-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė-Neli: meilė padėjo įveikti visas negandas

Po ilgos pauzės pagaliau prakalbo grupės „69 danguje“ dainininkė Nijolė Pareigytė-Neli, nuolat pakliūdavusi į skandalingas istorijas. Tylos sieną mergina sutiko nugriauti pakalbinus žurnalui „Privatu!“.
Foto naujienai: Nijolė Pareigytė-Neli: meilė padėjo įveikti visas negandas
TV3 nuotr. / zmones24.lt
Po ilgos pauzės pagaliau prakalbo grupės „69 danguje“ dainininkė Nijolė Pareigytė-Neli, nuolat pakliūdavusi į skandalingas istorijas. Tylos sieną mergina sutiko nugriauti pakalbinus žurnalui „Privatu!“.

Vardas, pavardė: Nijolė Pareigytė.
Gimimo data, vieta: 1984 11 27, Klaipėda. 25 m.
Šeima, kurioje gimė: mama Aldutė – medikė, tėtis Viktoras – Klaipėdos liftų „Schindler“ atstovas Lietuvoje; turi brolį Tomą.
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Išsilavinimas: vaikystėje mokėsi Eduardo Balsio menų gimnazijoje, grojo pianinu, dainavo chore; Vilniaus universitete baigė vadybą ir verslo administravimą bei valdymą; Mykolo Romerio universitete studijuoja Europos Sąjungos teisę.
Pasiekimai: merginų grupės „69 danguje“ atlikėja (dainuoja nuo grupės įkūrimo pradžios – nuo 2005-ųjų sausio mėnesio).

Daugiau nei prieš savaitę skandalingoji dainininkė N. Pareigytė debiutavo TV3 projekte „Šok su manimi“. Vieni kalba, kad mergina minėtame šou galės pagerinti savo pašlijusią reputaciją, kiti šnabždasi, esą Nijolei tai bus puikus būdas numesti svorio. Tačiau atlikėja sako, kad šokių projekte ji šauniai leidžia laiką ir nė neketina kažką įrodinėti ar gerinti savo reputacijos.

Po debiuto laidoje „Šok su manimi“ Nijolė neslėpė gerų emocijų. „Jaudulys kamavo tik iš pradžių. Kai išėjau į sceną, viskas buvo laaaaaaaabai gerai, laisvai jaučiausi. Ar tikėjausi iš komisijos narių sulaukti aukštų įvertinimų? Visada reikia tikėtis! Buvo minčių, kad jeigu su partneriu būsime įvertinti pirmąja vieta, bus labai faina“, – po aukštų komisijos įvertinimų sakė N. Pareigytė. Tačiau mergina tarsi nujautė, jog paskutiniai jos gyvenimo įvykiai gali pakišti koją tikintis aukštų balų iš televizijos žiūrovų. Kaip jau daugelis matėte, po pirmojo pasirodymo Nijolė ir jos partneris Tomas Slausgalvis, žiūrovų manymu, buvo verti paskutinės vietos.

„Aš noriu, kad žmonės suprastų, jog nėra viskas taip, kaip rašo spauda, rodo televizija“, – akmenį į žurnalistų daržą metą dainininkė. „Ką spauda ne taip parašė? Ką sumelavo?“ – teiraujuosiu Nijolės. „Daug ką pamelavo, daug perdėjo ir prirašė. Juk patys žinote... Bet nesvarbu, nebesigilinkime į tai...“ – nutyli pašnekovė. Dainininkė neslepia, kad po pastarųjų likimo smūgių ji rado būdą atsitiesti. Pasirodo, laikas, praleistas šokių aikštelėje, – geriausias vaistas! „Be abejonės, šokiai padeda!“ – nusijuokia Neli.

Nijole, Tu lyg iš anksto numatei, kad nepelnysi „Šok su manimi“ televizijos žiūrovų palankumo. Kodėl taip nusprendei?


Aš daug girdėjau apie save, skaičiau internete. Be to, jei man kas nors nepatinka, aš viską iš karto rėžiu į akis. Nesu melagė: nesišypsau žmogui, kuris man nepatinka, ir nevaidinu tokios, kokia nesu. Galbūt žmonėms tai nepatinka. Nežinau...

Koks Tavo dalyvavimo šokių projekte tikslas: laimėti, gerai praleisti laiką ar pagerinti savo reputaciją?


Jaučiuosi gerai, turiu mylimą žmogų, gyvenu toliau ir jokių reabilitacijų man nereikia! Kiekvienam žmogui patarčiau šokti. Tiesą pasakius, aš ir pati visko mokausi iš naujo. Galbūt kažkam atrodo, kad aš kadaise buvau šokėja ir kad man neva viskas lengvai sekasi. Tačiau aš visus judesius šlifuoju iš naujo, net mokausi taisyklingai dėti pėdą, ištiesti nugarą ir kitų subtilybių. Šokis – nuostabus dalykas, jis padeda atsipalaiduoti, užsimiršti.

Tiesa, neseniai nuskambėjo istorija neva Tavo mylimasis Artūras Jomantas pavyduliauja dėl to, kad Tu dalyvauji šokių projekte. Iš tiesų taip yra?

Na, aš panašiai sakiau. Tiesiog mes su Artūru turėjome prie to priprasti. Dabar viskas yra gerai, nėra jokio pavydo.

„Šok su manimi“ dalyviai tradiciškai po filmavimų eina linksmintis į kokį nors sostinės klubą. Manai, Artūras Tave išleis? O gal jis prisijungs prie jūsų kompanijos?

Aš tikiuosi, kad jis prie mūsų prisijungs. Tiesa, Artūras šiuo metu yra Maskvoje, bet viskas tarp mūsų gerai (šypteli).

Norėtumei, kad Artūras ateitų į projekto filmavimą, stebėtų, kaip Tau sekasi, palaikytų?

Ne, man būtų šiek tiek gėda prieš jį šokti. Juk dažnai žmonėms būna, kad prieš savus gėda kažką daryti...

O tėvai, brolis? Norėtumei, kad ir jie atvyktų Tavęs palaikyti?


Norėčiau, kad tėvai atvažiuotų, tačiau aš nuo vaikystės įpratusi jų nematyti salėje, kai esu scenoje. Kadaise per Motinos dieną nupirkau mamai gėlę, bet jos neradau tarp salėje sėdinčių žiūrovų, tad gėlę įteikiau choro vadovei.

Kodėl tėvai neateidavo Tavęs palaikyti?


Jie labai užsiėmę žmonės. Tėvai visada daug dirbo dėl šeimos, kad man ir broliui nieko netrūktų. Yra tokių tėvų, kurie nepraleidžia nieko, o kiti – priešingai.

Tau skaudu dėl to?

Buvo... Bet žmogus, kai taip būna, galiausiai prie to pripranta. Jei dėl to labai nervinčiausi ir jaudinčiausi, tuomet tiesiog numirčiau. Anksčiau laiko (juokiasi).

Nijole, Tu bendrauji su tėvais?


Tėvus aš be galo myliu ir jie mane be galo! Tiesiog pas mus yra tokia nuostata. Mūsų santykiai yra nuostabūs. Viskas tvarkoje!

Kaip Tau sekasi sutarti su šokių partneriu Tomu Slausgalviu? Nemuša Tavęs, jei kažkas nepasiseka (juokaudamas pasiteirauju)?


Ne! Čia aš, kilnodama kojas, kartais jam kur nors įspiriu arba sugebu su pirštais įdurti į akį (juokiasi). Jei rimtai, labai džiaugiuosi savo šokių partneriu. Tiesa, kol kas mes retai repetuojame (Nijolė gyvena Vilniuje, o Tomas – Kaune – aut. past.), dažniausiai dėl mano kaltės. Bet ir Tomas yra labai užimtas, nors aš tikėjausi, kad bus priešingai. Karina su Sauliumi (Nijolės draugai Karina Krysko ir Saulius Skambinas – aut. past.) klausinėja manęs, kodėl mes su Tomu taip retai repetuojame. Aš jiems atšaunu: „Vilnius–Kaunas – nekas gaunas! Tu iš Vilniaus į Kauną pas Saulių ant sparnų lėkei, santykiai ir jausmai tave nešė.“ Man su Tomu viskas yra kitaip: jei aš galiu nevažiuoti, tai nevažiuoju. Laukiu, kol jis pas mane atlėks (šypteli).

Tai ir toliau ignoruosite repeticijas?


Matot, juk mes talentingi (juokiasi)! Talentu imsime šitą šou!

„Jaučiuosi gerai, turiu mylimą žmogų, gyvenu toliau ir jokių reabilitacijų man nereikia! Kiekvienam žmogui patarčiau šokti.“

Egmontas Bžeskas (35): man erekcija, kai žiūriu į Nijolę!


Į pirmąjį laidos „Šok su manimi“ filmavimą, kurioje dalyvavo N. Pareigytė, atvyko gausus Neli palaikymo būrys. Susirinko visos grupės „69 danguje“ narės: Karina Krysko (28) su mylimuoju Sauliumi Skambinu (31), Ingrida Martinkėnaitė (30), net viešumos vengianti Goda Alijeva (23) su vyru Rolandu (24). Tarp susirinkusiųjų buvo ir buvęs Nijolės vaikinas Egmontas Bžeskas. Pastarasis bene akyliausiai stebėjo Neli pasirodymą ir varvino seilę. Paprašytas pakomentuoti N. Pareigytės šokį, vyras kalbėjo lakoniškai. „Atvirai, man visada būna erekcija, kai žiūriu į Nijolę“, – tepasakė prodiuseris ir beveik minutę negalėjo nustoti juokęsis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius