Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Rūta Mikelkevičiūtė: aš tikrai tekėsiu dar kartą!

Nors naujajame televizijos sezone žurnalistei ir laidų vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei darbo netrūksta, žavi moteris spėja ir paplaukioti baseine, ir pasivaikščioti miške, ir reguliariai lankytis pas masažuotoją.
Foto naujienai: Rūta Mikelkevičiūtė: aš tikrai tekėsiu dar kartą!
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Nors naujajame televizijos sezone žurnalistei ir laidų vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei darbo netrūksta, žavi moteris spėja ir paplaukioti baseine, ir pasivaikščioti miške, ir reguliariai lankytis pas masažuotoją. Tikėtina, kad viskas puiku ir asmeniniame Rūtos gyvenime, nes moteris juokdamasi sako: „Aš tikrai tekėsiu dar kartą!"


Vardas, pavardė: Rūta Mikelkevičiūtė. 36 m.

Patirtis televizijoje: televizijoje dirba jau 14 metų.

Sėkmingiausi projektai: „Nuo... iki...", „Mis Lietuva", „Pakeleiviai".


Rūta, naujajame LNK sezone vedi ir rengi du projektus. Ar ne per daug veiklos?


Ne, esu maksimalistė (šypteli). Kol kas viską spėju. Tiesa, pastarasis mėnuo buvo ypač sunkus. Keldavausi šeštą valandą ryto, nueidavau į baseiną, o paskui visą laiką skirdavau darbui. Atrodė, kad dirbu non-stop. Tačiau dabar viskas gerai.


Gyveni pagal griežtą dienos planą?


Tie, kurie daug dirba, turi kažkokį planelį. Manasis dažniausiai būna surašytas mobiliajame telefone. Paprastai prieš pusvalandį telefonas man primena, kad turiu kažkokį susitikimą ar darbelį (šypsosi).


Tavo naujas darbo vaisius - asmeninis pokalbių šou „Valanda su Rūta". Tokia laida buvo Tavo svajonė?


Nežinau, ar tai yra svajonė. Tiesiog man patinka tai, ką darau. Esu tas žmogus, kuriam nuolat norisi imtis kažko naujo. Noriu iššūkių. Aš tiesiog degu! Gal mano žodžiai nuskambės nuobodžiai, tačiau nenoriu stovėti vietoje.


Gal dėl to jau 14 metų dirbi televizijoje?


Galbūt! Tiesiog aš esu nenuorama. Su manimi artimiems ir mylimiems žmonėms sunku, bet nenuobodu - vietoje ramiai nepasėdėsi ir televizoriaus nepažiūrėsi. Esu temperamentingas žmogus - ugnis ir liepsna... Mėgstu aštrų maistą, raudonąjį vyną. Ar esu karšta moteris? Tikrai taip (juokiasi)!


Amerikiečių pokalbių šou žvaigždė yra Oprah Winfrey. Gal ji Tau autoritetas?


Ji nėra mano favoritė. Be abejonės, Oprah puikiai bendrauja, nebijo užduoti kvailų klausimų, o tai žurnalistui yra labai svarbu. Turiu ko iš jos pasimokyti, žaviuosi ja, tačiau tapti tokia, kaip ji, nėra mano siekiamybė.


Iki šiol visi Tavo televizijos projektai sulaukia atgarsių, yra populiarūs. Kaip manai, kodėl Tau taip sekasi?


Turbūt dėl to, kad sėdžiu savo rogėse. Aš darau tai, kas man patinka, be to, noriu tai padaryti gerai, iš širdies. Stengiuosi visus darbus atlikti taip, kad vėliau už juos nebūtų gėda. Toks mano supratimas. Gal kiti, žiūrėdami mano laidas, sako: „Oi, aš taip nedaryčiau, nes man būtų gėda." Tačiau aš darau taip, kaip moku.


Nuolat esi kupina energijos. Iš kur jos tiek daug?


Man atrodo, tai Dievo reikalas ir režisūra. Kiek jis davė energijos, tiek jos ir turi. Žinoma, tai nereiškia, kad miegu po penkias valandas - dažniausiai ilsiuosi septynias valandas. Aš tiesiog turiu daugiau energijos. Kaip tos baterijos (juokiasi)! Jei neturėčiau daug veiklos, sirgčiau. Man būtina išsilieti. Greičiausiai tai paveldėjau iš tėvo, nes jis irgi yra aktyvus žmogus.


Papasakok, kaip leidi laisvalaikį?


Kartą per savaitę einu pas masažuotoją. Pastebėjau, kad žmogaus glostymas mane ramina ir pasisemiu energijos. Taip pat dažnai plaukioju baseine. Kadangi gyvenu netoli miško, neretai su šunimi einu pasivaikščioti. Man daugiau nieko nereikia. Esu labai neišranki moteris: vakarėliai manęs nedomina, parduotuvės - taip pat. Parduotuvėje negaliu praleisti daugiau nei 15 minučių.


Tokia moteris turbūt kiekvieno vyro svajonė...


Manau, taip (juokiasi)!


Maždaug prieš penkis mėnesius nuskambėjo istorija apie Tavo menamas skyrybas. Kaip viskas rutuliojasi toliau?


Rutuliojasi idealiai. Būkite laimingi - aš tikrai tekėsiu dar kartą! Tegul tik visiems būna ramu (juokiasi)...


Vis dėlto iš kur pasklido informacija, jog skiriesi su vyru? Tuomet šykštėjai komentarų, galbūt dabar gali pasakyti, ar tai buvo tiesa, ar melas?


Kai aš skirsiuosi, jūs tikrai sužinosite, o daugiau nėra čia ką komentuoti. Laiko nepakaks, kad aptartume visas apkalbas. Tiesa, vienintelis vyras, kuris man visada buvo ir yra svarbiausias, - tai mano sutuoktinis.


Taip užtikrintai pasakei, kad būtinai tekėsi dar kartą. Gal kokia būrėja Tau taip pasakė?


Būrėja man išbūrė tris santuokas. Pagal apkalbas dvi jau turėjau, o iš tikrųjų - tik vieną (juokiasi). Taigi laiko dar yra (šypteli). Žmonės mėgsta piršti garsenybes. Todėl ir sakau, kad mane tuoks dar ne kartą. Atvirai tariant, labai nesispardau (juokiasi).


„Būrėja man išbūrė tris santuokas. Pagal apkalbas dvi jau turėjau, o iš tikrųjų - tik vieną. Taigi laiko dar yra."


Apkalbos apie R. Mikelkevičiūtę:


Kadangi Rūta jau daugiau nei dešimtmetį dirba televizijoje, natūralu, kad apie ją kilo įvairiausių gandų. Laidų vedėja kelis atskleidė. „Buvo atsiradęs vienas vaikinas, beje, žinomas žurnalistas, kuris už 10 000 litų norėjo parduoti neva tikrąją mano gyvenimo istoriją. Jis tvirtino, esą aš antrą kartą ištekėjusi ir esu plastinės chirurgijos specialistų kūrinys, - pasakoja Rūta. - Be to, ne kartą buvau supiršta su daugeliu vyrų. Mane poravo su Pauliumi Kovu. Rašė, kad jis man sako komplimentus. Vėliau išgirdau apkalbų, jog tarp mūsų neva kažkas buvo. Su kitu bičiuliu buvau užfiksuota rūkanti cigarus - mus vėl supiršo. Kai žurnalistai visus tuos vyrus surikiuoja į eilę, tai paprastam žmogui prastai atrodo. Tačiau tai normalu. Tiesa, aš į viską žiūriu tiesiog su humoru."

Beje, Rūta girdėjo ir pikantiškesnių apkalbų apie save. „Kalbama, kad esu lesbietė! Ar gali paprastas žmogus susigaudyti, kaip ir kas vyksta mano gyvenime? Net aš pati nebesusigaudau ir, tiesą sakant, net nebandau", - kvatojasi žinoma moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius