-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šarūnas Navickis. Ringe lūžo šonkauliai

„Charakteris išlaikė, o štai amžius lieka amžiumi. Negali būti jaunesnis už sūnų“ – tokią išvadą padarė rašytojas Šarūnas Navickis (45) po pasirodymo televizijos šou „Ringo dievas“.
Foto naujienai: Šarūnas Navickis. Ringe lūžo šonkauliai
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt
„Charakteris išlaikė, o štai amžius lieka amžiumi. Negali būti jaunesnis už sūnų“ – tokią išvadą padarė rašytojas Šarūnas Navickis (45) po pasirodymo televizijos šou „Ringo dievas“. Šarūnas sako tik vėlų vakarą jau namuose supratęs, kodėl bokso ringe jautė tokį silpnumą. Kai skausmas pasidarė nepakeliamas, rašytojas išsikvietė greitąją pagalbą. Naktį ligoninėje sako sužinojęs, kad jam lūžę du šonkauliai.
Šarūnas prisipažįsta, kad dvikovą ringe baigė „autopilotu“. „Nieko nuostabaus, kad jaunas ir tvirtas boksininkas buvo stipresnis už mane. Metai nebe tie...“ – šypteli buvęs kultūristas. Vis dėlto jam buvo malonu stebėti, kad ir priešininkas šioje dvikovoje išnaudojo visas jėgas: „Kai buvo paskelbtas nugalėtojas, mačiau, kaip Maksas daugiau nei pusvalandį paslikas tįsojo šalia ringo. Vėliau jis man pats prisipažino, kad ši dvikova buvo sunki“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius