Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Augustė Vedrickaitė ir Vytas Maldutis: vestuvės bus milžiniškos!

Dainininkė Augustė Vedrickaitė, duodama pirmąjį interviu su vaikinu Vytu, atrodo be proto įsimylėjusi. Šių jaunų žmonių santykiai rutuliojasi ne tik greitai, bet ir labai gerai. Gal jau kvepia vestuvėmis?
Foto naujienai: Augustė Vedrickaitė ir Vytas Maldutis: vestuvės bus milžiniškos!
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt
Vardas, pavardė: Augustė Vedrickaitė.
Gimimo data, vieta: 1985 07 14, Ignalina. 23 m.
Šeima, kurioje gimė: tėtis Stasys dirba ir gyvena Utenoje, mama – mirusi; turi brolius Mykolą (25) ir Marių (30).
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Pasiekimai: turi muzikos mokyklos diplomą; šiais metais baigs rinkodaros specialybę Vilniaus Gedimino technikos universitete; mokykloje buvo grupės „Absent“ vokalistė; sėkmingai sudalyvavo realybės šou „Dangus“, kuriame pelnė 2-ąją vietą ir išpopuliarėjo Lietuvoje.

Vardas, pavardė: Vytautas Maldutis.
Gimimo data, vieta: 1986 05 16, Utena. 22 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvai gyvena Čikagoje, JAV; turi Čikagoje anglų kalbos mokytoja dirbančią seserį Gražiną (25) ir treneriu Kauno sporto klube dirbantį brolį Mindaugą (32).
Šeiminė padėtis: nevedęs.
Pasiekimai: Čikagoje mokėsi verslo, tačiau kol kas mokslus pristabdė; puikiai groja būgnais.

Dainininkė Augustė Vedrickaitė, duodama pirmąjį interviu su vaikinu Vytu, atrodo be proto įsimylėjusi. Šių jaunų žmonių santykiai rutuliojasi ne tik greitai, bet ir labai gerai. Gal jau kvepia vestuvėmis?

Romantiškas pirmasis bučinys

Per visą pokalbį dominuoja Augustė. Ji tiesiog dega džiaugsmu ir laime pasakodama savo ir Vyto meilės istoriją. O dainininkės mylimasis Vytas tuo metu tik šypsosi prisiminęs su Auguste patirtas gražias akimirkas.
„Nėra konkrečios datos, nuo kurios galėtume skaičiuoti mūsų draugystės pradžią. Mums taip gera kartu, kad nesinori nieko skaičiuoti. Kartu esame apie dvejus su puse metų, – sako Augustė. – O pažįstami – daug metų. Susipažinome šešiolikos – muzikavome toje pačioje grupėje. Aš dainavau, o Vytas grojo būgnais. Jis iš karto man krito į akį, nors, turiu prisipažinti, tuo metu jau turėjau vaikiną, o jis – merginą.“
Gražiam ir nekaltam bendravimui įsibėgėjus, Vytas pareiškė išvažiuojantis gyventi į Ameriką. Tuomet Augustę ištiko šokas. „Nors turėjau kitą vaikiną, jau jaučiau simpatiją Vytui. O kai sužinojau, kad jis netrukus išvažiuos, dar labiau juo susidomėjau. Prieš jam išvykstant, susitikinėjome beveik kiekvieną dieną. Žinoma, mūsų santykiai buvo platoniški. Tiesa, romantiškai atsisveikinome prieš Vyto skrydį į Jungtines Valstijas. Nors jis vėlavo į oro uostą, tačiau Vytas užsuko pas mane ketvirtą valandą ryto ir tada mes pirmą kartą pasibučiavome“, – prisimena Augustė.

Slapta draugystė

Puikiai būgnais grojančiam Vytui išskridus į Ameriką, Augustė toliau draugavo su tuomečiu vaikinu. Tačiau dainininkė niekaip iš širdies negalėjo ištrinti Vyto, su kuriuo nuolat susirašinėdavo internetu. „Mes kalbėdavomės ne kaip mylimieji, o kaip geri bičiuliai. Po pusantrų metų jis vasarai grįžo į Lietuvą. Vytas man sumaišė protą, ir aš vos neišsiskyriau su savo vaikinu. Labai troškau būti su Vytu, bet ką galėjau jam pažadėti? Juk jis į Lietuvą grižo vos mėnesiui! Tačiau to užteko, kad jį įsimylėčiau“, – šypteli pašnekovė. Tiesa, niekas iš dainininkės bičiulių nežinojo apie jų slaptus pasimatymus.
Vėliau gyvenimas viską surikiavo į vietas. Augustė pateko į realybės šou „Dangus“. Čia mergina ramiai galėjo apmąstyti savo jausmus. Po muzikinio projekto ji nusprendė išsiskirti su tuomečiu draugu. „Jau buvau primiršusi savo jausmus Vytui, nes jis buvo toli nuo Lietuvos. Ėmiau draugauti su kitu vaikinu, bet mūsų santykiai greitai nutrūko“, – atvirai sako mergina.

Keliavo po Ameriką

Po metų dainininkė nusprendė parašyti JAV gyvenančiam Vytui. Šis Augustės sprendimus buvo lemtingas. Po savaitės susirašinėjimo jaunuoliai nusprendė, kad jie – pora. Ir įsimylėjėliams nė motais, kad vienas buvo Lietuvoje, o kitas – už Atlanto. „Tuomet sau pasakiau: „Turiu rimtą draugą! Ir jokių žvilgsnių į kitus nebus!“ Taip internetu mes pradraugavome keturis mėnesius. Bendraudavome po aštuonias valandas per parą. Paskui Vytas atskrido į Vilnių kelioms savaitėms, tačiau pasiliko pusei metų. Galiausiai po šešių mėnesių abu išskridome į Ameriką“, – pasakoja Augustė.
2007 m. porelė visą vasarą praleido Jungtinėse Valstijose. Per tuos mėnesius jie tiesiog džiaugėsi vienas kitu, daug keliavo. Tiesa, įsimylėjėliai Las Vegase galėjo susituokti, tačiau ta proga nepasinaudojo.
Po trijų mėnesių Augustė dėl mokslų grįžo į Lietuvą. „Buvo labai daug ašarų ir beprotiškai sunku. Tuomet draugystė internetu mūsų jau nebetenkino, nes per daug laiko praleidome kartu, labai suartėjome. Norėjome kartu gaminti valgį, valytis dantis, miegoti... Troškome drauge suktis buityje. Po pusmečio Vytas atskrido į Lietuvą. Mes jau metus Vilniuje gyvename kartu“, – džiaugiasi pašnekovė. Vytas irgi prisipažįsta: „Į Lietuvą grįžau dėl Augustės.“

Griausmingos vestuvės

Kol kas neaišku, kur Augustė su mylimuoju suks meilės lizdelį – Lietuvoje ar Amerikoje. Kol kas liekame čia. Kai baigsiu mokslus, tada ir žiūrėsime“, – tvirtina Augustė.
Paklausus įsimylėjėlių, ar galima jų meilę vadinti iš pirmo žvilgsnio, porelė tik susižvalgo ir patikslina: „Mūsų meilė yra iš keturių žvilgsnių. Jie vienas už kitą buvo stipresni. Mūsų draugystė mane žavi tuo, kad iš pradžių mes tapome draugais, o tik paskui mylimaisiais. Manau, kad tarp partnerių neturi būti jokių paslapčių. Vytas – mano geriausias draugas. Aš jam nebijau nieko pasakyti. Gal dėl to mūsų santykiai tokie geri?“ – svarsto muzikantė.
Paklausus apie vestuves, Augustė nusišypso. „Man baisu, kad po penkerių metų, aš nebesureikšminsiu, jog ant piršto nemūviu žiedelio. Mes galbūt dažniau kalbame apie vaikutį, o ne apie vestuves... Tikrai žinau, kad vestuvės turi būti vieną kartą gyvenime. Ir jeigu jos bus, tai tikrai milžiniškos. O vaikų norėčiau turėti ne vieną...“ – pokalbį baigia dainininkė.

Vytas Maldutis (22): laukia, kol pasipiršiu


„Augustė pakabino mane, nes ji iš karto man rodė dėmesį. Aš manau, kad ji jau laukia tos akimirkos, kai jai pasipiršiu. Tačiau dabar juk naujos taisyklės! Nebūtinai vyrai tai turi daryti! Turbūt vienas iš kito to tikimės“, – sako Vytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius