-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daiktai, nešantys sėkmę

Prisimenate istoriją, kai prieš tris mėnesius Londone grupės „69 danguje" narė Ingrida buvo apvogta?
Foto naujienai: Daiktai, nešantys sėkmę
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
 

Ingrida Martinkėnaitė (30). Atgavo laimės talismaną

Prisimenate istoriją, kai prieš tris mėnesius Londone grupės „69 danguje" narė Ingrida buvo apvogta? Tuomet žurnalui „Privatu!" jauna mamytė prasitarė labiausiai apgailestaujanti ne dėl prarastos brangios rankinės, mobiliojo telefono ar kosmetikos, o dėl piniginėje buvusio 2 JAV dolerių banknoto. Žinia, kad 2 JAV dolerių banknotai, kurių pasaulyje yra ribotas skaičius, laikomi sėkmės simboliu ir įteikiami šeimos nariui ar draugui pradedant naują veiklą ar vykstant į kelionę. „Tą banknotą gavau iš gerų draugų Honkonge. Jis buvo naujas, dar dažais kvepiantis. Draugai man pasakė: „Kol šį banknotą turėsi, tol nesibaigs pinigai."

Ingrida prisipažįsta labai sielvartavusi dėl prarasto savo laimės talismano. Tai pastebėjęs jos vyras Andrejus nusprendė žūtbūt mylimai žmonai rasti kitą banknotą. „Mano piniginėje ir vėl saugiai guli 2 JAV dolerių banknotas. Gaila, šį kartą ne dažais kvepiantis, o jau gerokai apsitrynęs. Žinau tik tiek, kad vyrui pagelbėjo jo bičiulis, atliekantis pinigines operacijas", - šypsosi Ingrida.


Mindaugas Mickevičius-Mino (33). Apsaugotas angelų

Dainininko talismanas - ant kaklo nešiojamas sidabrinis angeliukas. „Angelai man visą gyvenimą buvo labai svarbūs. Kai ieškojau gyvenamosios vietos Vilniuje, norėjau įsikurti prie Užupio „Angelo". Kas dainininkui padovanojo sėkmę nešantį talismaną? „Labai brangus žmogus", - šypsosi atlikėjas. Mūsų žiniomis, tas brangus žmogus - tai Mindaugo mylimoji šokėja Kristina Navickaitė-Tina (31).


Justinas Jankevičius (24). Simboliai - simboliškai mąstantiems žmonėms

Televizijos laidos „Humoro klubas" humoristas sako neturintis jokio talismano. „Simboliką aš palieku žmonėms, mąstantiems simboliškai", - šypsosi vaikinas. Tiesa, į „Humoro klubo" sceną vaikinas kaskart lipdavo su taure gėrimo visiems buvo smalsu sužinoti, kodėl?

„Nenorėčiau kalbėti apie tos taurės kažkokias simbolines prasmes. Jei kažkas nešioja skrybėlę, turbūt niekas neklausia: „Kodėl nešioji?" Aš į sceną su taure lipu tik tam, kad nedžiūtų burna. Ar toks paaiškinimas tiks? Aišku, būtų daug įdomiau, jei šia taure aš pagerbčiau kare žuvusius Vietnamo veteranus. Gaila, bet taip nėra", - žurnalui „Privatu!" paaiškino Justinas.


Yalin Mey-Polujanskas (27). Laimę neša penkios Budos statulėlės

Verslininkė išpažįsta budizmą, todėl namuose turi penkias kinų Budos statulėles. Kiekvienai statulėlei Yalin uždega po žvakelę ir smilkalą, šalia padeda vaisių, atneša arbatos, o tada meldžiasi. Sėkmę ir ramybę Yalin neša ne tik ši tradicija, bet ir grandinėlė su Budos atvaizdu, kurios verslininkė niekada nenusiima nuo kaklo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius