-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Charlize Theron – moteris angelo veidu

Charlize Theron - viena nuostabiausių ir seksualiausių Holivudo moterų, net jos smakras išrinktas pačiu elegantiškiausiu.
Foto naujienai: Charlize Theron – moteris angelo veidu
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Charlize Theron

Vardas, pavardė: Charlize Theron.

Gimimo data, vieta: 1975 08 07, Benonis, Pietų Afrikos Respublika.
Šeima, kurioje gimė: motina Gerda - namų šeimininkė, tėvas Charly buvo statybos kompanijos savininkas.

Meilės nuotykiai: 2000 m. susitikinėjo su garsiuoju Holivudo viengungiu George'u Clooney (47); nuo 2001 m. draugauja su aktoriumi Stuartu Townsendu (36).

Šeiminė padėtis: susižadėjusi su aktoriumi Stuartu Townsendu.

Karjera: išgarsėjo atlikusi vieną iš pagrindinių vaidmenų filme „Velnio advokatas“; 2004-aisiais gavo „Oskarą“ už serijinės žudikės vaidmenį kino juostoje „Monstras“.


Įdomūs faktai:


  • Kai Charlize buvo 15 metų, motina, smarkiai bardamasi su vyru, jį nušovė. Teismas išteisino Gerdą Theron pripažinęs šį įvykį kaip savigyną, tačiau aktorė ilgai slėpė šį faktą: duodama interviu, Charlize visuomet tvirtindavo, kad jos tėvas žuvo automobilio avarijoje.
  • 1999 m. Charlize Theron nuotraukos išspausdintos žurnale „Playboy“.
  • Ant dešinės kojos aktorė turi dvi tatuiruotes - žuvelę ir gėlytę.

Charlize Theron - viena nuostabiausių ir seksualiausių Holivudo moterų, net jos smakras išrinktas pačiu elegantiškiausiu. Charlize ne tik dieviškai graži, seksuali, bet ir dažniausiai savo užpakaliuką apnuoginanti kino pasaulio moteris!


Nepatenkinta maža krūtine


Charlize Theron manymu, vaidinti veiksmo filmuose režisieriai jos nekviečia dėl per mažos krūtinės. Todėl „Oskaro“ laimėtoja labai nustebo gavusi pasiūlymą atlikti pagrindinį vaidmenį veiksmo juostoje „Aeon Flux“ (2005). Žurnalui „Empire“ Charlize sakė: „Žinojau, kad tame filme turėsiu daug bėgioti ir muštis, bet juk aš neturiu didelės krūtinės!“ Žiniasklaida ją ne kartą vadino ir tebevadina grožio etalonu, pavyzdžiu visoms moterims. 2007-aisiais amerikiečių žurnalas „Esquire“ aktorę išrinko pačia seksualiausia planetos moterimi.

Anksčiau Charlize tvirtino, kad gamtos jai duotą grožį ji puoselėja laikydamasi originalios dietos: šešis kartus per dieną moteris valgė tai, ko geidė širdis, bet mėgaudavosi tik ketvirtadaliu porcijos. Deja, metai bėga ir figūros pokyčių nepavyko išvengti net ir tobulajai Theron. Todėl aktorė, kadaise pareiškusi, kad ji niekada nekels kojos į sporto salę, dabar kasdien po kelias valandas per dieną sąžiningai lieja prakaitą aktyviai sportuodama. „Pratimų, kuriuos iki šiol darydavau namuose, man nebepakanka“, - prisipažino Charlize.


Sulysusi nesijaučia seksuali

Kad gautų vaidmenį filme, Charlize Theron turėjo numesti nemažai svorio. Sulysusi aktorė jautėsi nemaloniai, nes jai arčiau širdies apvalesnės kūno formos. „Kino juostoje „Meilės lapkritis“ vaidinau vėžiu sergančią moterį. Tuo metu tilpau net į 36 dydžio drabužius ir jaučiausi labai nemaloniai! Man dažnai būdavo šalta, o kad sušilčiau, visą laiką vaikščiodavau sukryžiavusi rankas. Galėdama apčiuopti kiekvieną savo šonkaulį ir kitus kaulus, nesijaučiau esanti seksuali“, - sakė angeliško veido gražuolė.

Kartais ir Holivudo sekso simboliu tituluojamai Charlize sunku apsispręsti, kaip ji jaučiasi seksualiau, ar būdama liekna kaip nendrė, ar normalaus kūno sudėjimo. Viename interviu Theron prisipažino: „Aš norėčiau pastoti, bet nenoriu atrodyti kaip begemotas.“ Gal šie žodžiai nieko nenustebintų, jei ne faktas iš praeities: 2003-iaisiais aktorė, vaidindama Aileen Wournos filme „Monstras“, sąmoningai priaugo 15 kilogramų tik tam, kad tikroviškiau suvaidintų žudikę maniakę. Paskui Charlize sėkmingai atsikratė priaugtų kilogramų, o už žudikės vaidmenį ji pelnė „Oskarą“. Tačiau priaugti beveik tiek pat kilogramų per nėštumą ar mažiau Holivudo aktorei atrodo siaubinga. Taigi Theron kartais vertėtų rimtai pamąstyti, ko ji iš tikrųjų nori, arba tam tikrais momentais išmokti prikąsti liežuvį.


Fiktyvi santuoka


Dar prieš metus aktorė minėjo, kad nenori tekėti už ilgamečio draugo Stuarto Townsendo. Kiekvienas vyro bandymas mylimąją įkalbėti tapti jo žmona baigdavosi barniais. Charlize savęs neįsivaizdavo nuotakos vaidmenyje, o apie vestuvinę suknelę ji nesvajojo net vaikystėje. Todėl suprantama, kodėl Stuartas baiminosi, jog žavioji Charlize gali pamilti kitą vyrą.

Tačiau po septynerių metų draugystės Charlize Theron ir jos ilgametis draugas gražuolis airis Stuartas Townsendas pagaliau viešai paskelbė apie savo santuoką, kuri, beje, niekur nėra oficialiai registruota. „O kam reikia bažnyčios ar valstybės palaiminimo? Mes ir taip laimingi! Mums nereikia, kad mūsų meilė būtų patvirtinta kažkokiu popieriumi! Aš ją vadinu žmona, o ji mane - vyru. Svarbiausia, kad mes mylime vienas kitą! Ko dar bereikia?“ - pareiškė Townsendas, kuris mylimąją sutiko kino juostos „Dukters pagrobimas“ (2002) filmavimo aikštelėje. Daugiau apie vestuves Stuartas nenorėjo pasakoti. Charlize tik pridūrė, kad labai norėtų tapti motina, nors nėštumas ir gimdymas jos nė trupučio nežavi.


Pierce’as Brosnanas (55): svajonių partnerė filmavimo aikštelėje

JAV aktorius, filmų prodiuseris Pierce’as Brosnanas prasitarė, kad labai norėtų, jog jo partnerė filmavimo aikštelėje būtų ne Angelina Jolie, o Pietų Afrikos saulės subrandinta viena seksualiausių pasaulio moterų Charlize Theron. „Charlize – tai moteris, kuria visuomet žavėjausi. Nieko asmeniško neturiu prieš Angeliną Jolie – ji puiki aktorė, bet Theron turi tokias savybes kaip savitvarda, vidinė jėga ir moteriškumas“, – prisipažino aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius