-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algirdas ir Milisandra Radzevičiai: šeimyninio gyvenimo paslaptys

„Ar daug matėte sutuoktinių, kurie taip vienas kitam tiktų?“ - teiraujasi praėjusiais metais susituokę ir sūnų auginantys grupės „Patruliai“ narys Algirdas ir „bloga mergaitė“ Milisandra
Foto naujienai: Algirdas ir Milisandra Radzevičiai: šeimyninio gyvenimo paslaptys
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Algirdas Radzevičius.

Gimimo data, vieta: 1977 09 05, Klaipėda.

Šeima, kurioje gimė: tėtis Algirdas Kazimieras (75) - VRM reprezentacinio orkestro vyriausiasis dirigentas, mama Onutė (mirė 2008 04 30) dirbo dėstytoja M. K. Čiurlionio menų gimnazijoje.

Šeiminė padėtis: vedęs, su žmona Milisandra augina sūnų Roką (6 mėn.)

Pasiekimai: 2005 m. Algirdas Radzevičius ir Milgedas Aleksandravičius subūrė grupę  „Patruliai“; 2007 m. jų albumas „Ech merginos!!!“ dukart tapo platininis; neseniai duetas išleido dar vieną albumą „Va Bank“.


Vardas, pavardė: Milisandra Radzevičienė.

Gimimo data, vieta: 1982 04 05, Vilnius.

Šeima, kurioje gimė: tėtis Vitas Kvaraciejus (62) ir mama Virgina Kvaraciejienė (46) - verslininkai.

Šeiminė padėtis: ištekėjusi, su vyru Algirdu augina sūnų Roką (6 mėn.).

Pasiekimai: 2006 m. leidybos kompanija „Zuzi Records“ organizavo atranką į naują merginų grupę „Blogos mergaitės“, tarp keturių laimingųjų atsidūrė ir Milisandra; 2007 m. su kitomis „blogomis mergaitėmis“ apšildė Žilvino Žvagulio ir Irenos Starošaitės klausytojus per jų vasaros turą; su grupe išleido albumą „BM“.


„Ar daug matėte sutuoktinių, kurie taip vienas kitam tiktų?“ - teiraujasi praėjusiais metais susituokę ir  sūnų auginantys grupės „Patrulis“ narys Algirdas ir „bloga mergaitė“ Milisandra, kai „Privatu!“ užsuka pas Radzevičius į svečius pasidomėti, kaip sekasi jaunai šeimai. Ar iš tiesų jų namai be dūmų?   


Paaukojo karjerą scenoje


Algirdas sėkmingai koncertuoja ir leidžia albumus su „Patruliais“, o štai Milisandrai dėl šeimos teko paaukoti karjerą pramogų versle. „Manęs visiškai neviliojo perspektyva praėjus trims mėnesiams po gimdymo važinėti po Lietuvą su grupe. Man pirmoje vietoje yra šeima“, -  sako moteris. Milisandra neslepia pasiilgusi scenos: „Kai visi išvažiuoja ir lieku viena namuose, pasileidžiu „Blogų mergaičių“ ar „Patrulių“ fonogramas ir dainuoju, dainuoju, dainuoju.“ Moteris sykį buvo užlipusi ir į sceną: praėjus vos dviem savaitėms po sūnaus gimimo, ji viename renginyje dainavo su vyru! Gal gims dar vienas šeimyninis duetas? Jei ir taip, tai negreitai, mat Algirdas turi kitokių planų!

„Aš jau esu sakęs, kad be 15 vaikų mes nesustosim“, - šypsodamasis dėsto patrulis. „Vyrams bepigu taip kalbėti, jiems gimdyti nereikia“, - iš vyro pokšto juokiasi Milisandra.

„Pagimdei vieną, pagimdysi ir keturiolika! O tada galėsime įrašyti bendrą albumą“, - vėl šmaikštauja Algirdas Radzevičius.


Dėl svorio - vyro komplimentai


Milisandra neslepia, kodėl ją baugina tokie vyro papokštavimai: „Gimdymas buvo labai sunkus ir ilgas. Vaikas buvo didelis, net nežinau, kaip man pavyko jį išstumti be jokių medikamentų“, - prisipažįsta moteris. „Virkštelės nenukirpau, bet palatoje atsiradau praėjus vos kelioms minutėms po gimdymo. Mano manymu,  pirmasis kontaktas tarp vaiko ir motinos turi įvykti be pašalinių“, - savo požiūrį dėsto patrulis.

Sūnaus priežiūra Algirdui - ne prievolė, o malonumas. Milisandrą tai džiugina: „Jis ne tik sauskelnes moka pakeisti. Algirdas netgi nujaučia, dėl kokių priežasčių Rokas yra suirzęs.“ Muzikantas šypsosi, kad jį „gelbėja“ dar paauglystėje įgyta patirtis: „Dešimčia metų jaunesnis brolis Vytautas užaugo man „ant rankų“. Tuomet dar sauskelnių nebuvo, tai teko ir „palutes“ skalbti.“

Dėl papildomų kilogramų, kuriuos priaugo laukdamasi sūnelio, Milisandrai Algirdas nepriekaištauja. Atvirkščiai - ji sulaukia dar daugiau komplimentų! „Ji nori eiti sportuoti, bet mano nuomone, Milisandros kūno formos tiesiog idealios“, - šypsosi Algirdas.


Pavojingos tobulybės link


Įdomu, kaip šiai jaunai šeimai pavyksta išsaugoti gražius santykius ir nepaskęsti buities rūpesčiuose? „Tobulų šeimų nėra... Bet kažkada vienas kitam pasakėme: „Kas benutiktų, visąlaik galvokime apie mūsų šeimą: apie sūnų, apie tai, kaip mes vienas kitą mylime. Ir tuomet visos problemos išsispręs.“ Laikomės šio principo ir kiekvieną dieną judame tos pavojingos tobulybės link“, - laimingos šeimos receptą atskleidžia patrulis. Ar yra dalykų, dėl ko jie pykstasi? „Aš juk artistas, todėl esu neprognozuojamas ir kartais pasielgiu beprotiškai“, - šypsosi Algis. „Ar turi omenyje vakarėlius iki paryčių su draugais?“ - pasitikslinu. „Kad jis retai vakaroja. Žinau, jį kviečia po koncertų pasilikti, bet Algirdas skuba pas mane ir Roką“, - patikina Milisandra. Pasak muzikanto, žmona irgi mieliau renkasi ramų vakarą namuose nei draugių susibūrimus: „Man net ją įkalbinėti tenka, kad išeitų su draugėmis kur nors. Bet kai išeina, tai irgi negali be mūsų - vis skambinėja ir klausinėja, kaip Rokutis laikosi.“


Vasarą  - dvi šventės 


Gali būti, kad pora jau šią vasarą švęs net dvi progas. Praėjusių metų kovą Algirdas ir Milisandra oficialiai susituokė Santuokų rūmuose, tačiau prieš Dievą amžinos meilės priesaikos neištarė. Atsisakė ir didelės šventės su artimųjų bei draugų būriu. Tokį sprendimą dainininkai priėmė dėl sunkios Algirdo mamos Onutės ligos. Jos moteris nesugebėjo įveikti.

„Bažnyčioje norime susituokti ne dėl mados. Iš tiesų su Milisandra esame giliai tikintys žmonės ir norime, kad mūsų santuoka būtų Dievo palaiminta“, - sako Algirdas. Po ceremonijos jauna šeima ketina surengti linksmą vakarėlį artimiausiems draugams. „Mes nemanome, kad vestuvės - tik mūsų abiejų šventė. Vienas kitu džiaugsimės visą gyvenimą, o per vestuves laime norisi pasidalyti su žmonėmis, kurie prisidėjo prie mūsų šeimos atsiradimo ar palaikė, kai to mums labai reikėjo“, - sako Algirdas.

Antra proga ne mažiau svarbi - Roko krikštynos. Dėl krikštatėvio pora abejonių neturi - jo pareigas žada patikėti ne kokiai nors įžymybei (jų tarp poros bičiulių yra nemažai - aut. past.), o Milisandros broliui Vytui, kuris labai myli sūnėną ir niekada neatsisako pabūti jo aukle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius