Kai žurnalas „Privatu!“ lankosi Lietuvos garsenybių namuose ir kyšteli nosį į jų šaldytuvus, būna įprasta, jog juose gausu įvairiausių produktų. O kai atvykome į dainų kūrėjo Deivydo Zvonkaus (31) butą Vilniuje, apstulbome, nes šaldytuve nebuvo beveik nieko! Kaip sakoma – šaldytuve turbūt pelė pasikartų! Tačiau kompozitorius dėl to nė trupučio nesijaudina ir sako, kad kai nėra pagundų šaldytuve, jis į jį ir nelenda. Tai tarsi savotiškas būdas svoriui mesti.
„Mano šaldytuvas dažniausiai būna apytuštis. Jis pilnas būna tuomet, kai iš Klaipėdos atvažiuoja mano mylima žmonikė Natalija. Jei pats einu į parduotuvę, tai nusiperku įvairių produktų, tačiau mano šaldytuve niekada nerasite medaus, nes esu jam alergiškas“, – pasakoja Deivydas.
Beje, vyro šaldymo kameroje tūnojo keli kilogramai ledukų. Įdomu, kam juos Zvonkus naudoja?..
Deivydo Zvonkaus receptas
„Mirtis kebabams“
(4 porcijos)
Duonos arba batono pagal skonį,
Sviesto (jokiu būdu ne riebalų mišinio ar margarino),
„Daktariškos“ dešros.
Duoną arba batoną supjaustyti riekėmis. Jų storis priklauso nuo valgančiojo burnos apimties. Plonai užtepti sviesto ant kiekvienos riekelės. Dešrą truputį ploniau supjaustyti nei duoną ar batoną. Galiausiai „Daktarišką“ dešrą uždėti ant sviestu pateptos duonos ar batono. Šiltuoju metų laiku ant dešros galima uždėti plonai pjaustyto agurko. Žiemą agurkai, deja, neskanūs.
„Mano šaldytuvas dažniausiai būna apytuštis. Jis pilnas būna tuomet, kai iš Klaipėdos atvažiuoja mano mylima žmonikė Natalija. Jei pats einu į parduotuvę, tai nusiperku įvairių produktų, tačiau mano šaldytuve niekada nerasite medaus, nes esu jam alergiškas“, – pasakoja Deivydas.
Beje, vyro šaldymo kameroje tūnojo keli kilogramai ledukų. Įdomu, kam juos Zvonkus naudoja?..
Deivydo Zvonkaus receptas
„Mirtis kebabams“
(4 porcijos)
Duonos arba batono pagal skonį,
Sviesto (jokiu būdu ne riebalų mišinio ar margarino),
„Daktariškos“ dešros.
Duoną arba batoną supjaustyti riekėmis. Jų storis priklauso nuo valgančiojo burnos apimties. Plonai užtepti sviesto ant kiekvienos riekelės. Dešrą truputį ploniau supjaustyti nei duoną ar batoną. Galiausiai „Daktarišką“ dešrą uždėti ant sviestu pateptos duonos ar batono. Šiltuoju metų laiku ant dešros galima uždėti plonai pjaustyto agurko. Žiemą agurkai, deja, neskanūs.