Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Rosita Paulauskaitė viena, bet ne vieniša

Buvusi grupės „Junior“ dainininkė Rosita Paulauskaitė (28) tapo mama.
Foto naujienai: Rosita Paulauskaitė viena, bet ne vieniša
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt
Buvusi grupės „Junior“ dainininkė Rosita Paulauskaitė (28) tapo mama. Nuo balandžio pabaigos „lagamininėmis“ nuotaikomis gyvenusi jauna moteris dukrelės Lukrecijos susilaukė gegužės 17-osios vakarą – į pasaulį atėjo 53 centimetrų ūgio ir 3900 gramų svorio mergaitė. „Žiūriu į dukrytę ir dar nesuprantu, kad tai – mano vaikas“, – šypteli Rosita.
Šiuo metu prie Anglijos krantų dirbantis mergaitės tėvas jūreivis Romanas mažylės dar nematė. Pas mylimas moteris jis turėtų grįžti tik pirmoje birželio pusėje. „Manau, jam turėtų būti be galo sunku, bet ką padarysi. Kai tik pasakiau apie dukrytę, iškart paprašė atsiųsti jos nuotrauką“, – be kartėlio balse prasitaria moteris.
Pačiai Rositai mylimo vyro palaikymo netrūko. Nepasigedo ir draugų dėmesio: „Esu toks žmogus: kai bloga, skauda, noriu viską iškęsti viena. Man užteko, kad šalia buvo profesionalų komanda, o jei kas nors kitas būtų malęsis, turbūt akis būčiau iškabinusi.“ Pasak moters, keturiolika valandų trukęs gimdymas buvęs sunkus, todėl apie antrą tokį išbandymą kol kas ji net negali pagalvoti. „Bet kalbu ne apie antrą vaiką, o apie antrą gimdymą“, – nusijuokia buvusi dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius