Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kai pasibaigia rungtynės

Kai išsiskirsto tūkstantinė krepšinio aistruolių minia, nutyla būgnai, skanduotės ir teisėjų švilpukai, o sportininkai pasislepia persirengimo kambaryje, į tuščią areną, kurioje likę tik sargai ir valytojai, iš skirtingų tribūnų renkasi artimiausi krepšininkų žmonės - žmonos ir vaikai.
Foto naujienai: Kai pasibaigia rungtynės
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt

Kai išsiskirsto tūkstantinė krepšinio aistruolių minia, nutyla būgnai, skanduotės ir teisėjų švilpukai, o sportininkai pasislepia persirengimo kambaryje, į tuščią areną, kurioje likę tik sargai ir valytojai, iš skirtingų tribūnų renkasi artimiausi krepšininkų žmonės - žmonos ir vaikai. Vilma Javtokienė (25) su vyresniąja dukra Greta, Edita Lavrinovič (32) ir jos didysis Titas, Tatjana Lavrinovič (24) su Danieliumi, Lijana Delininkaitienė (23) ir Jurgita Lukauskienė (26). Vaikai vienas kitą gainioja aikštėje, kur ką tik rungtyniavo jų tėčiai, ir žarsto konfeti. Jie, matyt, būtų tokie pat laimingi net jei rinktinė būtų pralaimėjusi. Žmonos dar kelias akimirkas pabendraus jas vienijančia - krepšinio tema.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius