-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia Pilibaitytė: džiaugiuosi, kad Jonas yra mano gyvenime

Praūžus 26-ajam dainininkės gimtadieniui, fotografai trynė rankomis: jiems pagaliau pavyko įamžinti taip ilgai slėptą Mios širdies draugą Joną.
Foto naujienai: Mia Pilibaitytė: džiaugiuosi, kad Jonas yra mano gyvenime
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Praūžus 26-ajam dainininkės gimtadieniui, fotografai trynė rankomis: jiems pagaliau pavyko įamžinti taip ilgai slėptą Mios širdies draugą Joną. Mia juokiasi, kad šį kartą visi apsigavo, nes Jonas - jos geriausias draugas.


„Tiesos niekam neatskleisiu"


Dar prieš pradedant svečiams rinktis į Mios gimtadienį, atlikėjos paklausiau, ar jos pasveikinti atėjo ir širdies draugas? Nors Mia nusišypsojusi pasakė, kad tebūnie tai paslaptis, tačiau jos šypsena išdavė - mylimas žmogus tikrai yra šalia. Žurnalistai netruko Mią suporuoti su vienu iš šventės dalyvių, šalia kurio vakaro pabaigoje ir prisėdo dainininkė.

Žurnalui „Privatu!" Jonas maloniai paaiškino, kad apie artimą draugystę reikėtų teirautis ne jo, o Mios - jei ji norės, būtinai papasakos. „Čia daug jos draugų, su kiekvienu būtų galima suporuoti. Ar šiuo metu esu įsimylėjęs? Nežinau... Bet leidžiu jums rašyti, kad aš esu Mios širdies draugas", - tą vakarą mums sakė Jonas.


Pastebėjusi ant dešinės Jono rankos auksinį žiedą, paklausiau, ar jis - vedęs vyras? „Oi, ne! Tai nieko nereiškia! Čia šiaip žiedas", - nusijuokė jaunas vyras.


Mia nenustebo po gimtadienio šventės perskaičiusi, kad žurnalistai spėjo suporuoti ją ir vieną to vakaro dalyvį. „Galiu pasakyti tik tiek: niekada niekas nesužinos, kas yra mano širdies draugas. Juk juo galėjo būti ir amžinatilsį Michaelas Jacksonas (1958-2009) - bet kokiu atveju nebūčiau to niekam atskleidusi. Gal ir keistai visiems atrodys, kad taip slepiu, bet toks mano pasirinkimas", - sakė Mia.


Kartu ir džiaugsme, ir skausme...


Gimtadienio šventėje dalyvavusį Joną dainininkė vadina geriausiu draugu. „Tas žmogus su manimi žengia koja kojon jau septynerius metus. Tai be galo artimas bičiulis, kuriam galiu pasakoti viską, kas guli man ant širdies. Jonas manęs niekada nepaliktų nelaimėje. Tai laiko išbandytas ir patikrintas žmogus, galiu drąsiai tarti, kad jis - tikras draugas. Tokie žmonės nesimėto pakelėje, džiaugiuosi, jog Jonas yra mano gyvenime: ir džiaugsme, ir skausme... Tą žmogų, kaip draugą, labai labai myliu, bet tik kaip draugą", - gražių žodžių negailėjo Mia.


Ar Jonas nesupyko, kad jo nuotraukos atsidūrė spaudoje ir jis buvo pristatytas kaip paslaptingasis Mios draugas? „Tikrai nesupyko, nes puikiai žinojo, kodėl visa tai buvo daroma. Aš prasitariau, jog tarp manęs ir Jono nebeliko jokių klaustukų, o viena žurnalistė tai išgirdo, užrašė, išspausdino, tiesiog taip reikėjo", - šypsojosi Mia.

Ar atlikėjos širdies draugas dalyvavo jos gimtadienio šventėje? „Šito išduoti negaliu. Tegul visi spėlioja", - sakė Mia.


„Jonui galiu pasakoti viską, kas guli man ant širdies. Tokie žmonės pakelėje nesimėto."


Ramūnas Rudokas (40): nauja meilė?


Mios gimtadienio šventėje su nauja drauge pasirodė aktorius Ramūnas Rudokas. Naujoji aktoriaus širdies dama - šviesiaplaukė Kamilė. Nieko daugiau apie naująją meilę žurnalistams sužinoti nepavyksta. „Kad ir kaip man patinka jūsų žurnalas, kol kas negaliu nieko komentuoti. Viskas gerai, draugaujame", - žurnalui „Privatu!" sakė Ramūnas.


Indrė Mišeniovaitė (28): „Taip greit pulti į kitą glėbį negalėčiau"


Buvusi Ramūno Rudoko sužadėtinė Indrė Mišeniovaitė taip pat neseniai buvo pastebėta naujo vaikino draugijoje.

„Tai mano sesers gyvenimo draugas, atostogavome Juodkrantėje. Ir į paplūdimį kartu eidavom, ir vakarieniauti, mačiau, kad žmonės mus atidžiai stebi. Sesers draugui sakiau, kad per jį kito vaikino nesusirasiu, - juokėsi Indrė. - Galiu atvirai pasakyti, kad naujo draugo neturiu. Man jo tiesiog nereikia - mėgaujuosi vienatve. Aš negalėčiau taip, kaip Ramūnas, staigiai pulti į naujo žmogaus glėbį. Man geriau susirasti normalų, rimtą žmogų, o ne vienai dienai. Juk negalėtų žmogus iš vienos rimtos draugystės staigiai pulti į kitą... Ar yra tikimybė, kad mes su Ramūnu vėl tapsime pora? Nežinau, mes visiškai nebendraujame."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius