-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytis Cicinas: esu užsispyręs – tikras avinas

Kalboms, kad estrados princo draugė Neringa - tik reklaminė mergina, Rytis deda tašką. Šį sykį jis itin atvirai kalba apie savo meilę, kuri tęsiasi jau dvylika metų...
Foto naujienai: Rytis Cicinas: esu užsispyręs – tikras avinas
Teodoro Biliūno nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Rytis Cicinas

Vardas, pavardė: Rytis Cicinas.

Gimimo data, vieta: 1973 04 11, Kaunas. 35 m.

Šeima: mama - namų šeimininkė.

Šeiminė padėtis: nevedęs; dvylika metų draugauja su gyvenimo drauge Neringa.

Karjeros pasiekimai: tituluojamas  Lietuvos estrados princu; 2003-iaisiais tapo Lietuvos šlagerių karaliumi,  auksinių ir platininių plokštelių savininkas.


Kalboms, kad estrados princo draugė Neringa - tik reklaminė mergina, Rytis deda tašką. Šį sykį jis itin atvirai kalba apie savo meilę, kuri tęsiasi jau dvylika metų...


Įsimylėjęs senbernis


Kokių tik kalbų ir gandų apie save nėra girdėjęs Rytis Cicinas! Vyras neslepia, kad karjeros pradžioje realybės neatitinkančios paskalos skaudino, dabar, pasak jo, jau užsiaugino storą odą. „Vadinkite mane senberniu, nes tai yra tiesa!" - smagiai nusijuokia ir net neketina įsižeisti dainininkas. Rytis nenustemba paklausus, kaip jis reaguoja į kalbas apie jo seksualinę orientaciją. „Aš dar ne tokių dalykų esu girdėjęs. Laikui bėgant supratau, kad tai - mano darbo dalis: kaip aplodismentai, kaip gėlės... Tegul žmonės kalba. Seniai išmokau nuo to atsiriboti ir nekreipti dėmesio. Aš save pažįstu ir aš visiškai ramus." Rytis patikina,  kad su mama atostogavo jau labai seniai. „Turbūt dar iki mano penkiasdešimtmečio kalbės, jog esu mamos vaikas. Manau, kad tai - normalus dalykas. Jei mamos ir sūnaus santykiai puikūs, tai tik sveikintina", - piktų lietuvių liežuvių plakimo nesupranta Rytis. Mama, pasak jo, yra artimas žmogus ir juos sieja ypatingas ryšis. Tačiau Rytis skuba pridurti, kad ji nei išlaiko, nei gyvena pas jį. „Mama gyvena Kazlų Rūdoje, bet dažnai paskambina, paklausia, kaip sekasi. Mama yra mama..." Vyras išsklaido visas abejones, kai į namus įžengia iš sporto klubo sugrįžusi jo mylimoji.


Namuose lygybė


Ryčio bute nuolatos žydi gėlės, kuriomis pasirūpina namų tvarkytoja. Tačiau ši moteris užsuka trumpam. Naktį, grįžtančio iš koncertų, atlikėjo visada laukia mylima moteris -Neringa. Ji su Ryčiu gyvena jau dvejus metus. „Loterijoje laimėjau didžiausią prizą! Neringa yra žmogus, kuris apie mane žino viską! Man negėda prisipažinti, kad esu verkęs ant mylimos moters pečių. Visi sunkumai, problemos tampa kur kas paprastesnės, kai jos sprendžiamos kartu. Anksčiau, kol ji negyveno pas mane, po darbų dar norėdavosi kur nors lėkti, siausti, o dabar gera sugrįžti, kai tavęs kažkas laukia namuose." Pora susipažino, kai Neringai buvo vos šešiolika. Mergina atkakliai siekė Ryčio dėmesio lankydamasi jo koncertuose, o šiandien ji - Ryčio Cicino gyvenimo moteris. Neringa studijuoja vadybą viename iš Kauno universitetų, kol kas niekur nedirba. Rytis tikina, kad namuose jiedu lygūs. „Scena -  tik mano darbas. Ji gyvena savo gyvenimą kartu su manimi ir žiniasklaidos dėmesio jai visai nereikia. Scena lieka scena, už jos ribų - visai kas kita." Vyras neslepia, kad kartais verčiau nutylėti, užmerkti akis ir vienų ar kitų dalykų nematyti. Tačiau jei susipyksta, pirmoji dažniausiai nusileidžia Neringa. „Esu užsispyręs - tikras avinas. Taigi dažniausiai ji pirma žengia žingsnį", - neslepia kartais ir balsą pakeliantis Rytis, bet priduria, kad barniai ir nesutarimai jų namuose reti. Dainininkas lepina savo moterį. „Grįždamas iš miesto, parvežu gėlių, nuperku kvepalų. Bet koks dėmesys yra mielas, ir visai nesvarbu, kiek jis įkainotas. Kartais užtenka apsikabinti, pasakyti, kad myli, kad gera būti kartu." Rytis ir Neringa mėgsta keliauti. Dažniausiai jie vyksta ten, kur kuo mažiau smalsių lietuvių žvilgsnių. „Jei norime tiesiog trumpam ištrūkti, sėdame į automobilį ir lekiame, pavyzdžiui, į Rygą pasivaikščioti po Senamiestį. Vaikščiojančių po Laisvės alėją Kaune  mūsų nepamatysite", - šypsosi Rytis Cicinas. Geriausia jiems, pasak vyro, namuose: kalbėtis, diskutuoti - tiesiog būti kartu.


Laukia vaikų


O kaip sužadėtuvės ir vestuvės, kurių visi seniai laukia? „Aš gyvenu su Neringa, ir tai yra mūsų šeima. Svarbiausia, kad esame kartu, o antspaudas pase nieko nekeičia. Tikiu, kad Neringa ir dabar jaučiasi saugi. Tačiau, aišku, mes kalbame apie tai. Mūsų vestuvės, ko gero, bus ne Lietuvoje, kuo toliau nuo visų smalsių žvilgsnių, be dangstymosi po juodais skėčiais pajūryje ir be žurnalų viršelių. Man to nereikia." Spaudžiamas prie sienos, Rytis prabyla ir apie vaikus. „Aišku, kad norime, bet juk nepasakysi, kada laikas vaikui. Mes laukiame jo. Kai duos, tada bus," - nusišypso atlikėjas. Prabangiame bute gyvenantis dainininkas puse lūpų prasitaria, jog jau galvoja apie nuosavą namą, tačiau kol kas kalba tik užuominomis. „Nemėgstu garsiai kalbėti apie tai, ko dar neturiu - niekada nežinai, į kurią pusę pakryps gyvenimas. Tačiau namas yra namas: daugiau privatumo, savas kiemas... Planai kuriami, o apie tai papasakosiu šiek tiek vėliau." Dabar didžiausias tikslas - pasiruošimas naujam albumui ir dviejų mėnesių atostogos: dvi savaitės viešėsiu pas draugus Las Vegase,  mėnesį - Tailande ir savaitę Niujorke.


Neringa Ryčiui negaili komplimentų


Dainininko draugė Neringa Kavaliauskaitė (28) Rytį pažįsta su pliusais ir minusais. Nors vyras labiau norėtų iš draugės išgirsti daugiau argumentuotos kritikos, Neringa neslepia, kad savo žmogui negaili komplimentų. Paklausta, koks Rytis namuose, ji paslaptingai tyli,  bet šypsena ir meilus žvilgsnis į Rytį išduoda, jog ji šiuose namuose laiminga ir mylima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius