-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penelope Cruz ir Salma Hayek: galinčios vyrą iškeisti į šunį

Sklido kalbos, kad šios aktorės - ne tik geriausios draugės, bet ir meilužės. Per vieno filmo premjerą jos aistringai glėbesčiavosi.
Foto naujienai: Penelope Cruz ir Salma Hayek: galinčios vyrą iškeisti į šunį
Scanpix nuotr. / zmones24.lt

Sklido kalbos, kad šios aktorės - ne tik geriausios draugės, bet ir meilužės. Per vieno filmo premjerą jos aistringai glėbesčiavosi. „Aš įgnybiau Salmai į užpakalį tam, kad įkaitinčiau atmosferą, tačiau iš karto pasklido kalbų apie netradicinę meilę", - prisipažįsta Cruz. Šios egzotiško grožio moterys turi tiek daug bendra, kad net neverta abejoti jų draugyste.


Egzotiškos kilmės šaknys


Penelope Cruz (35) (toliau - P. C.): Penelope kilusi iš proletarų sluoksnio. Ji gimė neturtingoje automobilių mechaniko ir kirpėjos šeimoje. Tokia aktorės kilmė ypač tinka Holivudui, kuris dievina istoriją apie vargšę Pelenę, vėliau virtusią princese. Tiesa, Cruz į Holivudą pateko ne iš gatvės. Dar vaikystėje labai nemėgusi mokytis mergaitė susidomėjo baletu ir ilgai gludino šio subtilaus meno judesius. Vėliau Penelope dirbo modeliu, o po filmo „Belle Epoque" (1992) tapo žinomiausia ir mylimiausia  Ispanijos aktore. Didžiausias Cruz trūkumas buvo anglų kalbos nemokėjimas.


Salma Hayek (43) (toliau - S. H.): Salma gimė Meksikoje, ispanų kilmės operos dainininkės ir naftos verslu užsiimančio libaniečio šeimoje. Tai buvo turtinga griežtų katalikiškų pažiūrų šeima. Dvylikametę mergaitę tėvai atidavė į katalikišką vienuolyno mokyklą, tačiau po dvejų metų vienuolės, nebegalėdamos pakęsti Salmos krečiamų eibių, paprašė tėvų kuo greičiau atsiimti dukrą. Nuo vaikystės Salma užsiiminėjo gimnastika ir netgi svajojo apie olimpinius medalius.  Būsima aktorė gerais pažymiais baigė mokyklą ir, spaudžiama tėvų, įstojo į universitetą studijuoti tarptautinius santykius. Tačiau Hayek visą laiką svajojo tapti aktore... Išgarsėjusi Meksikoje kaip talentinga muilo operų aktorė, ji ryžosi užkariauti Holivudą. Atvykusi į „svajonių fabriką", mergina nutarė lankyti  anglų kalbos ir aktorinio meistriškumo kursus, o pinigų užsidirbdavo vaidindama serialuose ir vesdama televizijos laidas.


Sėkmingos karjeros krikštatėviai


P. C.: Pasaulyje puikiai žinomas ispanų režisierius Pedro Almodovaras (60) pirmasis atskleidė svarbiausias Penelope kuriamos herojės savybes - jaudinančio vaikiško tyrumo ir provokuojančio jausmingo bei tvirtybės derinį. Nors Penelope - Almodovaro mūza, tačiau visi puikiai žino, kad asmeniniame gyvenime šis režisierius myli tik vyrus. „Jos akys, kaklas, krūtinė... Penelope - viena gražiausių šiuolaikinio kino ekrano moterų. Žiūrėti į ją yra vienas iš didžiausių malonumų pasaulyje", - liaupsių savo mūzai negaili talentingasis Almodovaras.


S. H.: Vienoje pokalbių laidoje gražią merginą pastebėjo Holivudo režisierius Robertas Rodriguezas (41). Šis vyras pakeitė Salmos likimą. Tuo metu Rodriguezas rašė scenarijų filmui „Desperado" ir ieškojo partnerės aktoriui Antonio Banderasui (49). Jam žūtbūt reikėjo lotynų amerikietės. „Kai pamačiau Salmą, supratau, kad tai ji. Tačiau tai dar reikėjo įrodyti studijos vadovams. Dėl šios moters sukūriau mažo biudžeto juostą „Lenktynininkai", kuriame vaidino Hayek. Tik taip jiems galėjau paaiškinti, kad Salma nėra naujokė ir puikiai atrodo ekrane. Įsitikinau, jog ji gali sklandžiai kalbėti angliškai", - prisimena režisierius. Robertui beprotiškai patiko Salma. Režisieriaus manymu, Hayek - jo sėkmės talismanas, ir Rodriguezas visuomet ją kviečia filmuotis savo kino juostose.


Šunys jų gyvenime


P. C.: Penelope pamišusi dėl benamių šunų, o jos motina nuolat dejuoja, kad jų namai primena benamių gyvūnų prieglaudą. Kai Cruz atvažiuoja į Madridą, kiekvieną kartą  ji iš gatvės parsiveda valkataujantį šunį. Šuo aktorei - geriausias draugas. Ispanų gražuolės namuose šiuo metu gyvena du šunys ir du katinai. „Šunys ir katės - mano silpnybė. Tikiuosi, netrukus turėsiu naujų augintinių. Aš juos labai myliu, tai mano aistra", - prisipažįsta aktorė.


S. H.: Kai Salma nusprendė palikti draugą Joshą Lucasą (38), jis paklausė: „Gal tau geriau įsigyti šunį? Bet kuris vyras tau anksčiau ar vėliau taps nebeįdomus. Nejaugi tu nenori, kad kažkas tavęs lauktų namuose ir tiesiog tave mylėtų?"  Vėliau viename interviu Hayek prisipažino, jog paprastas šuo turi daugiau šansų nuolat gyventi jos namuose nei bet kuris vyras. Ji taip pat pridūrė, kad šuo - puiki alternatyva meilužiui: jis kelia daug mažiau reikalavimų, be to, su šunimi neįmanoma susipykti ir jis niekuomet neabejoja moters jausmais.


Vyrai


P. C.: Anksčiau Penelope taip įsijausdavo vaidindama jausmingas scenas, kad jas perkeldavo ir į realų gyvenimą. Daug tamsiaplaukės ispanės filmo partnerių pamesdavo galvą dėl jos. Penelope mylimųjų sąraše tokie garsūs vyrai kaip išlaidusis Mattas Damonas (39), vienišius Nicolas Cage'as (45),  rūpestingasis tėtušis Tomas Cruise'as (47) ir Matthew McConaughey (39). Johnny Deppas (46) (Penelope partneris juostoje „Kokainas" (2001) - aut. past.) juokauja, kad Cruz žavesiui atsispyrė tik todėl, jog tuo metu visas jos dėmesys ir kerai buvo sutelkti į Tomą Cruise'ą. Su dabartiniu išrinktuoju Javieru Bardemu (40) aktorė susipažino 1992-aisiais filmuodamasi kino juostoje „Jautiena", tačiau tuo metu Penelope labiau domino šio filmo režisierius Bigas Luna (63). Tarp Javiero ir Penelope jausmai suliepsnojo nuo pažinties prabėgus 15 metų - juostos „Viki, Kristina, Barselona"(2008) filmavimo aikštelėje. Jei tikėtume tuo, ką skelbia žiniasklaida, Penelope šiuo metu laukiasi Javiero kūdikio ir rengiasi už jo tekėti.


S. H.: Kai po ketverių bendro gyvenimo metų Salma išsiskyrė su aktoriumi Edwardu Nortonu (40), ji pareiškė, kad tekės tik už tokio vyro, kurio kiaušiniai bus didesni už jos. Taip Hayek visiems garsiai ir vaizdžiai paaiškino, jog ji - nepriklausoma ir įnoringa moteris. Salmos mylimaisiais buvo Joshas Lucasas (38), Benas Affleckas (37), George'as Clooney (48), Colinas  Farrellas (33), boksininkas Oscaras de la Hoya (36) ir netgi Meksikos prezidentas. Su vienu iš turtingiausių Prancūzijos žmonių Francoisu-Henri Pinaultu (48) Salma susižadėjo 2006-ųjų kovą. Netrukus aktorė pastojo. 2007 m. rugsėjo mėnesį ji pagimdė dukrelę Valentiną Palomą Pinault. Nors pora vėliau nutraukė sužadėtuves, tačiau šių metų vasario 14-ąją Hayek ir Pinaultas vis dėlto susituokė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius