Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Joana Bartaškienė kovos dėl grožio karūnos

Žavingoji aerobikos trenerė Joana Bartaškienė (58), prieš metus televizijos projekte iškovojusi geriausios šokėjos titulą, šiais metais sieks ir gražiausios Lietuvos ponios karūnos.
Foto naujienai: Joana Bartaškienė kovos dėl grožio karūnos
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt

Žavingoji aerobikos trenerė Joana Bartaškienė (58), prieš metus televizijos projekte iškovojusi geriausios šokėjos titulą, šiais metais sieks ir gražiausios Lietuvos ponios karūnos. „Aš juokauju, kad sutiksiu dalyvauti tik tuo atveju, jei atsikratysiu per vasarą priaugtų aštuonių kilogramų", - sako Joana ir prisipažįsta, kad ji gyvena labai linksmai, mat „baliukus" su draugėmis ji rengia mažiausiai tris kartus per savaitę. „Ir taip visą gyvenimą!" -  šmaikštauja ponia Joana.

Moteris įsitikinusi, kad tokiame konkurse turi dalyvauti vyresnė nei 45-erių metų, išsilavinusi, aktyvi, visuomeniška moteris. „Turtingų vyrų žmonos, besirūpinančios tik savo išvaizda, tegul ir toliau sėdi namie", - sako aerobikos trenerė Joana Bartaškienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius