Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naomi Campbell. Kas ji: angelas ar demonas?

Dėl sunkaus charakterio britų topmodelis Naomi Campbell vadinama pačia bjauriausia manekene.
Foto naujienai: Naomi Campbell. Kas ji: angelas ar demonas?
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 2 Naomi Campbell Mada

Vardas pavardė: Naomi Campbell.

Gimimo data, vieta: 1970 05 22, Londonas, Didžioji Britanija.

Šeima: ji yra nesantuokinis šokėjos Valery Campbell vaikas; tėvas - motinos meilužis, palikęs ją besilaukiančią.

Meilės nuotykiai: jos meilužių sąraše puikuojasi tokie garsūs vyrai: Mike'as Tysonas, Robertas De Niro, Sylvesteris Stallone, Monako princo Albertas, italų milijonierius ir „Formulės 1“ „Renault“ komandos vadovas Flavio Briatore, turtuoliai iš Rusijos.

Šeiminė padėtis: susižadėjusi su rusų oligarchu Vladislavu Doroninu.

Karjeros pasiekimai: pirmoji tamsiaodė manekenė, kurios nuotraukos buvo spausdinamos žurnalų „Vogue“ ir „Time“ viršeliuose.


Įdomūs faktai:


  • Manekenės pseudonimas - Juodoji Pantera.
  • Viename iš Jeano-Paulio Gaultier madų šou Paryžiuje Naomi podiumu teko eiti su tokia perregimo audinio suknele, kad ji net krūtinę užsidengė delnais.
  • 2008 metais Naomi buvo slapta atliktos cistos pašalinimo operacijos, po kurių ji jau galėjo pastoti, gimdyti; iki operacijos manekenė buvo nevaisinga.
  • Naomi teigimu, vartojant narkotikus, vyzdžiai išsiplečia taip pat, kaip po orgazmo.


Dėl sunkaus charakterio Naomi vadinama pačia bjauriausia manekene. Juodaodė gražuolė mano, kad ji yra itin jautri moteris, svajojanti apie tikrąją meilę. Šią manekenę dažnai meta meilužiai. Kartą ji bandė nusižudyti... 


Vyrų kolekcionierė


Aistringa, egzotiško grožio Juodoji Pantera negalėjo likti nepastebėta žymiausių pramogų pasaulio vyrų ir turtuolių. Ji buvo užmezgusi karštą meilės romaną su garsiuoju boksininku Mike'u Tysonu (42), vėliau Naomi mėgavosi garsių Holivudo aktorių Roberto De Niro (65), Sylvesterio Stallone (62) dėmesiu. Seksualioji supermanekenė buvo susituokusi su grupės „U2“ bosistu Adamu Claytonu. Kodėl jų santykiai nutrūko, nežinoma. Gali būti, kad dėl to kaltas sunkus Naomi charakteris: juk ji yra užsispyrusi savimyla ir ypač savimi pasitikinti asmenybė, užaugusi be tėvo.

Didžiausia Naomi Campbell meilė buvo ispanų šokėjas ir choreografas Hoakinas Kortesas (39). Jis buvo vienas pirmųjų vyrų, su kuriais ji užmezgė rimtus santykius. Duodama žurnalistams interviu, apie Hoakinąji ji dažnai sakydavo „mano mylimas“. Tačiau kartą Naomi netikėtai viešbutyje užtiko savo mylimąjį... su vyru lovoje. Naomi šis vaizdas taip pritrenkė, kad juodaodė gražuolė net norėjo iššokti iš antrojo namo aukšto. Po šios skandalingos meilės istorijos 2004 metais manekenė užmezgė naujus santykius su dainininku Usheriu (30). Tuo metu visas pramogų pasaulis akylai stebėjo šią porą, net pasigirdo kalbų apie būsimas vestuves. Deja, 2005 metais pora išsiskyrė. Pastaruoju metu supermodelis ypač susidomėjo rusų turtuoliais. Kurį laiką Naomi susitikinėjo su Rusijos oligarchais Umaru Džabrailovu (50) ir Rustamu Tariko (44).


Meilė rusų milijardieriui


Vasaros pradžioje Kanuose vykusiame vakarėlyje, surengtame panelės Campbell gimimo dienos proga, Naomi susipažino su rusų milijardieriumi Vladislavu Doroninu - kompanijos „Capital Group“ savininku. Prieš užmegzdamas romaną su Naomi Campbell, 46 metų rusų oligarchas, kurio turtas įvertintas daugiau nei 2 mlrd. JAV dolerių, susitikinėjo su švedų manekene Karen Šonbahler.

Akivaizdu, kad rusas iki ausų įsimylėjęs juodaodę gražuolę. Vladislavas švaisto milijonus pirkdamas Naomi įspūdingas dovanas. Neseniai milijardierius supermodeliui padovanojo 18,5 mln. JAV dolerių vertės apartamentus San Paule, Brazilijoje. Nekilnojamuoju turtu užsiimantis Vladislavas Doroninas butą mylimajai padovanojo tada, kai Juodoji Pantera „netyčia“ prasitarė, kad dievina Braziliją ir norėtų joje įsikurti. Naomi norai netrukus buvo išpildyti.

Naujai iškeptos porelės aistros tiesiog liejasi per kraštus. Naomi prieš kelias savaites netgi prakalbo apie būsimas jų vestuves. Tačiau daugelis mano, jog toks poros žingsnis nėra gerai apgalvotas, nes Naomi ir Vladislavas pažįstami vos keturis mėnesius. Tačiau manekenė tvirtina, kad ji pagaliau sutiko jai skirtą vyrą ir yra pasirengusi tapti motina. Be to, Naomi pareiškė ketinanti priimti pravoslavų tikėjimą, kaip ir jos būsimasis vyras. Panelės Campbell nuomone, taip tarp jų nebeliks jokių kliūčių susituokti. Įdomu, kiek laiko tęsis ši Juodosios Panteros meilės euforija? Ar šių santykių neištiks tokia pati baigtis, kaip ir ankstesniųjų Naomi meilės romanų?..

Agresijos išpuoliai

Naomi Campbell laikoma viena įnoringiausių pasaulio manekenių. Naomi kylant karjeros laiptais, didėjo ir jos aikštingumas bei agresyvumas. Pastaraisiais metais panelė Campbell turi nemažai problemų su teisėsauga. Ji dažnai papuola į pirmuosius bulvarinės spaudos puslapius dėl agresyvaus elgesio - manekenė muša jai dirbančias sekretores, asistentes ir padėjėjas. Per trumpą laiką Naomi pakeitė nemažai padėjėjų. Paskutinios šešios supermodelio asistentės išėjo iš darbo dėl jos fizinių ir psichologinių išpuolių. Tačiau į visus kaltinimus Naomi Campbell visuomet reaguoja taip pat. „Man sunku tvardytis, esu greitai užsiplieskianti isterikė. Privalau išmokti suvaldyti savo pyktį“, - sakė ji žurnalistams. Tačiau tie, kurie Naomi pažįsta daugiau, sako, kad ji yra labai išlepusi ir pasipūtusi moteris. Gražuolei atrodo, kad visi privalo aplink ją šokinėti, o tie, kurie to nepaiso, turi ištverti audringą jos pykčio protrūkius.

2008 m. balandį Naomi Campbell buvo suimta Londone, nes sukėlė skandalą Hytrou oro uoste ir trenkė policijos pareigūnui. Juodaodė gražuolė vėlų vakarą su antrankiais buvo išvesta iš „British-Airways“ lėktuvo, mat dėl dingusio bagažo ji neteko savitvardos. Tik po vidurnakčio moteris už užstatą buvo paleista iš areštinės. Modeliui šįkart gresia kaltinimai dėl policininko užpuolimo.

2006 metais rugsėjį Niujorko teismas Naomi Campbell už namų šeimininkės užpuolimą skyrė penkias dienas dirbti viešuosius darbus ir 363 JAV dolerių baudą. Ji taip pat privalėjo lankyti užsiėmimus Psichologijos centre. Teisme manekenė prisipažino sviedusi mobilųjų telefoną į tarnaitę, kai ji atsisakė atnešti džinsus. Tais pačiais metais dar dvi Naomi namuose dirbusios moterys skundėsi teismui dėl šios gražuolės smurtavimo.

2004-ųjų rugpjūtį Naomi Campbell vėl sumušė vieną iš savo namų šeimininkių. Nukentėjusioji tvirtino, kad manekenė jai trenkė per veidą, tačiau Naaomi tikino, kad darbuotoja pirmoji pradėjo konfliktą. 2003 metais supermanekenę į teismą padavė jos sekretorė, tvirtindama, kad įtūžusi Naomi į ją metė mobilųjų telefoną.

2000 metais Kanados teismas pripažino manekenę kalta dėl asistentės užpuolimo filmavimo aikštelėje Toronte: Naomi čiupo moterį už gerklės, keletą kartų daužė jos galvą į sieną, o paskui trenkė mobiliuoju telefonu. Po šio įvyko panelė Campbell netgi lankėsi pas psichiatrą, kad išmoktų valdyti pykčio priepuolius. Deja, juodaodei gražuolei tai nepadėjo...


Žaidimas su narkotikais


Didžiosios Britanijos supermodelis Naomi Campbell turėjo rimtų problemų dėl narkotikų. Ji kurį laiką gydėsi ir reabilitacijos klinikoje. Viename interviu moteris teigė, kad potraukis kokainui vertė ją jaustis „bjauriai“, bet pridūrė, kad policija turėtų persekioti narkotikų platintojus, o ne vartotojus.

Naomi prisipažįsta, jog gerai žino, kas yra „kaifas“. „Nuo jų akys spindi ypatingai. Vis dėlto net kilogramas heroino tau nepadės, jei iš prigimties nesi paslaptinga ir seksuali. Jeigu viskas būtų taip paprasta: pauostei kokaino ir tapai supermodeliu!.. Deja, bet tokių moterų yra vos kelios, o narkomanų - milijonai“, - teigė Naomi.

Supermanekenė prisipažino negalinti atsikratyti šios priklausomybės. Ji teigė nekenčianti narkotikų, tačiau jie supermodelio niekaip nepaleidžiantys. Jau tris kartus Naomi bandė atsispirti priklausomybei nuo narkotikų, bet viskas prasidėdavo iš naujo. Podiumo žvaigždei teko kreiptis pagalbos į specialistus.

Naomi sako, kad pirmą kartą narkotikų pabandė 24 metų. „Jie padėjo man pasijusti nenugalimai, tarsi galėčiau užkariauti visą pasaulį. Buvau kupina perdėto pasitikėjimo savimi. Tačiau tai buvo klaidingas supratimas, nes kitą rytą viskas dingdavo, o tu jausdavaisi bjauriai“, - teigė ji. Tačiau, pasak Naomi, policija neturėtų persekioti narkotikus vartojančių žmonių. „Tegul jie gaudo narkotikų platintojus, o ne vartotojus. Kvaišalai vartojami šimtmečiais. Visi tai daro“, - sakė supermodelis.


Alexanderis McQueenas: abipusė pagarba


Britų modeliuotojas Alexanderis McQueenas (38), garsėjantis provokuojančiais kolekcijų pristatymais ir blogo mados berniuko reputacija, štai taip kalba apie gražuolę manekenę:

„Mes labai gerbiame vienas kitą. Netgi tada, kai kartą, likus penkioms minutėms iki jos išėjimo ant podiumo, aš atšaukiau jos pasirodymą. Tačiau Naomi dėl to nesupyko ir niekada man nepriekaištavo, - sakė mados Alexanderis McQueenas. - Naomi turbūt nesuvokia, kad viskas, kas pastaruoju metu su ja vyksta, tik atskleidžia blogąją mados pasaulio pusę. Juk ji pati yra šio verslo produktas! Laimei, Naomi yra stipri asmenybė, kuri po visko, kas buvo jos gyvenime, sugebėjo išlikti savimi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius