-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pikasas“ Robertas Kirklys: „Londone aš degradavau...“

Bendravimas su vidurinio išsilavinimo neturinčiais lietuviais, siautulingi ir sekinantys pasilinksminimai savaitgaliais ir depresija - tokie atlikėjo prisiminimai apie paskutiniuosius metus užsienyje.
Foto naujienai: „Pikasas“ Robertas Kirklys: „Londone aš degradavau...“
Foto naujienai: „Pikasas“ Robertas Kirklys: „Londone aš degradavau...“ / zmones24.lt
„Pikaso“ grupės narys Robertas Kirklys neseniai sugrįžo iš Didžiosios Britanijos. Į Londoną vaikinas išvyko prieš ketverius metus – nudūmė paskui mylimą merginą. Tuomet Roberto negąsdino nei būsimas juodas darbas, nei svečia šalis, jis tenorėjo vieno - būti kartu su savo mylimąja. Tačiau meilė greitai baigėsi, ir Robertas liko vienas. O tuomet Robertas pamatė skaudžiąją emigracijos pusę.
Bendravimas su vidurinio išsilavinimo neturinčiais lietuviais, siautulingi ir sekinantys pasilinksminimai savaitgaliais ir depresija - tokie atlikėjo prisiminimai apie paskutiniuosius metus užsienyje. Robertas sako, kad pastarieji metai Londone apskritai išmesti iš jo gyvenimo - tą laikotarpį jis vadina degradavimu.
Neseniai vėl atsikūrusios grupės „Pikaso“ atlikėjas niekam nelinkėtų patirti to, ką jam teko patirti Anglijoje. „Kartais reikia pajusti duobės dugną, kad vėl pradėtum kilti“, - LNK laidai „Kaip gyveni?“ šį trečiadienį pasakos dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius