-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringa Nekrašiūtė: parduotą jaunystę atperka meilė

Tai pirmas žavingosios buvusios dainininkės Neringos Nekrašiūtės interviu po kelerių metų.
Foto naujienai: Neringa Nekrašiūtė: parduotą jaunystę atperka meilė
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Neringa Nekrašiūtė.

Gimimo data, vieta: 1986 05 06, Marijampolė.

Šeima, kurioje gimė: mama - Jolanta, tėčio neteko, kai Neringai buvo 15; turi brolį.

Šeiminė padėtis: netekėjusi, tačiau turi mylimąjį.

Karjera: išgarsėjo kaip popchoro „O lia lia" vokalistė; apkeliavo daug pasaulio šalių, dalyvavo daugybėje įvairių konkursų ir festivalių; prieš pusmetį baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademiją (LMTA), aktorystės studijas; dabar Neringa - profesionali Kauno dramos teatro aktorė.


Tai pirmas žavingosios buvusios dainininkės Neringos Nekrašiūtės interviu po kelerių metų. Ilgai vengusi žiniasklaidos dėmesio mergina žurnalui „Privatu!" papasakojo apie dabartinę veiklą, mylimąjį, kuris Lietuvoje yra garsus žmogus, ir nutrūkusius santykius su Laima Lapkauskaite.


Tarsi maištas


Ta pati kerinti šypsena ir nuoširdumas... Taip, tai kadaise dainininkės karjeros siekusi perspektyvi vokalistė Neringa Nekrašiūtė, geriausiai žinoma kaip popchoro „O lia lia" vokalistė. Dabar 22 metų mergina visai kitokia. Ir pokyčiai ne tik išoriniai (t. y. pasikeitusi plaukų spalva ar drabužių stilius) - Neringa kita savo vidumi.

„Pastaruosius penkerius metus mano gyvenimas panašus į teatrą. Baigiau LMTA aktorystę ir iš karto gavau darbą Kauno dramos teatre. Be to, dabar tęsiu magistro studijas Vilniuje, kur mokausi teatro pedagogikos", - apie dabartinę veiklą pasakoja Neringa. Mergina sako, kad apie dainininkės karjeros pabaigą ji pradėjo galvoti dar penkiolikmetė. „Vadovei Laimai Lapkauskaitei pasakiau, jog noriu pasitraukti, bet ji į mano norus sureagavo labai neigiamai. Juk kai mechanizmas pradeda veikti, labai sunku jį sustabdyti. Tačiau aš atsidaviau mokslams ir nusprendžiau stoti į aktorinį. Tai buvo tarsi mano maištas, - atvirai sako profesionali aktorė. - Aš džiaugiuosi, kad dainavau penkiolika metų ir įgijau milžiniškos patirties, bet muzikavimas mano gyvenime turėjo trukti trumpiau... Iš pradžių buvau padaryta iškamša, o vėliau - marionete. Aš pardaviau jaunystę, tačiau labai gaila, kad net ne už pinigus."


Kaifuoja  nuo šeimos


Šiuo metu Neringa Nekrašiūtė gyvena tarp dviejų didžiųjų šalies miestų - Kaune ji dirba, o sostinėje studijuoja ir džiaugiasi asmeniniu gyvenimu. „Aš noriu tiek daug nuveikti: ir pasimokyti, ir padirbti, ir dar gyvenimu pasidžiaugti. Todėl dažnai vaikštau susikuitusi ir susivėlusi. Jei galiu pamiegoti keliomis valandomis ilgėliau, būna didžiausia šventė! Tačiau man toks gyvenimas patinka", - šypteli pašnekovė ir priduria, jog ji - šeimos žmogus. Mergina sako labai norinti sukurti šeimą ir susilaukti vaikų. „Kartais taip sakau: „Jei aktoriams, norint išsikrauti, reikia eiti prisigerti, tai aš noriu atsiduoti šeimai, tvarkytis namuose." Aš kaifuoju nuo to", - tikina aktorė.


Žinomas mylimasis


Neringa nušvinta pasiteiravus apie jos mylimą vaikiną. „Taip, turiu draugą, tačiau kol kas nesu ištekėjusi. Jis - scenos žmogus, tačiau ne aktorius. Žinomas? Taip... Ar nenoriu jo įvardyti? Manau, bus per daug reklamos, - juokiasi mergina, tačiau galiausiai prasitaria. - Šiandien, išeidama iš namų, aš savo vaikino pasiteiravau, ką man atsakyti, jei per interviu paklaus, kas jis toks. Jis man liepė atsakyti taip: „Rafailas Karpis. Operos solistas."

Neringa džiaugiasi, kad ją ir žinomą operos solistą sieja itin šilti santykiai. „Mes labai gražiai bendraujame ir gyvename. Ar kuriu ateities planus su Rafailu? Na, nesu labai skrajojantis padebesiais žmogus. Pasilieku viską sau. Tačiau faktas, kad gyvenu kartu su tuo žmogumi, labai daug ką pasako.  Tarp mūsų yra didelė pagarba, meilė ir gražiausi jausmai. Esu labai laiminga", - atvirumu stebina pašnekovė. Vėliau per pokalbį Neringa priduria, kad dažnai galvoja apie šeimą ir atžalas. „Jei nebūtų tiek darbo ir galimybių, manau, jau dabar turėčiau šeimą ir vaikų. Aš labai to noriu ir jaučiuosi motiniška bei moteriška. Svajoti apie tai yra gražu, tačiau kol kas tai neįmanoma", - sako aktorė.


Įvaizdis nebetrukdo


Paklausta, ar dažnai jai primenamas buvęs saldžios ir geros mergaitės įvaizdis, Neringa akimirkai susimąsto. „Buvo laikas, kai norėjau viską nutraukti ir mesti. Beveik kas antras žmogus man primindavo, kad esu „o lia lia tra lia lia" su holivudine šypsena. Mane tai žeisdavo. Be to, labai dažnai žmonės ištraukdavo tą praeities šleifą. Dabar su tuo net nesusiduriu. Komentarų nebeliko, šleifas išnyko", - džiaugiasi pašnekovė.

Neringa sako, jog visai nenori užmiršti dainavimo, nes jis jai labai svarbus. „Aš trokštu dainuoti. Mane žavi klasikinė muzika, net akademijoje aš turėjau tokių paskaitų. Jei ateityje dainuočiau, norėčiau atlikti rimtą muziką arba džiazuoti. Tačiau šiuo metu man sunku kalbėti apie dainavimą, nes aš - aktorė", - nusijuokia mergina.


Gražiuoju išsiskirti nepavyko


Neringa Nekrašiūtė ilgai nenorėjo pasakoti apie santykių nutraukimą su ilgamete vadove Laima Lapkauskaite (48). Tačiau aišku viena - gražiuoju joms išsiskirti nepavyko. Mergina jau ne vienerius metus nepalaiko jokių ryšių su vokalo mokytoja. Ir šioje istorijoje dominuoja ne tik principai, bet kur kas gilesni jausmai, patirti per 15-ka metų. Tačiau apie juos Neringa nenori kalbėti ir nori pamiršti praeitį. „Mano iniciatyva aš su Laima nepalaikau jokių santykių jau apie dvejus metus. Sąmoningai to nenoriu. Kaip sako mano labai gera draugė aktorė: „Paprasčiausiai įvyko skyrybos, o po jų du žmonės nebebendrauja." Tiesiog taip yra", - atsidūsta Neringa.

Mergina prasitaria, kad Laima jau seniai šmeižia jos šeimą ir visus nuopelnus prisiima tik sau. „Tai yra faktas. Mane tai pykina, bet nieko negaliu sakyti, juk Laima manimi visada rūpinosi. Tačiau aš negalėjau išsižadėti savo šaknų, kurios yra labai tvirtos, ir vaidinti su Laima šeimą. Už viską, ką esu pasiekusi, dėkoju tik savo mamai", - atvirai sako pašnekovė.


Laima Lapkauskaitė (48): nesusipykusios


Paklausus apie santykius su Neringa Nekrašiūte, dainininkė ir muzikos pedagogė Laima Lapkauskaitė nebuvo itin kalbi. „Šiuo metu mes nelabai bendraujame. Ar mes susipykusios? Ne, tiesiog ji dabar gyvena savo gyvenimą. Negaliu juk nuolat paskui ją bėgioti. Manau, jog kada nors susiskambinsime", - sako moteris, 15-ka metų itin daug bendravusi su mokine Neringa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius