pankė. Kiek paaugusi, nusikirpau plaukus trumpai. Tuomet man buvo 10-11 metų. Iki šiol aš tik už trumpą šukuoseną. Vaikystėje dėl trumpų plaukų mane daug kas laikydavo berniuku. Mano mamai žmonės sakydavo: „Koks simpatiškas jūsų sūnus!“, o man: „Sveikas, berniuk, kaip sekasi?“ Aš buvau blondinė, brunetė ir raudonplaukė, vaikščiojau su rožiniais ir žaliais plaukais. Kartą netgi nusiskutau galvą plikai. Visus mano eksperimentus su išvaizda galima priskirti prie pankiškų, bet ne prie išpuoselėto ar išlaižyto glamūrinio stiliaus.“


Seka Kate Moss pėdomis


Dauguma šiai merginai pranašauja Kate Moss (35) sėkmę. Sąmoningai ar nesąmoningai, bet Agyness jau lipa ant kulnų „senutei“ Kate. Deyn, reaguodama į pasisakymus apie „astrališką ryšį“ tarp jos ir Kate, prisipažįsta neatsitiktinai pavyzdžiu pasirinkusi šią manekenę. Egzaltuota blondinė nė neslepia, kad dievina savo mokytoją Kate Moss ir visuomet stengiasi būti į ją panaši. „Ji man labai patinka. Mes susitikome keletą kartų. Kate man pasirodė labai miela. Aš daug metų stengiausi būti į ją panaši, todėl apie šią manekenę galiu pasakyti tik daug gero“, - atvirai sakė šviesiaplaukė. Tačiau tik iš pradžių Agyness vadino naująja Kate Moss. Dabar jos madoje kritikai įžvelgia visiškai naują reiškinį. Kad ir kokį įvaizdį mergina bepasirinktų, jis akimirksniu tampa populiarus. Tačiau yra ir kita populiarumo pusė. Agyness įvaizdis taip dažnai eksploatuojamas, kad britai pernai ją išrinko „Labiausiai įgrisusia 2008 metų įžymybe“.


Ateityje - roko grupė


Gražuolė Agyness prasitarė, kad ateityje norėtų tapti roko žvaigžde. Jos grupė „Phantom Planet“ jau dabar yra gerai žinoma Amerikoje. Mergina neslepia, kad ant podiumo išeina grynai dėl išskaičiavimo: „Apsiavusi aukštakulniais per podiumą žingsniuoju tik dėl to, jog man reikia mokėti už butą ir normaliai maitintis.“

Agyness Deyn neabejinga roko žvaigždėms. Kalbama, kad šiuo metu ji draugauja su muzikos žvaigžde Alexu Greenwaldu (buvęs Kirsten Dunst (26) vaikinas). Supermodelio meilės istorijų sąraše buvo tokie roko gitaristai kaip Joshas Hubbardas (kuris ir paskatino Agyness išbandyti jėgas muzikoje) bei Albertas Hammondas. Turbūt stipriosios lyties roko atstovų negąsdina neįprastas merginos grožis. Ar baigusi modelio karjerą ši ekscentriškos išvaizdos mergina tikrai taps roko žvaigžde - parodys laikas, o kol kas ryškios išvaizdos mergina gyvena ramiai - laiku išeina iš vakarėlių ir nevartoja narkotikų.


Elisabeth II (83) - slapta Agyness svajonė


Agyness manymu, svarbiausia šių dienų stiliaus ikona yra Anglijos karalienė Elisabeth II. Viename interviu Deyn prasitarė: „Turiu slaptą svajonę susitikti su Anglijos karaliene. Tiesiog su ja pasėdėti prie kavos puodelio ir pasikalbėti apie įvairias gyvenimo smulkmenas. Man atrodo, Elisabeth II - labai įdomus žmogus. Mums tikrai yra ko, iš jos pasimokyti.“


Įdomūs faktai apie Agyness Deyn:


  • Pseudonimas Deyn - tai XIV a. gyvenusio škotų vienuolio vardas.
  • Mokėsi katalikiškoje mokykloje.
  • 2008 m. jai suteiktas oficialus „britų jaunimo kultūros pasiuntinės“ titulas.
  • Jos ūgis - 173 centimetrai.
  • Kūno matmenys: 78-60-88 centimetrai.
  • Kojos dydis - 40.
  • Akys - žydros.
  • Ant jos dviračio bagažinės plevėsuoja Didžiosios Britanijos vėliava.
  • „Zara“ parduotuvėse puikuojasi pagal Agyness kūną pagaminti manekenai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius