-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linas Adomaitis (31) ir Simona Jakubėnaitė (23) jau nebe pora

Kokia likimo ironija: akylai nuo visuomenės slėpę draugystę ir tik rugsėjo mėnesį apie šiltus jausmus pagaliau prabilę Linas Adomaitis ir Simona Jakubėnaitė jau nebe pora.
Foto naujienai: Linas Adomaitis (31) ir Simona Jakubėnaitė (23) jau nebe pora
Nuotrauka iš redakcijos archyvo / zmones24.lt
Kokia likimo ironija: akylai nuo visuomenės slėpę draugystę ir tik rugsėjo mėnesį apie šiltus jausmus pagaliau prabilę Linas Adomaitis ir Simona Jakubėnaitė jau nebe pora. Gal kažkam toks jaunuolių sprendimas netikėtas. Bet jau prieš metus būrėjos Vaivos Budraitytės kortos parodė, jog juodviejų santykiai nesibaigs santuoka, nes „jie vienas kitam jau atsibodę".


Atrodo, kad pranašystės pildosi. Ką apie tai mano istorijos herojai? Simona nesiryžo duoti interviu. Merginai ne prie širdies visuomenės dėmesys, o Linas mielai sutiko pasikalbėti.
Neseniai spaudoje tarsi perkūnas iš giedro dangaus trenkė žinia, kad sėkmingai kūrę ir koncertavę Lietuvos muzikinės padangės atstovai - Linas Adomaitis ir Simona Jakubėnaitė - išleidžia paskutinį albumą! Tiesa, kad daugelis žmonių nesuprato, kodėl sėkmingas duetas pasuka skirtingais keliais. Linas, nors ir nelinkęs atvirauti, „privatu!" sutiko atsakyti į keletą kone visus gerbėjus ir smalsuolius dominančių klausimų.

„Šiandien mes išleidžiame mūsų brandžiausią ir paskutinį albumą „Linas and Simona presents UAB MUSIC Live" ir dedame tašką mūsų muzikiniame kelyje. Mūsų dueto keliai išsiskiria, pasuksime skirtingomis kryptimis, sakydami sudie ir pristatydami tai, ką padarėme geriausio nuo pat „Eurovizijos" iki šiandien. Tai buvo abipusis racionalus, pozityvus sprendimas. Kol kas sakome, kad tai mūsų paskutinis albumas, nes taip yra ", - sakė Linas.

Nors muzikantas niekuomet per juodviejų dueto kūrybinius metus taip ir nepatvirtino, kad jie pora, šiandien Linas, tarsi perlipdamas per save, vis tiktai pripažįsta ir buvusiai gyvenimo draugei negaili gerų žodžių. „Mus su Simona besąlygiškai vienijo muzika, koncertai, kelionės, ežerai, laužai ir sunkiai paaiškinamas vienas kito suvokimas...." Paklaustas ar dar kada nors dainuos su Simona, Linas atsako klausimu: „Sunku pasakyti. Kai kuriuos dalykus, vykstančius mūsų gyvenime, sunku nusakyti žodžiais... Kol kas tvirtai apsisprendėme viską baigti, tačiau negaliu pažadėti, kad tikrai nedainuosime. Nežinau, kas bus rytoj, kas bus po metų... Gal kada sudainuosime kokią dainą, o gal mūsų muzikinis palikimas ir liks tik gražus prisiminimas?", - svarstė Linas Adomaitis. Kalbėdamas apie draugystę su Simona, jis išlieka paslaptingas. „Esu gana spontaniškas. Kartais užtenka tik kibirkšties, kad įsiliepsnotų didelis laužas. Pirmiausiai vadovaujuosi jausmais, o tik vėliau pamąstau....", - pripažino muzikantas. Šįkart Linas Adomaitis prakalbo ir apie tai, ką vyrai dažniausiai linkę nuslėpti. „Proto ribose esu pavydus, tačiau stengiuosi neleisti šiam jausmui manęs valdyti... Sėkmingai draugystei reikia pagarbos, meilės, ištikimybės. Egoizmas negali eiti koja kojon su draugyste...", - teigia Linas Adomaitis, palikdamas skaitytojams šifruoti mintis, likusias tarp eilučių!

Nemėgsta gręžiotis atgal
Lino įsitikinimu, kad ir kas nutiktų, neverta žiūrėti į praeitį. Svarbu nekartoti tų pačių klaidų. Iš pirmo žvilgsnio nuolat besišypsantis ir visuomet linksmas dainininkas savyje užgniaužia liūdesį. „Senelio pavyzdžiu stengiuosi neparodyti to viešai. Kad ir kas nutiktų - reikia rasti jėgų atsispirti nevilčiai. Retai savo širdį atveriu. Nesu slapukas, anaiptol - esu gana atviras žmogus. Vis dėlto manau, kad ne viskuo ir ne su visais galima dalintis", - tvirtą poziciją išdėstė muzikantas. Atrodo, kad Linas jau turi kitų planų ir liūdėti net neketina. Dainininkas kartu su keliautoju ir muzikantu Hokšila, dar praėjusiais metais klajodami po Centrinės Amerikos platybes, sukūrė muzikinį projektą „Backpackers". Projekte Linas groja smuiku ir dainuoja, Hokšila groja gitara. Į šį muzikinį projektą jis kol kas ir deda daugiausiai vilčių. Be to, ne taip jau seniai muzikantas įsikūrė naujuose namuose, kuriuose, anot jo, dažnai spragsi krosnelėje ugnis ir šurmuliuoja artimi draugai. „Svarbiausia, kad namai nebūtų tušti: vertinu svečių draugiją, įdomius pokalbius, meninių filmų peržiūrą". Gal Lino Adomaičio namuose vietos atsirado ir naujai draugei?! Kalbama, kad muzikanto širdis jau užimta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius