-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elena Puidokaitė-Atlanta: esu už gražią šeimą

„Mergaitės nori mylėt, jos nenori liūdėt“ - šias eilutes iš debiutinės Atlantos dainos, eteryje nuskambėjusios maždaug prieš aštuonerius metus, žino ne tik ištikimiausi dainininkės gerbėjai.
Foto naujienai: Elena Puidokaitė-Atlanta: esu už gražią šeimą
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Elena Puidokaitė.

Gimimo data, vieta: 1981 04 05, Vilnius.

Šeima, kurioje gimė: mama Ramunė - kosmetikos parduotuvės direktorė, tėtis Arvydas - Balio Dvariono muzikos mokyklos mokytojas. 

Šeiminė padėtis: netekėjusi, turi dukrą Saulę (1,5).

Karjera: baigė Balio Dvariono muzikos mokyklą, vokalo specialybę; 1998 metais su grupe „Pagalvėlės“ debiutavo lietuviškos muzikos pasaulyje, vėliau dalyvavo projekte „Valentino“. 2001-aisiais išleido pirmąjį solinį albumą „Mergaitės nori mylėt“, kuris tapo auksiniu; 2004 metais pelnė „Bravo“ apdovanojimą už dainą „Kregždutės, kregždutės“, kurią įrašė su Andriumi Mamontovu; 2004 metais dainos „Me & My Girls“ vaizdo klipas pelnė „Metų vaizdo“ ir „Moteriško metų vaizdo“ apdovanojimus.


„Mergaitės nori mylėt, jos nenori liūdėt“ - šias eilutes iš debiutinės Atlantos dainos, eteryje nuskambėjusios maždaug prieš aštuonerius metus, žino ne tik ištikimiausi dainininkės gerbėjai.

Dar neseniai šios žavios atlikėjos gyvenime netrūko liūdnų, muilo operą primenančių įvykių. Pastaruoju metu moters veidą vis dažniau puošia šypsena. Gal dainininkė vėl įsimylėjo?


Turi daug planų


Pastarieji metai Atlantos gyvenime - ne rožėmis kloti. Palikta buvusio draugo advokato Oskaro Silevičiaus atlikėja viena augina jų meilės vaisių - beveik pusantrų metų dukrelę Saulę. Tėtis mergaitės ne tik nelanko, bet ir neskiria pinigų jai išlaikyti, nors DNR tyrimai patvirtino, kad Saulė iš tikrųjų yra jo dukra. Ginčai dėl vaikelio išlaikymo po atliktų tyrimų vis dar tęsiasi teismuose, tačiau dairytis į praeitį ir skųstis likimu Atlanta nežada: „Nėra nė vienos priežasties, dėl ko turėčiau prisiminti tą istoriją. Nepulsiu sakyti, kad nieko nebuvo ir niekas nevyksta. Bet...“ 

Su „Privatu!“ Atlanta dalijosi maloniais rūpesčiais: kalbame apie mažąją Saulutę, būsimą muzikinį albumą, grupę, su kuria ji netrukus repetuos senas ir naujas dainas, apie planus studijuoti Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. O meilė? Paklausus apie jausmus teisininkui Donatui Kisieliui, kuris pastaruoju metu dainininkę lydi į įvairius renginius, Elena neneigia, kad yra įsimylėjusi, tačiau kalbėti apie tai nenori: „Jausmai - labai trapus dalykas. Apie juos geriau nešnekėti.“


Buria grupę


Su naujomis dainomis po pertraukos pas gerbėjus grįžtančiai dainininkei Atlantai sunku patikėti, kad lietuviškoje popscenoje ji jau dešimt metų. „Nemažai atlikėjų, prieš išleisdami naują albumą, sako: „To dar nebuvo!“ Aš irgi tikiu savo nauju darbu, juolab kad šį kartą muzikos autorių ieškojome užsienyje ir dainų skambesys yra tikrai kitoks“, - tikina ji. Atlanta keičia ne tik muzikos stilių. Anksčiau su dviem vaikinais šokėjais, o vėliau su dvynėmis klubuose koncertuodavusi atlikėja buria muzikantų grupę, su kuria netrukus repetuos. Atlikėja nebijo daug repetuoti ir sunkiai dirbti, nes supranta, kad gyvi pasirodymai yra „visai kas kita, nei trypčiojimas su dviem šokėjais“. Be to, ji žino, kad koncertuoti su grupe yra ne tik prestižas bei malonumas, bet ir didelė prabanga, mat muzikantams tenka mokėti nemažus honorarus.


Auklės nesamdo


Kalba pakrypo apie pinigus, todėl tiesiai šviesiai Atlantos klausiame, iš ko ji pastaruoju metu gyveno, juk daug laiko praleisdavo su Saulute ir dažnai koncertuoti negalėjo. O dar studijos Vilniaus kolegijoje... „Neturiu ko slėpti - be artimųjų pagalbos nebūčiau išsisukusi. Galvoje turiu ne tik pinigus. Tikrai buvo tokių akimirkų, kai žemė slydo iš po kojų, - pasakoja Atlanta. - Kai Saulei buvo vos mėnuo, persikraustėme į daugiabutį sostinės Centre, kurio viename iš butų gyvena mano tėvai, o kitame - močiutė. Gyvename kaip didelė  itališka šeima. Saulė auga tarp savų žmonių - auklės nesamdome.“

Iš esmės moters gyvenimą pakeitusi dukrelė, pasak Atlantos, jau labai daug supranta ir ištaria nemažai žodžių. „Kartais tenka su mama arba močiute kalbėti rusiškai, kad Saulė tam tikrų dalykų nesuprastų“, - išduoda Elena Puidokaitė-Atlanta.

Dainininkės teigimu, dukra labai šiltai priima visus žmones: „Užeiti gali visi, tačiau išeiti - negalima, nes Saulutė supyks.“ 

Į neseniai priimtą Vyriausybės įstatymą, kad į valstybės paramą gali pretenduoti tik „normalios“ šeimos, Atlanta žiūri kreivokai. „Aš už gražią šeimą. Bet... Na ir kas, kad tos kitos „šeimos“ yra „neužantspauduotos“! Juk vaikai lanko tuos pačius darželius, valgo tokį patį maistą, taip pat leidžia laisvalaikį“, - piktinasi atlikėja.


Vėl įsimylėjusi


Vasarą žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad Saulė turi seserį. Skirtingai nei pirmagime, Oskaras ja rūpinasi. Advokatui antrą dukrą pagimdė nauja mylimoji - žinomo verslininko dukra Ieva Juzeliūnaitė. Kaip į šią žinią reagavo Elena Puidokaitė?

„Specialiai tuo nesidomėjau, bet... girdėjau, kad Oskaras turi dar vieną mergaitę. Ką aš galiu pasakyti? Tik pasveikinti. Juk vaikai yra gėris“, - trumpai atsako dainininkė.

Pastaruoju metu atlikėjos veidą vis dažniau puošia šypsena. Niekam jau ne paslaptis, kas dėl to kaltas. Atlanta neslepia jausmų mylimajam Donatui Kisieliui ir dažnai su juo pasirodo vakarėliuose. Tačiau moteris vengia plačiau kalbėti apie savo santykius su šiuo vyru: „Ne todėl, kad neturiu ką sakyti. Gal anksčiau per daug su pasauliu dalijausi savo jausmais? Matote, kas paskui nutinka... Tačiau galvoju taip: žmogus, norėdamas kažką paimti iš kito, turėtų pagalvoti, ką jis jam gali duoti, ir atvirkščiai. Nežadu daryti jokių skubotų išvadų ar priimti sprendimų. Tiesiog nenoriu apie tai šnekėti. Jausmai - labai trapus dalykas, tarsi porcelianas.“


Stano linki šeiminės laimės


„Atlanta -labai savito balso tembro atlikėja, be to, ji turi įgimtą suvokimą, kas yra gražu ir madinga. Gal todėl per Elenos karjerą neatsirado atlikėjos, kuri galėtų ją pakeisti.  Juk Atlantos biografijoje buvo ir nemažai kūrybinių pauzių, tad kas nors jomis galėjo pasinaudoti.  Noriu palinkėti Elenai šeimyninės laimės, nes dainavimas tiek džiaugsmo nesuteikia“, - sako Stanislovas Stavickis-Stano (27).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius