Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Carla Bruni-Sarkozy: sijonuotas Don Žuanas?

Šios moters diplomatiškumas, spinduliuojamas žavesys tarsi atsveria Nicolas Sarkozy valdingumą ir impulsyvumą.
Foto naujienai: Carla Bruni-Sarkozy: sijonuotas Don Žuanas?
AOP nuotrauka / zmones24.lt

Šios moters diplomatiškumas, spinduliuojamas žavesys tarsi atsveria Nicolas Sarkozy valdingumą ir impulsyvumą. Buvęs JAV prezidentas George'as Bushas (63), pirmą kartą  pabendravęs su Carla Bruni-Sarkozy (41), Prancūzijos prezidentui pasakė: „Dabar aš suprantu, kodėl tu ją vedei."


Po stiklo lubomis


„Aš nesitikėjau, kad sutiksiu tokį įdomų, kupiną gyvenimo džiaugsmo žmogų. Mane sužavėjo jo išvaizda ir protas. Jis - labai protingas vyras", - savo knygoje apie pirmąjį savo ir Nicolas susitikimą pasakoja Carla. Vėliau Bruni prisipažino, kad būsimą vyrą įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio ir iš karto panoro už jo ištekėti. Vakarėliui artėjant pabaigos link, Carla buvo gerokai įsilinksminusi, todėl paprašė, kad Prancūzijos prezidentas palydėtų ją namo. Jiedu išsiskyrė prie Bruni namų. Tačiau kitą dieną Nicolas atskubėjo pas Carlą ir ten, pasak Bruni, „virš mūsų esant didžiulėms stiklo luboms, mes vienas kitą pažinome artimiau". Carlita , taip žmoną vadina prezidentas, savo knygoje neslepia, kodėl taip greitai (juk nuo pažinties po „stiklo lubomis" praėjo vos trys mėnesiai!) jiedu susituokė. Prezidento laukė vizitas į Didžiąją Britaniją pas karališkąją šeimą, o pagal tokio vizito protokolą į šią kelionę negalima vykti tiesiog su drauge. Bernadette Chirac (76), buvusi pirmoji Prancūzijos ponia, pasiūlė įsimylėjėliams greitai susituokti.


Meilė be įsipareigojimų


Carla niekada neslėpė, kad jos gyvenime netrūko vyrų, kurie, beje, buvo ne mažiau garsūs nei Prancūzijos prezidentas. Bruni niekuomet nebuvo ištekėjusi, nors jos meilužių sąrašas - įspūdingas. Vienoje iš savo dainų Carla mini turėjusi 30 meilužių, tačiau vėliau, duodama interviu, moteris patikslino, jog šis skaičius neatitinka tikrovės - tiesiog „30" puikiai rimavosi su kitais dainos žodžiais. „Skirtingai nei kitos moterys, niekada neslėpiau savo meilės romanų, bet jų ir neafišavau", - teigia Carla. Iki santuokos su Nicolas Carla vadovavosi jai būdinga filosofija: „Aš ištikima pati sau. Kartais išpažįstu monogamiją, tačiau man kur kas artimesnė poligamija ir daugvyrystė. Meilė trunka ilgai, tačiau visa deginantis geidulys - vos 2-3 savaites. Žinoma, geismas paskui vėl gali atgimti iš pelenų... Nepasitikiu nei meile, nei šeimyniniu gyvenimu. Ilgainiui mane užplūsta atsakomybė, kaltė, apgailestavimas, atgaila, bet paskui viskas praeina. Tada aš vėl būnu lyg kamikadzė, kuris tetrokšta vieno - gyventi, gyventi, gyventi..."

Skandalingiausias Carlos meilės nuotykis buvo su žinomu Prancūzijos leidėju Jeanu-Pauliu Enthovenu, o vėliau su jo sūnumi - jaunuoju filosofu Raphaeliu (34), kuris už Carlą jaunesnis beveik dešimčia metų. Nuo Raphaelio ji susilaukė sūnaus Aurelieno (8). Dėl Carlos iširo Raphaelio santuoka su žinomo filosofo Bernardo-Henri Levy (60) dukra Justine Levy (34). Pastaroji atkeršijo vyro gundytojai parašydama knygą „Nieko rimta". Visi suprato, kad įsižeidusios Levy knygos herojės Paulos - „patelės su Terminatoriaus šypsena" - prototipas yra Carla Bruni. „Esu kerėtoja, katė, italė. Man reikia pažadų. Tebūnie jie melagingi. Aš dievinu iliuzijas, svajones ir nepykstu, jei man meluoja. Atvirumas, mano manymu, yra pernelyg brutalu... Geriau tegul mane vadina plėšrūne nei senu kaliošu... Dažnai vaikštau ties bedugnės kraštu, bet niekada nenukrentu. Mane gelbsti tai, jog esu pragmatikė", - prisipažino Carla.


Pinigai


Apie buvusius meilužius Carla nepasakoja. Maža to, niekuomet apie juos neužsimena blogai. Vienintelė išimtis - JAV milijardierius Donaldas Trumpas (63). „Jis manė, kad mano širdį gali gauti mainais į savo dolerius. Deja, šįkart Donaldas apsiriko. Pinigai manęs nedomina. Man užtenka savų", - įtūžio neslėpė Bruni. Beje, prieš vestuves racionalioji Carla pati  panoro pasirašyti vedybų sutartį. Skyrybų atveju visas poros turtas, kaip įprasta Prancūzijoje, nebus dalijamas į lygias dalis. Tai tikrai svarbu, nes manekenė ir prezidentas - nelygiaverčiai partneriai. Kalbama, kad Carlos turtas vertinamas 18 mln. eurų , o Sarkozy piniginėje - „tik" 2 mln. eurų. Pinigus gražuolė užsidirbo pati. Carla buvo viena iš daugiausia pasaulyje uždirbančių manekenių. Per metus ji susižerdavo 7,5 mln. JAV dolerių. Jos patėvis, turtingas Italijos verslininkas, dukrai irgi paliko apvalią pinigų sumelę. Be to, Carla - populiari dainininkė; jos pirmasis muzikos  albumas parduotas 2 mln. kopijų tiražu.


Sutuoktiniai nepavydi praeities?


Nicolas žmonai nė kiek nepavydi jos meilės romanų. Kalbama, kad Prancūzijos prezidentui labai patinka žiūrėti tas Carlos nuotraukas, kuriose jo žmona nuoga įamžinta pikantiškiausiomis pozomis.

Carla nesikiša į politiką ir viešai nekomentuoja Prancūzijos politikų, su visais stengiasi būti vienodai maloni ir mandagi. Tiesa, kartą, kai ji teisingumo ministrę Rachidą Dati (43), kuri anksčiau neva ne kartą šildėsi Sarkozy guolyje, vedžiojo po Eliziejaus laukų asmeninius apartamentus, įėjusi į miegamąjį nepraleido progos įgelti ministrei: „Tu turbūt norėtumei pabūti šiame kambaryje vietoj manęs?" Įtūžusi Rachida trinktelėjo durimis.

Neseniai Carla tapo Pasaulinio kovos su AIDS fondo pasiuntine. Nuo šios klastingos ligos prieš kelerius metus mirė Bruni brolis. Intelektuali moteris nepabūgo paprieštarauti Romos popiežiui, teigiančiam, kad prezervatyvai negali sumažinti AIDS plitimo Afrikoje. „Manau, tokie popiežiaus žodžiai neteisingi. Bažnyčia turėtų plėsti savo akiratį, o ne stengtis uždrausti vienintelę priemonę, padedančią apsisaugoti nuo AIDS", - teigė pirmoji Prancūzijos ponia, gerai išmananti meilės reikalus.

Šioje moteryje puikiai dera italės temperamentas ir prancūziškas šarmas, elegancija, stiliaus pojūtis, aštrus protas ir moteriška išmintis. Ponia Bruni-Sarkozy įkūnija XXI a. prancūzę, kurią dievina šios šalies gyventojai.


Idomūs fakatai:


1997 m. nužengė nuo podiumo ir pradėjo dainininkės karjerą.

 2004 m. Carla išrinkta geriausia Prancūzijos muzikos dainininke.

 9-ajame XX a. dešimtmetyje Carla buvo viena iš garsiausių pasaulio manekenių.

 Jos sielai artimas bohemos pasaulis, nepripažįstantis visuomenės normų ir sukurtų tabu.

 Bruni puikiai skambina fortepijonu ir gitara, mėgsta poeziją, muziką, pati kuria dainas ir jas atlieka.

 Stengiasi neavėti aukštakulnių, kad taip akivaizdžiai nesimatytų, jog ji už vyrą aukštesnė 10 centimetrų.

 Carlos debiutinio albumo dainos, kurias prodiusavo jos meilužis Louisas Bertignacas, tapo 2002-ųjų hitais.

 2008 m. nuogos Bruni nuotraukos, darytos 1993-iaisiais, aukcione parduotos už 91 000 JAV dolerių (46 098 eurus). Aukcionas truko daugiau kaip 20 valandų.

 2006 m. per žiemos olimpinių žaidynių atidarymą nešė Italijos vėliavą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius