Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Genutė Žalienė. Gražuolėms reikia daug pinigų

Būsima profesionali žurnalistė Genutė Žalienė vieną dieną svajoja tapti mados žurnalo redaktore. Daili šviesiaplaukė galėtų drąsiai žingsniuoti podiumu, tačiau ji gyvenime turi kur kas rimtesnių tikslų.
Foto naujienai: Genutė Žalienė. Gražuolėms reikia daug pinigų
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Genutė Žalienė.

Gimimo data, vieta: 1981 07 03, Vilnius.

Šeiminė padėtis: ištekėjusi, vyras - architektas Justinas, dukrytė - Ula.

Karjera: Baigė Vilniaus dailės akademiją, įgijo Kostiumo dizaino bakalauro ir magistro laipsnį, Vilniaus universitete studijuoja žurnalistiką, vedė televizijos laidą „Lalaila“, dirba viename lietuviškame savaitraštyje.


Būsima profesionali žurnalistė Genutė Žalienė vieną dieną svajoja tapti mados žurnalo redaktore. Daili šviesiaplaukė galėtų drąsiai žingsniuoti podiumu, tačiau ji gyvenime turi kur kas rimtesnių tikslų.


Apie modelio karjerą


Dailios šviesiaplaukės nuotrauka puošia vieno interneto portalo, kuriam priklauso garsiausios Lietuvos manekenės, puslapį. „Prašiau, kad mano nuotrauką išimtų. Aš - ne manekenė“, - sako Genutė, bet neslepia, kad, kaip ir kiekviena paauglė, svajojo lipti ant podiumo. „Buvo šiokio tokio darbelio, bet Lietuvoje iš modelio karjeros turtų nesusikrausi. Be to, aš imuosi tų darbų, kuriuos galėčiau atlikti iki galo. Juk tos mergaitės privalo galvoti, ką valgo, dažnai lankytis grožio salonuose, pirkti garsių firmų ženklais pažymėtus drabužius. Kokia iš manęs manekenė?! Aš namie prie puodų sukuosi ir dukrytės kojines skalbiu. Visada norėjau rimtesnio darbo, podiumas - ne mano duona.“


Apie šviesią plaukų spalvą


„Et, blondinė!“ - tokius žodžius nors kartą gyvenime yra girdėjusi kiekviena šviesiaplaukė. Pasak Genutės, kai kurie žmonės galvoja, kad moterys plaukus šviesinti pradeda tada, kai joms trūksta dėmesio. „Mano plaukai buvo įvairiausių spalvų: juodos, rusvos, šokolado spalvos, tačiau geriausiai jaučiuosi būdama blondinė. Su neigiamu žmonių požiūriu į šviesiaplaukes susidūriau, bet per tiek metų prie jo pripratau, o ir pasijuokti iš savęs nebijau. Moterims kartais sveika apsimesti kvailesnėmis, nei jos yra iš tiesų“, - šypsosi Genutė Žalienė.


Apie meilę


„Mylėti yra žiauriai faina“, - sako moteris. - Kai myliu, lyg su sparnais skraidau. Su vyru kartu esame jau aštuonerius metus, kvaila būtų tvirtinti, kad esu įsimylėjusi, tačiau myliu jį ne mažiau nei mūsų vestuvių dieną.“


Justinas būsimą žmoną pastebėjo mokydamasis Dailės akademijoje. Jis krimto architektūros mokslus, o Genutė siekė kostiumo dizaino diplomo. „Jis buvo visiškai ne mano skonio. Toks panašus į menininką, o menininkai man nepatiko. Vis dėlto Justinas savo dėmesiu ir atkaklumu mane užbūrė. Išvažiavęs į kelionę, jis man paskambino, o tada įvertinau, koks gražus to vaikino balsas“, - šypsosi būsima diplomuota žurnalistė.


Apie kompleksus


Genutė yra iš tų moterų, kurios puikiai žino - jos žavingos, aplinkinių akį traukiančios, be vargo galinčios suvilioti joms patikusį vyrą. „Bet, kaip ir kiekviena mergina, turėjau daug kompleksų: man nepatiko mano stori juodi antakiai, jaučiausi per aukšta, per stora...“, - vardija Genutė Žalienė. Nors kompleksų moteris jau seniai atsikratė, tačiau idealia savęs nevadina. „Tiesa, komplimentų sulaukiu daug. O štai gatvėje mane retai kas užkalbina. Gal jau per sena esu, o gal visą laiką bėgu, lekiu, nepastebiu besišypsančių vyrų?“ - juokiasi moteris.


Apie gyvenimo tikslus


„Vieną dieną svajoju tapti mados žurnalo redaktore“, - apie karjeros siekius pasakoja Genutė. Ji iš tų moterų, kuri namų šeimininke negalėtų būti. „Nemanau, kad mano vyrui patiktų, jei aš per dienų dienas trinčiausi namuose. Kai turėjau mažiau veiklos, ryte vyras klausdavo: „Tai ką šiandien veiksi?“ Aš pradėdavau vardyti: lyginsiu drabužius, virsiu pietus... O jis tik nusišypsodavo ir nieko nesakydavo. Puikiai suprantu, kad vyrai nevertina namų ruošos darbų. Pati sau neįdomi tapčiau, jei namie sėdėčiau“, - samprotauja Genutė.


Nors Genutę Žalienę išgarsino televizija, į ją grįžti moteris nesiruošia. „Būti statiste nėra mano siekiamybė, nesiruošiu skaityti svetimų tekstų - pati ne prasčiau galėčiau sukurti. Visi galvoja, kad televizijos žvaigždės labai gerai gyvena. Nesąmonė! Ne aš viena buvau nuskriausta: kalbėjausi su kolegėmis, jos irgi juokingas sumas už darbą gaudavo“, - neslepia moteris.


Apie pinigus


Ar gražioms merginoms reikia daug pinigų? „Tai aišku! - žodžių į vatą nevynioja Genutė. - Atsimenu, kai uždirbdavau kur kas mažiau, stengiausi pirkti brangius daiktus, puoštis prabangiais drabužiais, kad kiti matytų, jog gyvenu neblogai. O dabar, kai pinigų man netrūksta, aš jų nebešvaistau. Gal subrendau. Tiesiog jaučiuosi saugi, žinau - jei vyras mane paliktų, tikrai nepražūčiau.“


Moteris brangiems drabužiams neišlaidauja, pirmenybę teikia kokybiškai kosmetikai, knygoms. Ir į grožio salonus žavioji Genutė kasdien nelaksto, jei reikia, pati sau manikiūrą sugeba pasidaryti - ne prasčiau nei profesionalią manikiūrininkę.


Ramunė Žukauskienė išvyko gyventi į Romą


Dvi sesutės dvynės Genutė ir Ramunė (27) ne kartą spaudoje vadintos vienomis gražiausių lietuvaičių. Kalbama, kad Ramunei, kuri išsiskyrė su pirmuoju vyru, gerbėjai negaili nei dėmesio, nei brangių dovanų. Baigusi M. K. Čiurlionio menų mokyklą bei krimtusi teisės ir istorijos mokslus moteris dar lankė kosmetologijos kursus ir svajojo Lietuvoje atidaryti grožio saloną, tačiau netrukus su širdies draugu išvyko gyventi į Romą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius